![]() |
EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
[B]LİGİMİZDE TEKNİKTREKTÖRLÜK KAVRAMINDA SENELRDİR ALIŞAGELMİŞ YÜZLER GÖRÜYORUZ. BU TEKNİK ADAMLAR LİGİMİZİN KALBÜRÜSTÜ TEKNİKTREKTÖRLERİNİN BAŞINI ÇEKMEKTEDİRLERKİ NERDE KÜME DÜŞMEYUE OYNAYAN BİR TAKIM VARSA HEMEN ONUN BAŞINA GETİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR... NE KADAR DOĞRUYSA TABİKİ...
ERDOĞAN ARICA YILMAZ VURAL GÜVENÇ KURTAR VE NİCELERİ... ENKAZ OLAN TAKIMLARI DAHA DA BİR ENKAZ YIĞININA ÇEVİRİP BIRAKIP GİDİYORLAR... LİGİMİZ ARTIK BÜLENT UYGUNUN SİVASSPORDA YAPTIĞI BAŞARI GİBİ ERTUĞRUL SAĞLAMIN BEŞİKTAŞI GİBİ TOLUNAY KAFKASIN KAYSERİSPORU GİBİ GENÇ TEKNİK ADAMLARA GENÇ BEYİNLERE İHTİYACI VAR. ARTIK EMEKLİLİL ZAMANI GELDİ BEYLER... BIRAKIN TÜRK FUTBOLUNU GENÇLER YÖNETSİN....[/B] |
--->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
[B]BENCE GUZEL BIR ANESTEZI AMA SUNUDA UNUTMAMAK LAZIM SAYDIGIN ISIMLERIN HEPSI BIRBIRINDEN DEGERLI VE TURK FUTBNOLUNA ZAMANINDA COK BUYUK BASARILAR GETIRMIS TEKNIK D.LER ONLARI BOLE BIR CIRPIDA KIMSE SILEMEZ...![/B]
|
çok doğru bir konu açmışsın.senelerdir bikaçtane teknik adam bütün süper lig takımlarının başlarına geçirildiler.yarım dönem duruyorlar başka takıma geçiyorlar.mesela saffed susiç senelerdir türkiyede o takımdan bu takıma geçti.ama birşey yaptığı yok.böyle t.direktörelere boşuna para gidiyor.bencede emeklilik zamanları geldi
|
ewet bu teknik adamlar zamanında iyi işler yaptılar fakat konuyu açan arkadaşın dediği gibi artık genç yeteneklerede yer werilmeli misal 2.lig ten bizi çıkaran ismail kartal hoca gibi
|
[QUOTE=omercoskun;335317]ewet bu teknik adamlar zamanında iyi işler yaptılar fakat konuyu açan arkadaşın dediği gibi artık genç yeteneklerede yer werilmeli misal 2.lig ten bizi çıkaran ismail kartal hoca gibi[/QUOTE]
BU ADAMLARIN AKALRINDA SAĞLAM KİŞİLER Mİ VAR DİĞERLERİNE ŞANS TANIMIYORLAR... |
ewet bence öyle bundan 3 sene önce t-s bi karışmıştı teknik adamı şutladılar t-s li eski futbolcu ve o zaman menejer olan lemi nin ewinde bulundum iş sebebi ile beni de istiolar diodu ama arkamda lobi desteği yok o yüzden çok zor diyordu buna tanık olmuştum kim bilir daha niceleri wardır elbettte
|
haklısın artık genç t.direktörlerimizin önü açılma vakti geldi...
|
[B]Cok Haklısın Yaşlılar Dükkanı Kapatsınlar... Yakında Ümit Özatta Türkiye Gelip Teknikdirektörlük yapar... Bülent Uygun gibi başarılı olcagına inanıyorum..nede olsa sivaslı=)[/B]
|
-->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Saydığın hocalar çok değerli aslında.. Yabancılar tanınan imkanlar onlarada tanınsın bak neler yaparlar.
|
elbette değerli hocalar ama yenilere de yer açmak lazım yeni beyinlere yeni fikirlere de ihtiyaç war.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |