![]() |
BEŞ ZOR MAÇTA 10 PUAN
LİGİN İKİNCİ YARISI BAŞLARKEN ZOR BİR 2.YARI BAŞLANGICI BİZİ BEKLİYORDU.BENİM TAHMİNİM 5 MAÇTA 7 PUAN BÜYÜK BAŞARI OLURDU.AMA TAKIMIMIZ BENİM BEKLENTİLERİMİN ÜSTÜNE ÇIKARAK GERÇEKTEN BAŞARILI OLDU VE 10 PUAN ALDI.İÇERİDE TRABZON, FENER DIŞARIDA İST.B.B.,ANTEP VE OFTAŞ. HARİKA İŞLER YAPTILAR.ARTIK ÖNÜMÜZE DAHA RAHAT BAKALIM.TUTMAYIN GELİYORUZ.TEŞEKKÜRLER TÜM EKİP.
|
-->: BEŞ ZORMAÇTA 10 PUAN
GEÇMİŞİ PARÇA DEİL BÜTÜN OLARAK GÖRÜRSEK DOĞRU OLARAK İLERİYİ GÖREBİLİRİZ.
|
--->: BEŞ ZORMAÇTA 10 PUAN
İlk yarıya başlarken hocamızda ilk 5 macta 10 puan hedefliyoruz demişti buda görünüyorki hedefi tutturmuşuz :)
|
-->: BEŞ ZORMAÇTA 10 PUAN
BU BEŞ MAÇTA DA 12 PUAN ALIRSAK İYİ OLUR
|
YETMEZ
İLK ETAP 6 MAÇTA 6 GALİBİYET SERİSİ SONRA BEŞİKTAŞ KAYSERİ ÇOK ÖNEMLİ ANKARA DENİZLİ SON HAZIRLIKLAR GALATASARAY GENÇLER ŞAMPYONLUK TÜRKÜLERİ |
bence 5 maçta 10 puan iyidir...
|
yiğidoların 10 puan alması tabi ki çok güzel bişey ama bizim bu ligde iki tane rakibimiz var bumlar biri beşiktaş biride gayserispor bunlarda sezon sononda birini geçersek uefayı garantileriz ...
ölümüne isyan ölümüne sivasspor |
bence aşılması zorlu ilk 5 haftada 10 puanı söke söke almamız iddiamızın önemini ve bulunduğumuz yerin tesadüf olmadığının ispatıdır, futbol alemine duyurulur, yukarıda bir yer ayırın şimdiden ya şampiyonluk ya 2.lik
|
HEDEF:5 HAFTADA 10 PUAN`İDDAA: ŞAMPİYONLUK
KÜÇÜK HEDEF, BÜYÜK İDDAA |
[B][I]Bana Göre 1.Yarı Birinci Olacağımız Yerine 2.Yarı Olsaydık.1
Daha İyidi Kupamızı Kaldıracaktık Ama.! 2.Daha Önemli Çünkü: 1.Başlangıc 2.Bitis Şeklinde[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |