![]() |
Gaziantepspor Taraftarlar Derneği - Gençlik27
Biz Gaziantepspor taraftarları olarak Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz...
Anadoluda Kral Bitmez... |
--->: Gaziantepspor Taraftarlar Derneği - Gençlik2
teşekkürler
hoşgeldin sitemize gazianteple yapacağımız maç inş. güzel bir ortamda başlar ve bitiririz başarılar |
sağolasın kardeş inşallah bu yolda bir öncü oluruz bütün kulüplerimiz maddi manevi kalkınma yolunda ilerler...gaziantepe o güzel kentin takımına başarılar...
|
Gaziantepli arkadaşım sitemize hoşgeldin.
|
[B][I][COLOR="Red"]SAOL KARDEŞİM DİLEKLERİN İÇİN ARAMIZDA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLAR OLMASI ÇOK GÜZEL...BUNU NEDEN SÖLEDİM ÇÜNKÜ ANADOLULU OLUP İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEYİM YETMİYORMUŞ GİBİ ANADOLU TAKIMLARINA LAF EDİP BAŞARISINI İSTEMEYENLER VAR BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR YA KARDEŞİM BÖLE NEDEN BASİT OLUYORSUNUZ BU LİGLERDE HERSENE FB GS BJK TS ŞAMPİYON OLMAMIŞMI OLMUYOLARMI NOLUR Bİ ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN BU GENELEĞİ BOZSUN VE DİER ANADOLU TAKIMLARIDA GAZA GELSİN...SANKİ ANADOLU TAKIMI OLMAYINCA BU LİGLER OLACAK...NESE YA SİNİRLENİYOM AĞZIMDAN KÖTÜ LAF ÇIKACAK.BU HAFTA BİZDE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ TABİ GÖNLÜMÜZ SİVASTAN YANA AMA:) BUNADA KIZMAYIN ÇÜNKÜ Bİ İDDAMIZ VAR BU KONUDA İLERLEMEK VE BAŞARILIK OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ...ANTEPE SEVGİLER[/COLOR][/I][/B]
|
hoşgeldin gardaş sitemize...herkese kapımız açık bizim gazianteple maç yapacağız iyi oynayan,hak eden kazansın...
|
[QUOTE=şafak58_35;312298][B][I][COLOR="Red"]SAOL KARDEŞİM DİLEKLERİN İÇİN ARAMIZDA SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLAR OLMASI ÇOK GÜZEL...BUNU NEDEN SÖLEDİM ÇÜNKÜ ANADOLULU OLUP İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLEYİM YETMİYORMUŞ GİBİ ANADOLU TAKIMLARINA LAF EDİP BAŞARISINI İSTEMEYENLER VAR BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR YA KARDEŞİM BÖLE NEDEN BASİT OLUYORSUNUZ BU LİGLERDE HERSENE FB GS BJK TS ŞAMPİYON OLMAMIŞMI OLMUYOLARMI NOLUR Bİ ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN BU GENELEĞİ BOZSUN VE DİER ANADOLU TAKIMLARIDA GAZA GELSİN...SANKİ ANADOLU TAKIMI OLMAYINCA BU LİGLER OLACAK...NESE YA SİNİRLENİYOM AĞZIMDAN KÖTÜ LAF ÇIKACAK.BU HAFTA BİZDE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ TABİ GÖNLÜMÜZ SİVASTAN YANA AMA:) BUNADA KIZMAYIN ÇÜNKÜ Bİ İDDAMIZ VAR BU KONUDA İLERLEMEK VE BAŞARILIK OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ...ANTEPE SEVGİLER[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Dediğin gibi geçen haftadaki MağLubiyeti Antep karşısında oLsaydı inan bu kadar üzüLmezdim zoruma gitmezdi;Antepspor'a BaşaRıLar bu haftadan sonra:D[/COLOR][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]Anti FB[/COLOR][/B][/FONT] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;312305][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Dediğin gibi geçen haftadaki MağLubiyeti Antep karşısında oLsaydı inan bu kadar üzüLmezdim zoruma gitmezdi;Antepspor'a BaşaRıLar bu haftadan sonra:D[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]Anti FB[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] aynen öle toprağım keşke antepe yenilseydikte fb olmasaydı ama bizimde şansımız tutmadı şu fenere yenemedik bir türlü neyse artık hayırlısı:) |
kardes hos geldin sitemize hafta sonki macta inş. ii olur
|
Hoşgeldin kardeş, başarılar dileyemiyorum ben doğruya doğru.
Amadiğer maçlarınızda başarılı olmanızı isterim tabii. [B]Yaşasın "anti-istanbul kardeşliği"[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |