SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Bu Haftaki Tezahurat (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16455)

tanju_58 30.01.2008 23:39

Bu Haftaki Tezahurat

Arkadaşlar.Bundan sonra herhafta bir tezavhurat belirleyip 4 Eylülde söylenmesini sağlayalım.Herkez güzel bulduğu tezavhuratı yazsın buradan seçilsin.

DIŞARDA YÜZBİN TARAFTAR
BİRGÜN DEĞİL HERGÜN AĞLAR
SİZİ BU SESLER OYALAR
ALDIRMA KARTAL ALDIRMA
ALDIRMA FENER ALDIRMA
CİMBOM ALDIRMA.

ŞAMPİYONLUK GİTTİ DİYE
SANMAYIN HA GELİR DİYE
SİVASSPOR HERBİRYERDE
ALDIRMA KARTAL ALDIRMA
ALDIRMA FENER ALDIRMA
CİMBOM ALDIRMA

BU TEZAVHURAT GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİZLERDE YAZIN GÖNDERİN BURADAN HERHAFTA 4 EYLÜLDE SÖYLENECEK TEZAVHURATI SEÇELİM...

ali5800 30.01.2008 23:46

--->: Bu Haftaki Tezavhurat

çok güsel abi ,benimkilerde şunlar yani sivasta olmasakta katkımız olsun
-----67 yılında geldik dünyaya konuşmayı öğrendik senin adınla haydi bastır sivasım haydi bastır duysun dünya
-----sivasspor adımız kırmız-beyaz kanımız yiğidodur namımız doğuştan sivaslıyız

GuNaY 30.01.2008 23:53

[QUOTE=ali5800;312951]çok güsel abi ,benimkilerde şunlar yani sivasta olmasakta katkımız olsun
-----67 yılında geldik dünyaya konuşmayı öğrendik senin adınla haydi bastır sivasım haydi bastır duysun dünya
-----sivasspor adımız kırmız-beyaz kanımız yiğidodur namımız doğuştan sivaslıyız[/QUOTE]

[B]Söyle düzeltelim istersen Ali,

67 yılında geldik dünyaya,
Konuşmayı öğrendik senin adınla,
Ne işimiz olur bizim bunlarla,
Haydi bastır Sivasım görsün tüm dünya....[/B]

yiğide58 30.01.2008 23:53

--->: Bu Haftaki Tezahurat

[QUOTE=tanju_58;312950]Arkadaşlar.Bundan sonra herhafta bir tezavhurat belirleyip 4 Eylülde söylenmesini sağlayalım.Herkez güzel bulduğu tezavhuratı yazsın buradan seçilsin.

DIŞARDA YÜZBİN TARAFTAR
BİRGÜN DEĞİL HERGÜN AĞLAR
SİZİ BU SESLER OYALAR
ALDIRMA KARTAL ALDIRMA
ALDIRMA FENER ALDIRMA
CİMBOM ALDIRMA.

ŞAMPİYONLUK GİTTİ DİYE
SANMAYIN HA GELİR DİYE
SİVASSPOR HERBİRYERDE
ALDIRMA KARTAL ALDIRMA
ALDIRMA FENER ALDIRMA
CİMBOM ALDIRMA

BU TEZAVHURAT GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİZLERDE YAZIN GÖNDERİN BURADAN HERHAFTA 4 EYLÜLDE SÖYLENECEK TEZAVHURATI SEÇELİM...[/QUOTE]

bu tezahurat bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse gzl olmuş :D:D:D yakışır sivasspor'a

ali5800 30.01.2008 23:56

[QUOTE=GuNaY;312959][B]Söyle düzeltelim istersen Ali,

67 yılında geldik dünyaya,Konuşmayı öğrendik senin adınla,Ne işimiz olur bizim bunlarla,Haydi bastır Sivasım görsün tüm dünya....[/B][/QUOTE]

bi eksiklik vardı zaten msn dekinide düzeltim sayen de a.r. senden

tanju_58 30.01.2008 23:57

[QUOTE=yiğide58;312962]bu tezahurat bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse gzl olmuş :D:D:D yakışır sivasspor'a[/QUOTE]

vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :)

ali5800 30.01.2008 23:59

[QUOTE=tanju_58;312969]vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :)[/QUOTE]

yüreğine sağlık gardaş aslında biras böyle atışma yeri açsak daha ii ya ister rap li diss ister sazlı söz

yiğide58 31.01.2008 00:00

[QUOTE=tanju_58;312969]vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :)[/QUOTE]

dimi yaa aşıklar şehri sivas'tan tezahürat çıkmayacakta nereden çıkacak :))))) bende biraz düşüneyim bakarsın bir dörtlükte ben çıkartırım :D

Yiğiter 31.01.2008 00:05

-->: Bu Haftaki Tezahurat

[B]aramazdık çelsiyi sen top oynarken

bir uzak yıldıza benzedi mençıstır sen sahadayken...:D[/B]

sivas_sevdamiz 31.01.2008 00:09

Sivasspor marşlarından birini de söyleyebiliriz:

bayrağımızdan aldık renklerimizi
kırmızıyı beyazını çok seviyoruz
evelallah hepimize yiğido derler
Sivas ellerinden çıktık biz geliyoruz

marş çok güzel bence tribünlerden söylenirse de güzel olur