![]() |
SÜPER İKİLİ GERİ DÖNDÜ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ssevinc9.jpg[/IMG]
Sivasspor’un golcü futbolcuları Mehmet Yıldız ve Chetkov dün oynanan Konyaspor maçında yine iş başındaydı. Uzun süredir alışık oldukları futbolu sergileyemeyen ikili Konyaspor maçında eskiye dönüş yaparak takımlarını farka taşıdı. Maçın ilk bölümünde Konyaspor’lu futbolcuların yakın markajına maruz kalan Mehmet ve Chetkov, beklenen düzeyde etkili olamazken, ikinci yarı klaslarını sahaya yansıtarak maçı çevirmesini bildiler. Mehmet Yıldız’ın harika pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Chetkov, aldığı pası harika bir şekilde değerlendirerek kaleciyi de çalımlayarak fileleri havalandırdı. Chetkov’un golüyle baskısını artıran Sivasspor’un ikinci golü de hemen gelirken, kapanışı yıldız futbolcu Mehmet Yıldız yaptı. Yıldız, takipçliğini konuşturarak harika bir pozisyon yaratıp fileleri havalandırdı ve takımını farka taşıdı. Bu zorlu maçla birlikte Mehmet ve Chetkov ikilisi uzun süre sonra aynı maçta fileleri havalandırmış oldu. [B][I]Sivasın Sesi[/I][/B] |
--->: SÜPER İKİLİ GERİ DÖNDÜ
[B]2 Sinide Ayakta Alkıslıyorum ..Harikaydılar.YasayanEfsane[/B]
|
[B]iki futbolcumuzda süper futbolcular Balili'nin yerine Cvetkov oynuyor[/B]
|
Allah nazar değdirmesin aslanlara...
|
bütün futbolcularımı allah nazarlardan saklasın.maşallah.hepsi birer yiğido...
|
[B]Allah Razı Olsun Onlardan Bize Bu Sevgiyi Yaşattıkları İçin.!
Bütün Camiya'ya[/B] |
maçı kazanmamız kadar mehmet yıldızın gol atıp şansızlığını yenemesine sevindim ben..
inşallah mehet bjk ve gs maçlarını da boş geçmez.. |
IKISINDENDE ALLAH RAZI OLSUN ALLLAH NAZARDAN SAJLASIN
|
arkadaşlar ;
mehmet yıldız epey yoruluyor inşallah sonuna kadar götürebilir. adam lokomotif gibi her yere koşayım diyıor. Allah yardım etsin ikisine de bize çok lazım ikisne de sonuna kadar ihttiyacımız var. AMA ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM BİZİM RAKİPLERİMİZ ARTIK TAKTİĞİ BİLİYOR DİKKAT ETTİYSENİZ MEHMET YILDIZI SON 6-7 MAÇTIR EN İYİ DEFANSLAR YADA 2 KİŞİ TUTUYOR İŞTE BURDA CHETKOVUN ÖN PLANA ÇIKMASI GEREKİR. O ADAM YORACAK CHETKOV YA DA MUSA VEYA MUHAMMED HA BİRDE SERGİO ARTIK KALEYİ YOKLAYACAKLAR. HER İKİSİNİDE TEBRİK EDİYORUM |
evet gercekten chetkoc mehmet yildiz ikilisi ligin 2. yarisinin basinda cok iyi lerdi ama sonra kötü oldular simdi yine costular
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:47. |