SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Bu sezon kim şampiyon olacak? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17327)

Yigido58_NL 10.03.2008 19:20

Bu sezon kim şampiyon olacak?

Selam yigidolar,[url]www.ligtv.com.tr[/url] sitesinde bu sene sampiyon kim olacak anketi acilmis,ve Sivassporumuz bayagi bir geride,Sivassporumuza gonul veren ve sampiyonluga inanan herkesi bu oylamaya davet ediyorum.Simdiden oylarin cogalacagina yurekten inaniyorum.
Haydi parmaklara kuvvet

[url]www.ligtv.com.tr[/url]

Beşiktaş:

%26

Galatasaray:

%35

Fenerbahçe:

%34

Sivasspor:

%5

Yigido58_NL 10.03.2008 20:54

--->: Bu sezon kim şampiyon olacak?

Beşiktaş:

%26

Galatasaray:

%35

Fenerbahçe:

%34

Sivasspor:

%5

medet58 10.03.2008 21:18

tabiki SIVASSPOR baska bir takimi dusunmek bile istemiyorum

biyolog4 10.03.2008 21:32

UYGUN: ''BAŞARACAĞIZ''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Anadolu'da futbol devrimi yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Yıllarca '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' denildi. Ağabeylerimiz hep '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' diye yazdı. Herkes öncelikle 4 büyükleri, sonra doğduğu yerin takımını tutar, ama biz herkesin dualarını, 40 milyona yakın insanın desteğini aldık. 10 trilyonluk bir bütçeyle, 200 trilyonluk takımlarla mücadele ediyoruz. Başarmak için mücadele ediyoruz, başaracağız. Sivasspor olarak 9 hafta sonra hak ettiğimiz şeyi başaracağız, bunu da herkes görecek.''

anketlerle ligdeki sıralama belli olsaydı sivasspor şuanda şampiyonluk yarışından tamamen kopmuştu.bu iş anketlerdeki sonuçlarla belirlenmiyor sahada oynanan futbolla belirleniyor.şampiyon sivasspor

merkez_ismail 10.03.2008 21:46

[QUOTE=biyolog4;331269]UYGUN: ''BAŞARACAĞIZ''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Anadolu'da futbol devrimi yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Yıllarca '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' denildi. Ağabeylerimiz hep '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' diye yazdı. Herkes öncelikle 4 büyükleri, sonra doğduğu yerin takımını tutar, ama biz herkesin dualarını, 40 milyona yakın insanın desteğini aldık. 10 trilyonluk bir bütçeyle, 200 trilyonluk takımlarla mücadele ediyoruz. Başarmak için mücadele ediyoruz, başaracağız. Sivasspor olarak 9 hafta sonra hak ettiğimiz şeyi başaracağız, bunu da herkes görecek.''

anketlerle ligdeki sıralama belli olsaydı sivasspor şuanda şampiyonluk yarışından tamamen kopmuştu.bu iş anketlerdeki sonuçlarla belirlenmiyor sahada oynanan futbolla belirleniyor.şampiyon sivasspor[/QUOTE]
[B]
Aynen katılıyorum sımdıye kadar anketlere baksaydık Sivassporumuz su an lıgde zırve mucadelesı vermek yerıne orta sıralarda hıc bı ıddıası olmayan bır takım konumunda olacaktı ama ne yazıkkı anket ler ve istatıkler deılde sahada oynanan futbol daha cok sıvassporun kaderını belırlıyor bu sekıldede gıderse anadoluya bır lıg kupası daha gıdecek ...![/B]

Yigido58_NL 11.03.2008 11:15

Tabiki anketlerle sonuclanmiyor,bende biliyorum ama amac diger takim taraftarlarina,kamuya karsi Sivasspor taraftarinin Sivasspora ve sampiyonluga inandigini ortaya cikarmak.O siteye girip bir oy vermek hicde zor degil.Enazindan inancimizi ispatlamis oluruz.

kadir984 11.03.2008 11:39

BİR OYDA BENDEN. SİVASSPRUMUZ SONUNA KADA KOVALAYACAKTIR ZATEN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMAYI BAŞARDI GERİSİ PUAN CETVELİNDE İNŞALLAH O DA OLACAK...

Yigido58_NL 11.03.2008 11:50

Arkadaslar hergun oy verebiliyoruz,onuda hatirlatayim isteyen hergun bir oy verebilir.

GLoBe-Y-Gençlik 11.03.2008 12:07

sıvas tabıkı ınancımız sonsuz sıvassporumuza

mayklayk 11.03.2008 12:09

13:08 de kullandım bjk 28 gs 34 fb 33 sivas 5 çok az nerde bu taraftarlarımız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:04.