![]() |
SYLLA İKİ HAFTA DAHA YOK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/sylla.jpg[/IMG]
Sivasspor’un orta alanındaki önemli futbolculardan birisi olan Kanfory Sylla iki hafta daha takımdan uzak kalacak. Geçtiğimiz haftalarda idman sırasında bileği dönerek sakatlanan Sylla takımla birlikte çalışmalara başladı. Sergilediği başarılı performansla takımdaki önemli futbolcular arasında yer alan Sylla’nın iki hafta daha yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sylla’nın Beşiktaş maçından önce formasına kavuşamayacağı, Beşiktaş’a karşı hazır hale geleceği bildirildi. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B] |
--->: SYLLA 2 HAFTA DAHA YOK
acil şifalar wersin inş en kısa sürede sahalara döner...
|
--->: SYLLA 2 HAFTA DAHA YOK
BEN BU ADAMI PEK TUTMADIM.. ÇOK SAVRUK OYNUYOR.. ÇOK PAS HATASI YAPIYOR.. İNSALLAH DÜZELİR...BELKIDE BEN YANILIYORUM..
|
--->: SYLLA İKİ HAFTA DAHA YOK
SYLLA BIR AN EVVEL SAGLIGINA KAVUSUR BU BIZIM TEMMENNIMIZ CÜNKÜ TAKIMIN ONA HER ZAMAN IHTIYACI OLACAK.
ACIL SIFALAR SYLLA:) |
ne kadar kotu iyi ve kaliteli oyuncu sivasspora cok katkisi oluyor
|
YASİR SAKATLANDIKTAN SONRA VERİLEN ŞANSI İYİ KULLANDI VE İYİ OYNADI. BASİT OYNAMAYI SEVEN BİRİSİ. BİR SÜRÜ EKSİĞİMİZİN YANINDA ONUNDA EKSİK OLMAMASINA ŞAŞMAMAK GEREK DİMİ....
|
-->: SYLLA İKİ HAFTA DAHA YOK
sylla lazim bize, cok degerli oyuncu, yetenekli. Insallah sagligina cabukca kavusur
|
allah acil sifalar versin insallah biran önce iyilesir.
|
-->: SYLLA İKİ HAFTA DAHA YOK
biraz fazla cıt kırıldım bize geldikten sonra kaç maç oynadı bileniniz varmı çok önemli maçlarımızda takımı hep yalnız bıraktı kendisine daha iyi bakması lazım geldigine inanıyorum . yinede geçmiş olsun slm.
|
inş bjk maçına yetişir...........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:14. |