SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVAS ÖĞRETMENEVİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17357)

Rallim58 12.03.2008 09:31

SİVAS ÖĞRETMENEVİ

[B]Arkadaşlar Sivassporumuzun Lig Tv'den verilen müsabakalarının, izlenmesinde yer problemi yaşayanlarla paylaşmak isterim.

Sivas Öğretmenevi (Kongre lisesi yanında) Büyük salonunu Lig Tv'nin tüm canlı yayınlarına açmış olduğunu bilgilendirmek istedim.

Tüm müsabaka ücreti aynı olup her iki devrede de birer adet çay ikramı veriliyor. Yani 2 çay içip müsabakayı izliyorsunuz. Bedeli sadece 2.5 Ytl olan Sivas Öğretmenevinin tüm Sivas'lı sporseverlere açık olduğu belirtiliyor.

Site üyelerimize duyurmak isterim.[/B]

Rallim58 12.03.2008 09:45

--->: SİVAS ÖĞRETMENEVİ

[B]Hatta ilk müsabaka olarak bu hafta cuma akşamı saat 20.00 de oynananacak ve bizim için önem arzeden Vestel Manisaspor müsabakasında ortamın havası yoklanabilir.
Hem heyecan oluyor hem de yorum. [/B]

svs_çapkın_58 12.03.2008 09:55

ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞ.SİVAS ÖĞRETMEN EVİNİ TEBRİK EDERİM.

Rallim58 12.03.2008 10:33

SİVAS ÖĞRETMENEVİ

[B]Sivas Öğretmenevi Lig Tv'ye üye olmuş. Bundan sonra tüm maçları Büyük salonlarında izletmeyi sürdüreceklermiş.
Her devre içinde çay ikramı var. Steril bir ortam, ama taraftar kitlesi de oluyor[/B]

SenSetik 12.03.2008 10:38

SİGARA İÇMEDEN BEN MAÇ HEYECANINI KALDIRAMIYORUM...
ANTEP MAÇINDA BİDE KAPIYI KİTLEMİŞLERDİ ÖLDÜM VALLA :)

O YÜZDEN ARTIK GİTMİYORUM ÖĞRETMENEVİNE ...

Abdullah DuMaN 12.03.2008 10:43

-->: SİVAS ÖĞRETMENEVİ

ewet iyi olur .........................

alptuğrul58 12.03.2008 11:37

Lig TV de yayınlanan maçları Türk Ocakları Derneği Sivas Şubesi'nde seyredin.Dev ekran ve nezih bir ortamda maç seyretmenin keyfini çıkarın.Bağrışma yok,küfür yok.

Alişan 14.03.2008 13:55

-->: SİVAS ÖĞRETMENEVİ

Gardaş bir araya toplanıp zevkle maçı seyretmek istemeniz gayet doğal ve güzel böylelikle öğretmen evinede bir katkıda bulunmuş olursunuz. Bende sivassporumuzun her maçında evi iki kat sivassporun türübünleri gibi düzenliyorum acayip zevkli oluyor evdekilerde destek verdikleri için bir keyifle seyrediyorum.Yani stadı eve getiriyorum

Rallim58 14.03.2008 13:59

SİVAS ÖĞRETMENEVİ

[B]Bizden Yiğidoyu bilgilendirmek, gerisi isteğe bağlı birşey. Uygulamayıda tarif ettik. Her devre 1 çay toplam 2 çay ikramı ve her maç içinde aynı fiyat olup 2.5 ytl alıyorlar (Çaylar dahil).
Gidip gitmemek taraftarın tercihindeki birşey.. Hep bir arada olmak elbette güzel ama aşırı sigara dumanından maç izleyemediklerimiz günleri unutmayalım.[/B]

RüStü ElmaS 14.03.2008 14:14

Kutlarım gardaş.
bence kaçırılmayacak güzel bir teklif.
Katılımın olmasını diliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03.