![]() |
KARTONLU PROTESTO
Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine "4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da "HAKKIMIZDIR CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs. örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK Böyle varyasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum |
--->: KARTONLU PROTESTO
bence iyi fikir inş yaparsınız...
|
-->: KARTONLU PROTESTO
[QUOTE=Rallim58;320701]Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine "4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da "HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs. örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!! hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar |
-->: KARTONLU PROTESTO
destekliyorum cok iyi dusunmussun yigido
|
[B]Güzel bir fikir, tebrik ediyorum.[/B]
[B]Bu arada, yazılar okunaklı olmalı...![/B] [B]Veee... kartonları açtıktan sonra,[/B] [B]hazır rulo da yapmışken, icap edenlere [/B] [B]hediye olarak verirsiniz ve de icap eden şekilde[/B] [B]kullanırlar artık...![/B] |
desteklıyorum guzel fikir bence bi şekilde sesimizi duyurmalıyız.Umarım maça gelen her yiğido üstüne düşeni yapar.
İNADINA 58 |
herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.
|
evet çok güzel düşünmüzsün kardeş bu başlığı arada güncelle bütün yiğidolarımız okusun saygılarımla emeğin için tşk ederiz...şimdiden ben yazı düşünmeye başlayacam..
maçımızı izlemek istiyoru.. |
kucuk ufak seyler olabılır ama buyuk bı pankart buyuk protesto yapılacagını giç sanmıyorum :D
|
[QUOTE=basayev58;320714]herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.[/QUOTE]
bunuda yönetim düşünmeli...arkadaş.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57. |