![]() |
Kombine Kapiş Kapiş
[size=2] [/size]
[font=Arial][size=2]Sivasspor Yönetimi tarafındar önceki gün satışa sunulan Kombine biletlere yiğidolar büyük bir ilgi gösteriyor.[/size][/font] [font=Arial][size=3][size=2]Satışa sunulanı üç gün gibi kısa bir süre olmasına rağmen kombineler büyük ilgi[/size] [/size][/font] [size=2]görürken günlük ortalama ise 100 adet kombine bilet satılıyor. Üç gündür yaklaşık olarak 300 adet bilet satılırken taraftarlar için ayrılan yaklaşık 1 bin 500 adet kombinenin hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor. [/size][font=Arial][size=2]Kombine biletlerinin sanılandan daha fazla ilgi görmesi başta Sivasspor Yönetim Kurulu olmak üzere herkesi memnun etti.[/size][/font] |
Inşallah Abi Sivasspora Hayirli Ugurlu Olsun Taraftarimizla Büyük Klüp Oldugumuzu Tüm Türkiyeye Gösetermliyiz
|
oha diyorum baska bisey demiyorum kusura bakmayında bu resmen soygum ayrıca taksit imkanı da yok
|
arkadaşlar [url]www.1907.org[/url] da fenerbahçeyi bu sezon en çok hangi takım zorlar diye anket yapılıyor lütfen o siteye girip sivassporumuza oy yağdıralım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |