![]() |
TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
[IMG]HTTP://WWW.SIVASSPOR.COM/images/stories//oyuncular/petkovicc.jpg[/IMG]
Kolundaki kırıktan dolayı ameliyat olan ve çalışmalara iki hafta önce başlayan Petkoviç tam kapasite idmanlara çıkmaya başladı. Kaleci antrenörü Murat Göksu nezaretinde ayrı programlarda çalışma yapan Petkoviç'in iyileşme sürecinin beklenenden daha erken olması teknik heyeti memnun ediyor. Kaleci Petkoviç'in iyileşmesi ile birlikte kırmızı beyazlı ekibin kalesindeki rekabet önümüzdeki haftalarda daha üst seviyeye tırmanacak. [B][I]Sivas Anadolu[/I][/B] |
--->: TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
[B]Rekabet Güzelliği,Hoşluğu,Dostluğu Artırır.
İnşallah Tatlı Bir Rekabet Olur İyi Olan Kaleyi Alsın. Sivasspora Faydası Olan Kim Olursa OLsun.Türk-Yabancı Farketmez Takıma Yardımı OLsun O Yeterli[/B] |
ÇOK GÜZEL SEVİNDİRİCİ BİR HABER İYİ OLAN KALEMİZ ŞİMDİ DAHA EMİN ELLER ALTINDA OLACAK...
|
haydi hayirlisi. her sey sivasspor icin. gonlumde Petkoviç bir an once iyilesip guzel bir paraya satmaktir. kimse yanlis anlamasin diger iki kalecimizde super lig kapasitesini rahatlikla kaldirabilecek yeteneklerdendir ve dolaysiyla iyilesip buyuk takimlara buyuk bir paraya satilmasini isterim.
|
[B][I]Rekabetin olduğu yerde her zaman başarı olmuştur
Tekrar geçmiş olsun Petkoviç [/I][/B] |
rakabet her zaman iyidir inş takıma yararlı olur
|
-->: TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
akının refleksleri petkoviçden daha iyi...ama petkoviç çok tecrübeli...ben petkoviçi yeğlerim..
|
şimdi akın iyi kaleci çok seviye atlatmış ama bir türlü topa vurmayı öğrenemedi.
petkoviç bana göre trabzon gönderdi bu adamı pişman oldu söylenecek söz yok.bence rahatlıkla gs,bjk,fb dede oynayabiliecek kapasitede bi adam.ve en akıllı transferimiz bana göre.mutlaka elimizde tutmalıyız.. |
çok iyi haber en kısa zamanda petkoviçi sahahalarda görmek isteriz
|
SAKATLAR İYİLEŞİYOR MİLLİ TAKIMDAKILER GERI DONUYOR EKSIKLERIMIZ YAVAS YAVAS TAMAMLANIYOR INŞ. DAHA IYI BIR SIVASSPOR İZLEYECEZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27. |