![]() |
ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCI BU PLATFORMDA GÖSTER!
ARKADAŞLAR!
ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCIMIZI BURADA BU PLATFORMDA GÖSTERİYORUZ. SİVASSPOR'UN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANANLAR ''EVET'' İLE İNANMAYANLAR ''HAYIR'' İLE CEVAPLARINA BAŞLASINLAR.VE SONRA YORUMUNU YAPSINLAR. BAKALIM MUHTEŞEM SİVAS CAMİASI ŞAMPİYONLUĞUMUZA NE KADAR İNANIYOR? HAYDİ YİĞİDOLAR:) |
--->: ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCI BU PLATFORMDA GÖST
EVET
FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR.KONYA KASIMPAŞA MAÇLARINDAN 6 PUAN ÇIKARTABİLECEĞİMİZE ÇOK İNANIYORUM. |
EVET
FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR.ANADOLUNUN TÜM SEYİRCİSİ BİZİM ŞAMPİYON OLMAMIZI İSTİYOR VE DESTEK VERİYOR.İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR GELİN HEP BİRLİKTE İNANALIM VE SİVASSPORUMUZA İÇERDE VE DIŞARDA DESTEK VERELİM.TAKIMIMIZA HER ORTAMDA SAHİP ÇIKALIM.3 BÜYÜKLERİN KENDİ ARALARINDAKİ MAÇLARDA BİRBİRLERİNİ YERKEN BİZİM ARADAN SIYRILMA ŞANSIMIZ VAR.BJK - GS İLE KENDİ EVİMİZDE OYNUCAZ.O MAÇLARDAN EN AZ 4 PUAN ALDIGIMIZDADA NEDEN ŞAMPİYON OLMAYALIM .YETERKİ İNANALIM YETERKİ TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM. HAYDİ YİGİDOLAR ŞAMPİYONLUK ÇOK UZAK DEGİL. |
Evet
BJK ve GS ile içeride oynayacağız. Onları yeneceğimize inanıyorum. Ayrıca anadolu takımlarının sivassporu desteklemek açısından 3 istanbul büyüğüne karşı daha hırslı oynayacaklarını sanıyorum, şansımız onlardan daha çok. |
Kimin şampiyon olacağı belli, kim kendisine daha çok güveniyorsa, kim ayaklarını yere daha sağlam basıyorsa, kim daha çok inanmışsa kim daha Yiğidoysa o şampiyon olacak! İlla ki daha açık yazmamız gerekirse tabii ki Sivasspor şampiyon olacak!
Bizim için en kritik maç bu hafta oynayacağımız Manisa maçı, bu maçı üç puanla geçersek (ki ben sonuna kadar takıma güveniyorum, Allah'ın izniyle üç puanı alacağız) kimse bizi son haftaya kadar şampiyonluk yarışından alıkoyamaz. Fener maçı bizim için iyi bir tecrübe oldu, bu tecrübeyle artık benzer kategoride oynayacağımız BJK ve GS maçlarını kaybetmeyeceğimiz kanaatindeyim. Yani uzun lafın kısası Şampiyon Sivas! |
ARKADAŞLAR EN BAŞA EVET YADA HAYIR YAZIP DEVAM EDELİM YORUMUMUZA.
|
EVET
İstanbul takımları artık birer fosil.Hepside yalakaların topluluğu. |
-->: ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCI BU PLATFORMDA GÖSTE
EVET-INANIYORUZ-HEMIDE GÜVENIYORUZ
|
-->: ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCI BU PLATFORMDA GÖSTE
[B]EVETTTTTTTTTTTTTTT
BJK Yi GS Yi 4 EYLUL UN CiMLERiNE GOMECEGiZ ''3 BUYUKLER BiR''SiVASSPOR BiR''HEPiNiZ BiR BiZ BiR [/B] |
E V E T T T
Gs ve bjk yi 4 eylül de allahin izniyle yencez,fener zaten avrupali bu sene lige pek önem vermiyor,her avrupa maci öncesi ve sonrasi puan kaybetmesi olagan,tek engel kayseri deplasmani kaliyor,insallah o macida kayseri anadoludan sampiyon cikmasi adina maci bize verir,insallah hepsi gercek olur... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02. |