![]() |
NASIL YANİ SERGEN!!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/sergenyalcin.jpg[/IMG]
[B]Ya sayı saymayı bilmiyor ya da puan durumunu[/B] Özel bir firmanın reklam çekimlerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Milli takımın ve Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Eskişehirlispor’u Sergen Yalçın’ın şampiyonlukla ilgili açıklamaları herkesi şok etti. Basın mensuplarının “Şampiyon kim olur” şeklindeki sorusunu cevaplayan Sergen “Ben Beşiktaş’ın şampiyon olacağına inanıyorum. Şampiyonluk için üç takım mücadele ediyor,bunlar Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe. Bu takımların içerisinde en şanslı aday olarak Beşiktaş’ı görüyor ve onun şampiyon olacağına inanıyorum. Kağıt üzerinde 4 takım gibi görünüyor ama şampiyonluk yarışı üç takım arasında geçer” şeklinde konuştu. Sergen’in bu şekildeki açıklamalarının dün gazetelerde çıkmasından sonra tepkilerini dile getiren taraftarlar “Sergen doğru konuşmuyor. Şu anda Sivasspor liderin sadece bir puan gerisinde. Sezon sonunda Sergen’in bu açıklamalarının kendisine hatırlatılmasını umuyoruz” dediler. Aralarında Sivasspor’un da bulunduğu 4 takımın şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen Sergen Yalçın’ın bu şekilde açıklama yapmasının herşeyden önce ter döken ve giydiği formanın hakkını veren Sivasspor’lu futbolcularada ayıp ettiği de hatırlatıldı. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: NASIL YANİ SERGEN!!!
Mevlana'nın bır sözu vardır...
HER LAF SÖYLEYENE BİR CEVABIM VARDIR? ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE? SONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE? futboluna lafım yok..... şimdi ben soruyorum.... Sergen adam mı? |
ORTADA KALINCA KAFAYI YEDI NE DEDIGINI BILMIYOR ******** ILK YARIYI LIDER BITIRMIS BIR TAKIM HAKKINDA SAMPIYON ADAYI DEGIL DEMESI SIVASSPORU CEKEMEMESIDIR BU VE BUNUN GIBILERI UTANDIRMAMIZ LAZIM SIVASLI YIGIDOLAR UNUTMASINLRKI SAMPIYONLUK YOLU SIVAS TAN GECIYOR HEPSI GELECEK SIVAS CEHENNEMINE VE GÖRECEKLER SIVASIN BÜYÜKLÜGÜNÜ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....
|
-->: NASIL YANİ SERGEN!!!
Kesin sarhoştur.Yada çok kumar oynadı.yada bunadı.yoksa aklı çalışan bir insan son maçlara bakarsa görür en zor maçlar beşiktaş ın.Zaten sergen eskişehirde de oynatmazlarda işte agrasif şeylerle gündeme gelmeye çalışıyor.BEŞİKTAŞ IN ŞAMPİYON OLMASI AÇIKÇA ZORRRRRR.
|
çokta ttttttttttttıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
-->: NASIL YANİ SERGEN!!!
AKILLI OOOLLL SERGEEENNN
KENDİNİ Bİ B........... SANMA ALAYIAN İSYAN ÖLUMUNE SİVAS |
[B]AHAAAAYYYY DANGALAAAAAHK,
AHAAAAYYYY SALAAAAAAAAHK, AHAAAAYYYY MANYAAAAAAAHK, AHAAAAYYYY KEPÇE KULAAAHK, .... DAHA NE DEYİM Kİ... ÖÖÖLE DEMEZLEEERRR : BU ADAM YA HESAP BİLMİYOR; YA DA DAYAK YEMEMİŞ DAYAAAAAAHK...![/B] |
ÖYLE ÖNÜNE GELEN İNSANLARIN LAFINI ADAM DİE SİTEYE KOYMAYIN!
sergeni DEĞİL BENİ DİNLEYİN:) SİVASSPOR BU LİGİN EN GÜZEL RENGİ SİVASSPORSUZ Bİ LİG DÜŞÜNÜLEMEZ İNŞ ŞAMPİYONDA OLUR ŞAMPİYON OLMASA BİLE BİZİM KALİTEMİZ BELLİ FUTBOLUMUZU TARAFTARIMIZI HERKEZ BİLİO Bİ sergen İN LAFINA BAKARAK ŞAMPİYON OLAMICAZ DİYEMEYİZ ONA BAKARSANIZ TÜM TÜRKİYE SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSUN İSTİYO VEDE USTA YORUMCULAR SİVASIN GİDİŞATINI ÇOK BEĞENİP NEDEN OLMASIN DİO....!!! sergen KUSURA BAKMA SİVAS İNŞALLAH senin GİBİ KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARA SÖZÜNÜ YEDİRTMEK İÇİN ŞAMPİYON OLACAK...!!! (OLMASA BİLE SİVASSPOR ZATEN GÖNÜLLERİN TEK ŞAMPİYONU) :D:D:D:):):) |
[QUOTE=cem;331752]Mevlana'nın bır sözu vardır...
HER LAF SÖYLEYENE BİR CEVABIM VARDIR? ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE? SONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE? futboluna lafım yok..... şimdi ben soruyorum.... Sergen adam mı?[/QUOTE] ya hemşerim ne güzel konuştun öle sana katılıyom aynen |
[QUOTE=cem;331752]Mevlana'nın bır sözu vardır...
HER LAF SÖYLEYENE BİR CEVABIM VARDIR? ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE? SONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE? futboluna lafım yok..... şimdi ben soruyorum.... Sergen adam mı?[/QUOTE] ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSSIM. FAZLA SÖZE GEREK YOK.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09. |