![]() |
A MİLLİLERİMİZ EURO 2008 DE NE YAPAR?
A MİLLİ TAKIMIMIZ EURO 2008 DE NASIL Bİ BAŞARI GÖSTERİR
FİNAL OYNAR YARI FİNAL ÇEYREK FİNAL KUPAYI ALIR İLK TURDA ELENİR GRUPTAN ÇIKAMAZ |
--->: A MİLLİLERİMİZ EURO 2008 DE NE YAPAR?
eğer 2 gün önceki hazırlık maçındaki gibi oynarsa gruptan çıkamaz...
|
BENCE EN AZ ÇEYREK FİNAL................
|
en azindan ceyrek finale cikmamaiz bizim icin iyi olur
|
BU HOCAYLA başarı çok ama çok zorrr.averaj takımı olacağız göreceksiniz.puan alamadan döneceğiz. çünküü FATİH TERİM gibi ne yaptığı bilinmeyen,adalet duyguları olmayan,hep ben diyen ,türk halkıyla dalga geçen bi hoca var.
|
-->: A MİLLİLERİMİZ EURO 2008 DE NE YAPAR?
arkadaslar ister kizin ama benim hic umudum yok. Insallah gruptan cikariz, istegimiz, arzumuz dileimiz o. Grubumuzdaki diger Takimlar zor. Yani Portokiz maltaya, Moldowaya yada Yunanistana benzemez. Nerdeyse Portokizin Oyunculardan cogu Avrupada oynuyor. Tcheschien de kolay sayilmaz, ama oyuncularinda az sayida genc var. Chelseanin mükemmel kalecisi Cech, Juventuslu Nedved, Nürnberli Köller gibi yetnekli, kaliteli oyunculari var. Burdan da beraberlik düsünüyorum. Isvicre de tek umudum var yani sadece isvicreyi yeneriz gibime geliyor.
Tabiki benim düsüncem yanlis olabilir, insallah da benim tahmin ettigim gibi olmazda ve Türkiye gruptan cikar hatta finale kadar oynar insallah. Duamiz, umudumuz, dilegimiz,istegimiz Türkiye, bizim A Milli Takiminda. |
BİZİM TAKIMDAN EN AZ 3 -4 FUTBOLCU ALMAZSA ARTIK BEN FATİH TERİMİN TÜRK OLDUĞUNA İNANMIYORUM
|
[b]Belarus'u yenemiyorsa gruptan da çıkamaz daha[/b]
|
-->: A MİLLİLERİMİZ EURO 2008 DE NE YAPAR?
2 AY KALDI HADİ BAKALIM................
|
gruptan zorlanarak çıkar ama 2. turda elenir........
ben milli takım maçlarını seyrederken mahalle maçından farsız bir oyun görüyorum..... fati hoca kafayı iyice yedi... şampiyonluk falan sakın hayal kurmayın... üzülürsünüz sonra.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |