![]() |
HEDEF 58
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunx.jpg[/IMG]
Ligde zirve mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Konyaspor’u yenmenin planlarını yapıyor. Bu sezon şu ana kadar önemli bir başarıya imza atan Bülent Uygun’un öğrencileri, ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Konyaspor’u yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılarak taraftarına 3 puan hediye etmek isteyen Sivasspor, bu galibiyetle puanını Sivas’ın plaka numarası olan 58’e yükseltmeyi hedefliyor. Sivasspor, şu anda 55 puanla ligde 4. sırada bulunuyor. Bu arada, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da, bu zorlu maç öncesinde Balili, Yasir, Sedat, Mehmet ve Sylla’nın sakatlığı sürerken, Tunuslu savunma oyuncusu Saidi’nin de rahatsızlığı bulunuyor. Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Balili, Yasir ve Sedat, Konyaspor maçında da oynayamayacak. Belinde ağrıları bulunan Mehmet Yıldız’ın Konyaspor karşısında forma giymesi beklenirken, Sylla ve Saidi’nin durumu ise maç günü belli olacak. |
--->: HEDEF 58
hakıkaTeN guzel oluR plakayı bulmamıZ zateN konyaya karsı bı sansızlıgımıZ vaR ama bu sefeR konyayı ezeceZ ınsallaH
|
valla iii raslantı olmuş bende yeni fark ettim inşallah bu maçı 1-0 da olsa alırızzzz
|
BÜLENT UYGUN DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMALARINDA BU ÜÇ MAÇA GİRİLMEDEN ÖNCE TABİ HEDFİMİZ 58 DEMİŞTİ. ŞUAN BU HEDEFE YAKLAŞTIK. BEN MANİASADA BIRAKILAN BİR PUANA YANARIM....
|
[B]SİVAS'ın plakasına ulaşacağız bu hafta ben inanıyorum...[/B]
|
inş konyayı yenicez ve istediğimiz 58 puana ulaşıcaz...
|
[B]içimden bu hafta konyayı yeneriz geçiyor
inşAllah öyle olur[/B] |
[B]NASIPSE KONYAYIDA YENIP KAYIPSIZ DEVAM EDECEGIZ YOLUMUZA ...![/B]
|
[B]Herşey Kısmet,
Eğer Alnımıza Yazıldıysa 58 Puanlada Şampiyon OLuruz. Her An Herşey Olabilir. İnşallah Bu Hafta 58 Puanla Döneceğiz.[/B] |
çok zor maç olcaz konyadan korkuyorum ben çok kötü durumdalar inş bi süpriz olmaz alırız maçı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:00. |