![]() |
KAYNAK BULALIM
EVET SEVGİLİ 38.000 LİK SİVASSPOR.COM AİLESİ... KİMİSİ ALMANYADA KİMİSİ HOLLANDA DA KİMİSİ AFRİKADA KİMİSİ İSTANBULDA KUYTU BİR KÖŞEDE KİMİSİ İSTANBULLU İŞ ADAMI BU SAYDIGIM VASIFLARDA BİR ÇOK ÜYEMİZ VAR .... BİLİNDİK ÜZERE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLUYORUZ.. NİCE YILLARA DİLİYORUM ÖNCE
HER SABAH UYANDIGIMDA İLK ZİYARET ETTİĞİM BU SITEDE HEP AYNI ŞEYLERİ GÖRMEKTEN SIKILDIM ACIKCASI...BENCE ARTIK EL ELE VERIP SIVASSPOR A NASIL MADDİ KAYNAK YARATIRIZ BUNU KONUŞMAMIZ LAZIM ... SMS KAMPANYASI VAR YETERINCE SESINI DUYRAMADIGI ICIN VE SADECE FATURALI HATLARI KAPSADIGI ICIN YETERLI ILGIYI GORMEDI PEKI TARAFTAR OLARAK BASKA NELER YAPABILIRIZ ??? BU KAMPANYANIN DISIN DA BIR SURU HESAP NO LARI VAR NEDEN YETERLI YARDIM YAPILMIYO BU SITEDEKI 37.000 KİŞİDE ZOR DURUMDAMI ??? BENCE EL ELE VERİP BU KONULARI KONUSMALIYIZ NELER YAPMALIYIZ BU BAŞLIK ALTINDA BU SORUNUN CEVABINI BULMAYA DAVET EDIYORUM HEPINIZI AYRICA NEDEN BURDAYIZ?? NEDEN BU SITEDEYIZ EĞER SIVASSPORA DESTEK SAĞLAMAYACAKSAK ISTERSEK SITENIN 15 . YILI OLSUN 200 BIN UYESI OLSUN NAFILE ILK ONERIYI BEN ACIYORUM LUTFEN GERCEKLESEEBILECEK SEYLERI KONUSALIM [B]SİTENIN REKLAM ALIP (SİVASLILAR.NET SIVASSPORTUNIN VE SIVASSPOR.COM ) BURDAN GELEN GELIRI SIVASSPORA BAGISLAMASINI TALEP EDIYORUM [/B] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/5058destek.jpg[/IMG] |
-->: KAYNAK YARATALIM
gardaş sana sonuna kadar katılıyorum çok haklısın ama sivaslılar dayanışmada birlik ve beraberlikte yeterince iyi değil bu ne yazık ki acı bir gerçek 38.000 üye aadam başına 5 ytl yatırsa 190milyar yapıyor bu da sivasspor için en azından futbolcuların primlerin ödenmesine bi nebze katkıda bulunmaya yeter reklam önerini de gelince de çok akıllıca bi fikir bu siteler aracılığıyla reklamlardan elde edilen gelirlerin sivasspora aktarılması sivasspor için daimi bi kaynak olur elde hazırda sıcak para bulunur valla ne diyeyim biz üyeler akıllıca çözümler üretiyoruz ama sesimize kulak veren çıkmıyor ne yazık ki
|
--->: KAYNAK YARATALIM
ben şimdi belli bir üyelik aidatı olsa diyecem ama arakasından birsürü "amalar" gelecek. Şimdi benim yaptığım gibi.....
|
sensetik gardaş ben ama demiyorum üyelik aidatı iyi olur her ay mesela 10 milyon ben seve seve veririm kimsenin bütçesini de sarsmaz çok iyi düşünmüşsün
|
[B]Ben Mesela 10 Ytl Çok Para Olmayabilir,Ama Çğrenciler İçin Büyük Para Bunu İçin Ne Yapcam:Günde Okulda 2 Tane Tost Yiyorsam 1 Tost Yicem Geri Kalan Parayı Kenara Koycam Biriktiricem.
İnşallah Büyük Destekler Gelir. Artık Uyanalım,Uyumayalım.Hep Aynı Yolu Yürümeyelim,Birazda Farklı Yolları Gezelim.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;315352][B]Ben Mesela 10 Ytl Çok Para Olmayabilir,Ama Çğrenciler İçin Büyük Para Bunu İçin Ne Yapcam:Günde Okulda 2 Tane Tost Yiyorsam 1 Tost Yicem Geri Kalan Parayı Kenara Koycam Biriktiricem.
İnşallah Büyük Destekler Gelir. Artık Uyanalım,Uyumayalım.Hep Aynı Yolu Yürümeyelim,Birazda Farklı Yolları Gezelim.[/B][/QUOTE] KESİNLİKLE KATILIYORUM... EĞER FARKLI OLACAĞIZ İSTANBULA KAFA TUTACAGIZ BİZ DE BÜYÜK OLACAGIZ DIYOSAK ELLERI CEBE ATMAK GEREKIYORRR FEDAKARLIK OLMADAN BAŞARI OLMAZ |
evet aylık 10 ytl her üyeden çok güzel olur öğrenciler için de uygun bir ücret bence şampiyonluk istiyorsak 5. büyük olmak istiyorsak fedekarlıkta bulunmalıyız bunun için de elleri ceplere atmalayız sentetik arkadaşın teklifine sıcak bakıyorum umarım diğer arkadaşlar da olumlu bakarlar saygılarımla...
|
EVET SİVASSPOR İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORZ.........
BEN CE AİDAT LI UYELIK OLMASI PEK IYI FIKIR DEGIL ÇOĞU KİŞİ PARA VERMEKDEN KACACAKTIR ... ŞUAN DA YAPILACAK EN BUYUK ÇALIŞMA SMS ÇALIŞMASINI DUYURMAKTIR VE LİG TV DE MACLARIN YAYINLANMASI ICIN BASKI YAPMAK ...... SMS KAMPANYASI BASLADIGINDAN BERI 100 BIN YTL PARA TOPLANDA EGER BIZ LIG TV YE BASKI YAPIP MACLARIMIZI YAYINLATABILIRSEK ORDAN COK IYI PARA GELIR (YAYIN GELIRI) AYRICA SİVASSPOR COM SİTESİNE REKLAM ALINMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
[B]SON OLARAK BU RESMI KAYDETEREK MSNDE VE CEVREDE YAYALIM
İŞTEREKLAM YARDIM RESMİ [/B] [url=http://www.cjb.net/images.html?ceca2.jpg][img]http://images.cjb.net/ceca2.jpg[/img][/url] |
[B]Güzel Fikire Benziyor Denememekle Ne Kaybederiz Ki?[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |