![]() |
2 CEZALI, 5 SINIRDA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/hakemkart.jpg[/IMG]
Sivasspor’da zorlu Gençlerbirliği Oftaşspor maçı öncesi Devran Ayhan ve Mohammed Ali Kurtuluş sarı kart cezalısı durumuna düşerken, 5 oyuncu da kart sınırında bulunuyor. Turkcell Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantepspor ile golsüz berabere kalan Sivasspor’da bu sezon dördüncü sarı kartlarını gören Mohammed Ali Kurtuluş ve Devran Ayhan’ın Oftaş maçında oynayamayacak olmasının üzüntüsü yaşanıyor. Gaziantepspor karşısında sarı kart gören Murat Sözgelmez ve Mehmet Yıldız’da sarı kart sınırında bulunan futbolcular kervanına katıldılar. Murat ve Mehmet’in yanı sıra Gurbanov, Musa Aydın, ve Akın Vardar, Gençlerbirliği maçı öncesinde 3’er sarı kartla kart sınırında yer alıyorlar. Öte yandan sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayan Yasir ve Sedat’ta sarı kart sınırında bulunan futbolcular arasındalar. [B][I]MEMLEKET Sivas[/I][/B] |
--->: 2 CEZALI, 5 SINIRDA
gençlerbirliği maçında yunus yıldırım çok uğraştı sivassporu engellemeye ancak takımımız 10 kiş de kalsa gençlerbirliğini yenmeyi başardı.bu hafta da kuddusi müftüoğlu bize çok kolay kartlar çıkarırken gaziantepsporlu oyunculara müsamaha gösterdi.ama yanlış anlaşılmasın gaziantepli oyuncular iyiniyetliydi
|
Devran ilk devrenin bence en çalışkan futbolcusuydu. İkinci yarı bir düşüş var. Biraz dinlenmesi gerekiyor galiba.
|
muhammed alinin cezaLı oLmasına sevindim yoksa en azından 11 kişi oynuycaz önümüzdeki hafta:D
|
[QUOTE=hocaxxx;318996]muhammed alinin cezaLı oLmasına sevindim yoksa en azından 11 kişi oynuycaz önümüzdeki hafta:D[/QUOTE]
muhammed ali konusunda size katılıyorum haftalardır ses seda çıkmıyor. |
-->: 2 CEZALI, 5 SINIRDA
Insallah bi daha bu cezalilar ve sinirlar durumuna düsmeyiz.
|
DEVRAN İYİ ÇALIŞKAN ÇOCUK SARIKART CEZALI OLMASI İYİ OLMADI.AYNISINI MUHAMMED İÇİN SÖYLİYEMİYECEM.ALLAH RAZI OLSUN TAKIMA COK FAYDASI OLMUŞTUR AMA ŞU SON ÜÇ DÖRT MAÇTIR SES SEDA YOK.ZATEN TAKIMIN OYUNUNA BAKTIGINDA SON ÜÇ MAÇ HİÇ HAREKET YOK.
[COLOR="Yellow"]SARIKARTI HAKKIYLA YİYECEKSİN BOŞ YERE YEMİYECEKSİN.[/COLOR] |
[QUOTE=kurtay58;318983]Devran ilk devrenin bence en çalışkan futbolcusuydu. İkinci yarı bir düşüş var. Biraz dinlenmesi gerekiyor galiba.[/QUOTE]
akın ve mehmet yıldız haric hepsinde çöküntü var |
ARKADAŞLAR DEVRAN VE MOHAMMED İÇİN SÖYLEDİKLERİNİZE KATILMIYORUM. DEVRAN İKİ ÜÇ MAÇTIR SOL KANATTA OYNUYOR. DEVRANIN ASIL MEVKİİ ORTA SAHA BU YÜZDEN SOL KANATTA VERİMLİ OLAMIYOR. MOHAMMED İSE BU TAKIMIN BEYNİ DURUMUNDA TÜM TOPLAR ONDA TOPLANIYOR BAKMAYIN GOL AYAMADIĞINA TAKIMIN BEYNİ DURUMUNDA...
|
antep maçında muhammed ali ve mehmet yıldız gereksiz yere sarı kart gördüler.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:27. |