SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   SMS KAMPANYASINDA DEĞİŞİKLİK İÇİN DESTEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16533)

yigido0058 03.02.2008 22:50

SMS KAMPANYASINDA DEĞİŞİKLİK İÇİN DESTEK

SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METİNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖDERİP TALEBİMİZİ BELİRMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...

TracyMcGrady58 03.02.2008 23:19

-->: SMS KAMPANYASINDA DEĞİŞİKLİK İÇİN DESTEK

Bencede bu sms kampanyasinda bir degisiklik olmasi lazim. Her hata acik olmali bence. Kontörlü kontörsüz acik olmali. Böylece yurt disindakilerde destek olurlar

EyüphanAydın 03.02.2008 23:23

--->: SMS KAMPANYASINDA DEĞİŞİKLİK İÇİN DESTEK

[B]Bencede Her Yöne Her Hatlı Olsun Hatsız Olsun Açık Olmalıdır.Böyle Daha Çok Kazanabiliriz.[/B]

LosTie58 03.02.2008 23:24

Kesinlikle katılıyorum mesela ben babamınkinden atıyorum faturalı onunki ama benimki kontörlü kesinlikle kontörlüler içinde bişey olmalı çünkü kime sorsam kontörlü kullanıyor.

yigido0058 03.02.2008 23:26

teşekkürler tracy gardaşım ilgi gösterdiğin için umarım diğer arkadaşlar da bu konuya ilgi gösterirler artık sivaslı makus tarihini geride bırakmalı ve en ufak bir şeyde birleşmeli dayanışma içinde olmalı ümit ediyorum ki açtığım bu konuya sivasspor.com'un değerli üyeleri sahip çıkacaklar ve desteklerini esirgemeyecekler kampanyayı kontorlu hatları da kapsayacak şekilde hep beraber değiştirebilirsek sivassporumuz için en büyük fedekarlığı yapmış olacağız umarım destek veren çok arkadaş olur saygılarımla...

yigido0058 03.02.2008 23:31

sevgili yiğidolar çağrıma kulak verip bir an önce sms kampanyasının kontorlu hatları da kapsaması için el ele vermeli bu talebimizi ilgililere bir an önce duyurmalıyız eğer takımımızın şampiyon olmasını yürekten istiyorsak eğer ligde istanbul egemenliğini kırmak istiyorsak eğer oyuncularımızın kafalarında sadece futbol olmasını arzuluyorsak eğer anadolu dayanışmasının gerçekleşeceğini ümit ediyorsak geç olmadan bu sms kampanyasının kontorlu hatlara da açılması yönündeki talebimizi ilgililere hep bir ağızdan duyurmalıyız

nazimgulturk 04.02.2008 00:02

evet kampanyanın verimli olması için bu uygulama yapılmalı..şuan 20.000 civarında katılım var inanıyorumki bu değişiklik yapılırsa 2-3 gün içinde yüzbinleri buluruz...çünkü kampanya isteyen çoktu ama şuanki katılım çok az anlamış değilim en azından denesin bence tutacaktır...

yigido0058 04.02.2008 00:16

nazim arkadaşım desteklerin için sağolasın tespitlerin çok yerinde şu an 20.000 katılım var faturalı hatlardan sadece ama kontorlu hatlar için de olursa bu rakam uçmuyorum rahat 2 milyona ulaşır valla ben kontorlu hatlara uygulanır uygulanmaz kendim ve çevrem olarak 200 sms gönderirim bir kişi bu kadar destek de bulunuyorsa artık o 6 milyonlu sivastan ne kadar destek gelir düşünün artık bu kampanyayı en yakın zamanda kontorlu hatlara da uygulatmalıyız ben bu uğurda hizmete ve her türlü desteğe hazırım yeter ki diğer arkadaşlar da benim gibi düşünsünler sivasspor yönetimini valiliğe belediyeye sivil örgütlere bu talebimizi metin halinde hazırlayıp sonra hazırladığım metini bu forumdaki herkese dağıtmak suretiyle herkesin de katkısıyla maillerimizi bu makamların ilgililerine göndeririz inanın talep olunca ilgililerde sessiz kalmazlar ve talebimize olumlu yaklaşırlar sivassporumuzun şampiyonluk yolunda istanbul takımlarıyla mücadele etmesi için bu çalışma çok faydalı olacaktır hep destek tam destek sloganını hayata geçirmeliyiz artık

yigido0058 04.02.2008 01:07

SEVGİLİ YİĞİDOLAR,YİĞİDELER,SİVASSPORA GÖNÜL VERMİŞ ÇOK DEĞERLİ HEMŞERİLERİM SİVASSPOR İÇİN BAŞLATILAN SMS KAMPANYASINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ İZLENİMLERİMİZE GÖRE DE İSTEDİĞİ SONUCU VERMEMİŞ GÖZÜKÜYOR BUNUN TEK SEBEBİ KAMPANYANIN SADECE FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİ OLMASIDIR ÇEVREMİZDE ÇOĞUNLUK KONTORLU HATLARI TERCİH EDİYOR SEVGİLİ SİVASSPOR FORUM ÜYELERİ FORUMDAN VE ÇEVREMDEN ALDIĞIM DUYUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOĞUNLUK KAMPANYANIN KONTORLU HATLARI DA İÇERMESİNDEN YANA ÇOĞUNLUK BU GERÇEKLEŞİRSE KAMPANYADAN SİVASSPOR İÇİN GEREKLİ OLAN MADDİ DESTEK SAĞLANMIŞ OLACAKTIR DEMEKTE SİVASSPOR FORUM OLARAK BU İSTEĞİMİZİ YETKİLİLERE İLETİRSEK KAMPANYAYA KONTORLU HATLARI DA DAHİL ETTİREBİLİRİZ HA ŞİMDİ BAZI ÜYELER BİZ ÇOK KONUŞTUK OLMADI DİYECEKLER ONLARA DA CEVABIM EĞER TOPLU OLARAK Bİ TALEPTE BULUNULURSAK TALEBE OLUMLU CEVAP VERİLECEĞİNİ ÜMİT EDİYORUM BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN SİVASSPOR İÇİN BU KAMPANYAYA KONTORLU HATLARIN DA DAHİL EDİLMESİNİN NE KADAR FAYDALI OLACAĞINI GÖZARDI ETMEYELİM BEN DEĞİŞİKLİK TALEBİ İÇİN Bİ METİN HAZIRLAYABİLİRİM BU METNİ SİTENİN TÜM ÜYELERİ YÖNETİCİLERE GÖNDEREREK TALEBİMİZİ BELİRTMİŞ OLURUZ SAYGILARIMLA...

F. Şahin 04.02.2008 01:16

Noktasından virgülüne kadar haklısın. Katılıyorum dediklerine.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41.