SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YİNE SINIFTA KALDIK... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17313)

YiğidoGençlik 10.03.2008 07:34

YİNE SINIFTA KALDIK...

Ya arkadaşlar bu olanlara inanmak istemiyorum takımımız dolu dizgin şampiyonluğa koşuyor taraftarımız 90 dk boyunca maç izliyor üstelik şu olay çok ağırıma gitti takım yeniyor zirvede yer alıyor ve taraftarı maç bitmeden stadı terk etmeye başlıyor ve kalanlarda takımı trübünlere çağırmaktan aciz benim dün bütün ümitlerim kırıldı bizim seyircilerimiz asla va asla taraftar olamaz...

handsome5867 10.03.2008 07:39

--->: layık deiliz

kesinlikle anlamak mümkün deil bizim bu seyircileri ben akıl sıra erdiremiyorum ne yapmak istediklerine. maç bitti bi galib gelmiş şampiyonluğa giden takımı bile trubünlere sesleyemedik. bu seyirciye hiçbirsey layık deil...

macitim 10.03.2008 08:31

--->: YİNE SINIFTA KALDIK...

ben fransada oldugum icin bu sezon stadda ma izemek nasip olmadi ama lg tv verdigi butun maclari izledim gordumki bizim taraftarimiz tezahhurat yapmayi bilmiyo kardesim sadece izleyip gidiyolar lutfen maca giden arkadaslar takimi atesleyecek seyler yapinki takim daha atesli oynasin baska svasspor yokkkkkkkkkkkkkkkk

DOCKA 10.03.2008 08:40

valla ben dün maçtaydım tezahürat yapalım diye ayağa kalktık arkadan iki yaşlı amca ya oturunda maç izleyelim dedi tüm şevkimiz kırıldı yine gördükki gerçekten sivasta taraftar yok ne yazıkki

OLCAY_58_AKKUS 10.03.2008 08:41

acele ediyoruz arkadalşlar bizim seyircimiz henüz süperlige alışkın değil biraz zamana ihtiyaç var.Ayrıca bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu 20-30 kişilik küçük gruplar stadın dört bir tarafına dağılıyor gayretle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama kimse duymuyor arkadaşları çünkü sayıları yetersiz geliyor.Bunun yerine bu küçük gruplar bir araya gelseler tek bir tiribünden tezahürat yapsalar bence daha iyi olur.Sonuçta amaç aynı olduktan sonra anlaşamayacak bir durum yok sanırım.bu işi gençler yapacak öbürlerinden ses çıkmaz buna dikkat edin gençler stadı inletince diğerleri de zaten çoşar ama siz kendi çıkardığınız sesi ancak kendiniz duyabiliyorsunuz inanın ben maratondayım kale arkasındaki grup ne diye bağrıyor anlamıyorum.

kadir984 10.03.2008 08:56

öncelikle özür dilerim dün maçta yeterince tezhürat yapamdım başımın ağrısından ancak maça gelebildim.

AMA ŞUNU GÖRDÜM Kİ MAÇ SONUNDA SANKİ BİZ MAĞLUP OLMUŞUZ SANKİ BİZE FARK ATMIŞLAR GİBİ SANKİ BİR CENAZE HÜZNÜ VARMIŞ GİBİ HERKES SUS PUS GİDİYOR. NE ARAÇLARDA KORNA ŞENLİĞİ NE TARAFTARDA TEZAHÜRAT. OLMAZ YA VALLA.

ARKAMDA BİR YAŞLI ADAM '' YAHU BAŞIM AĞRIYOR OTURUN DİYOR'' BÖYLE MANTIK MI VAR . ABİ MAÇA GELİRKEN HERKES KENDİNİ BELLİ EDİYOR
ADAMLAR ELİNDE BATTANİYE MİNDER MAÇA GELİYOR BİR POŞETTE ÇEKİRDEK. BELLİ ADAMIN MAÇI SADECE İZLEMEYE GELDİĞİ.

BİZ YİĞİDOYUZ MAÇI SADECE İZLEMEYECEĞİZ MAÇI YAŞAYACAĞIZ. SANKİ BİZ OYNUYORCASINA.

MAALESEF

ahmet 1967 10.03.2008 09:02

arkadaslar takım sampiyonluga gidiyor bizimkiler evlerinden cıkmıyolar

ahmet 1967 10.03.2008 09:03

artık çok sinirimize gidiyor
bari bu donemde destekleyelim

zaralım 58 10.03.2008 09:10

malesef kimse kusura bakmasın ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARA sahibiz.tabi 90 dk destek veren gruplar var ama diğer tarafta kapalı sanki hiç yok

serhatcan 10.03.2008 09:15

arkadaşlar. önce sizler trübünlerde görsel güzellikleri ortaya koyun onlar ister istemez katılacaklardır. evet henüz sivasta taraftar profili oluşmadı. bunu hemende beklemek yanlış olur. zamanla o da olacaktır.ama önce kendilerini grup diye lanse edenler maça gelenlere güven vermeli,görsel şenliklerle onları bile hayretler içinde bırakmalı ki onlarda zincirleri kırsınlar. EĞİTİM ŞART.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03.