![]() |
SİVAS`I TAKDİR EDİYORUM
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/mcakir.jpg[/IMG]
G.Birliği'nin yıldız ismi Mehmet Çakır, Sivasspor’un başarısını kutladığını, ancak Anadolu’dan bir takımın şampiyon olamayacağını söyledi. Gençlerbirliği’nin başarılı golcüsü Mehmet Çakır, Türkiye’de “üç büyükler" dışında şampiyon çıkmayacağına inandığını söyledi. Golcü futbolcu, "Açıkçası Anadolu takımının şampiyonluğunu çok zor görüyorum. Çünkü şartlar eşit değil" dedi. Ligde şu anki konumu itibariyle Sivasspor’u takdir ettiğini anlatan Mehmet, "O kadar sıkıntıya rağmen bir puan gerideler. Hala zirveyi bırakmadılar. Anadolu takımlarının şampiyonluğunu zor gibi görüyorum. Büyük takımlar hem maddi yönden, hem de futbolcu yönünden çok daha iyi şartlara sahipler. Şampiyonluk büyük takımlar arasında gider, gelir." diye konuştu. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B] |
--->: SİVAS`I TAKDİR EDİYORUM
[COLOR="Indigo"][B]Mehmet Çakır çok kaliteli bir oyuncu. Sene sonunda alabilsek çok iyi olur. Mehmet Nas ile birlikte Gençlerbirliği'nde iyi futbol oynuyorlar. Söyledikleri de son derece gerçekçi. [/B][/COLOR]
|
mehmet çakır gerçekten çok kaliteli bir futbolcu ben çok beğenirim inşallah günün birinde sivasımızdada oynar...şimdi o ve onun gibi düşünen nice insanlar var işte bizde bu duvarı yıkmaya çalışıyoruz eğer allah yardım eder izin verirse büyük bir gelişme olur türk futbolu açısından anadolu takımlarının adımları artık daha sağlam basar dahada cesaretlenir bu yolda die düşünüyorum...
|
-->: SİVAS`I TAKDİR EDİYORUM
aynen katılıyorum mehmet çakıra ama işte bizde bu tabuları yıkmaya uğraşmıyormuyuz.ama günü geldi sanki.EN BÜYÜK SİVASSPOR
|
mehmet cakir anadolu takinin sampiyon olamayacagini söylemis ama bence herkes artik sampiyon olabilir yeni futbol federasyon baskanimiz cok iyi bir insan oldugunu zaten gösterdi
|
Ben bu söylenenlere katılmıyorum. Sivassporumuz 24. hafta boyunca liderden 1 eksik puan toplayabilmeyi başardıysa, 34. hafta sonunda neden 1 puan fazla toplamasın ki.
Burada diğer anadolu takımlarına da iş düşüyor bence. Onlarda bu tabunun yıkılmasını istiyorlarsa 3 istanbul takımına karşı mutlak puan parolasıyla çıkmalılar.Onlardan kopardıkları her puan bizi şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştırır. |
Çıkmaz diye diye lig de boşuna top koşturuyorlar, hiçbir hedefleri yok, ligte kalmak harici, bu mu yani?
Yanıldıklarını inşallah tüm türkiye'ye göstereceğiz, son 10 maç kaldı, haydi yiğidolar... Böyle laflara bakmayın siz, bizi çekemiyorlar, çekemeyenler ortadan yarılır ikiye bölünür inşallah. Kıskananlar çatlasın:-) |
arkadaşlar sivassporumuz çıkmadan önce lig sıradandı.kesin olan bişey vardı 3 büyükler şampiyon olurdu,trabzon yada kayseride yeni yeni 4.lüğe oynarlardı.ama biz yeni bi çığır açtık.
mehmet nas gençlerbirliğinin en kaliteli oyuncusu.bize göz kırpıyor?seneye bizde galiba... |
bence çok yanlış düşünmüş neden şampiyon olmalıyım biz inanıyoruz şampiyonda olucaz inş.
|
Arkadaslar kim ne derse desin bizler sivasspor taraftari olarak oyuncular yoneticiler olarak bir seye inanmamiz lazim SAMPIYON OLACAGIMIZA onada zaten ilk yarinin ortalarinda inandik isin gerceklesmesi icin oncelikle biler inanmaliyiz onada inandigimiza gore buis bitmisdir HA buisin gerceklesmesi icin birsey kaliyor HEPBERABER ELEL HEP DESTED TAM DESTEK BUNLAR OLDUMU ISTE SIZE BASARI.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |