![]() |
Bu Haftaki Tezahurat
Arkadaşlar.Bundan sonra herhafta bir tezavhurat belirleyip 4 Eylülde söylenmesini sağlayalım.Herkez güzel bulduğu tezavhuratı yazsın buradan seçilsin.
DIŞARDA YÜZBİN TARAFTAR BİRGÜN DEĞİL HERGÜN AĞLAR SİZİ BU SESLER OYALAR ALDIRMA KARTAL ALDIRMA ALDIRMA FENER ALDIRMA CİMBOM ALDIRMA. ŞAMPİYONLUK GİTTİ DİYE SANMAYIN HA GELİR DİYE SİVASSPOR HERBİRYERDE ALDIRMA KARTAL ALDIRMA ALDIRMA FENER ALDIRMA CİMBOM ALDIRMA BU TEZAVHURAT GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİZLERDE YAZIN GÖNDERİN BURADAN HERHAFTA 4 EYLÜLDE SÖYLENECEK TEZAVHURATI SEÇELİM... |
--->: Bu Haftaki Tezavhurat
çok güsel abi ,benimkilerde şunlar yani sivasta olmasakta katkımız olsun
-----67 yılında geldik dünyaya konuşmayı öğrendik senin adınla haydi bastır sivasım haydi bastır duysun dünya -----sivasspor adımız kırmız-beyaz kanımız yiğidodur namımız doğuştan sivaslıyız |
[QUOTE=ali5800;312951]çok güsel abi ,benimkilerde şunlar yani sivasta olmasakta katkımız olsun
-----67 yılında geldik dünyaya konuşmayı öğrendik senin adınla haydi bastır sivasım haydi bastır duysun dünya -----sivasspor adımız kırmız-beyaz kanımız yiğidodur namımız doğuştan sivaslıyız[/QUOTE] [B]Söyle düzeltelim istersen Ali, 67 yılında geldik dünyaya, Konuşmayı öğrendik senin adınla, Ne işimiz olur bizim bunlarla, Haydi bastır Sivasım görsün tüm dünya....[/B] |
--->: Bu Haftaki Tezahurat
[QUOTE=tanju_58;312950]Arkadaşlar.Bundan sonra herhafta bir tezavhurat belirleyip 4 Eylülde söylenmesini sağlayalım.Herkez güzel bulduğu tezavhuratı yazsın buradan seçilsin.
DIŞARDA YÜZBİN TARAFTAR BİRGÜN DEĞİL HERGÜN AĞLAR SİZİ BU SESLER OYALAR ALDIRMA KARTAL ALDIRMA ALDIRMA FENER ALDIRMA CİMBOM ALDIRMA. ŞAMPİYONLUK GİTTİ DİYE SANMAYIN HA GELİR DİYE SİVASSPOR HERBİRYERDE ALDIRMA KARTAL ALDIRMA ALDIRMA FENER ALDIRMA CİMBOM ALDIRMA BU TEZAVHURAT GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİZLERDE YAZIN GÖNDERİN BURADAN HERHAFTA 4 EYLÜLDE SÖYLENECEK TEZAVHURATI SEÇELİM...[/QUOTE] bu tezahurat bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse gzl olmuş :D:D:D yakışır sivasspor'a |
[QUOTE=GuNaY;312959][B]Söyle düzeltelim istersen Ali,
67 yılında geldik dünyaya,Konuşmayı öğrendik senin adınla,Ne işimiz olur bizim bunlarla,Haydi bastır Sivasım görsün tüm dünya....[/B][/QUOTE] bi eksiklik vardı zaten msn dekinide düzeltim sayen de a.r. senden |
[QUOTE=yiğide58;312962]bu tezahurat bana bir yerden tanıdık geldi ama neyse gzl olmuş :D:D:D yakışır sivasspor'a[/QUOTE]
vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :) |
[QUOTE=tanju_58;312969]vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :)[/QUOTE]
yüreğine sağlık gardaş aslında biras böyle atışma yeri açsak daha ii ya ister rap li diss ister sazlı söz |
[QUOTE=tanju_58;312969]vallahi elimden bukadar geldi.sözlerde değişiklik yaptım anca :):)inanıyorumki sivas ozanlarından daha güzel şeyler çıkacaktır :)[/QUOTE]
dimi yaa aşıklar şehri sivas'tan tezahürat çıkmayacakta nereden çıkacak :))))) bende biraz düşüneyim bakarsın bir dörtlükte ben çıkartırım :D |
-->: Bu Haftaki Tezahurat
[B]aramazdık çelsiyi sen top oynarken
bir uzak yıldıza benzedi mençıstır sen sahadayken...:D[/B] |
Sivasspor marşlarından birini de söyleyebiliriz:
bayrağımızdan aldık renklerimizi kırmızıyı beyazını çok seviyoruz evelallah hepimize yiğido derler Sivas ellerinden çıktık biz geliyoruz marş çok güzel bence tribünlerden söylenirse de güzel olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10. |