SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ARTIK BİRLEŞİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17667)

SivasSpor.Com 28.03.2008 11:54

ARTIK BİRLEŞİN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]

Sivasspor Yönetimi, tribünlerde oluşan taraftar bölünmelerinin artık son bulmasını istedi. Başkan Mecnun Otyakmaz’da taraftarlara mesaj göndererek ‘Bu ayrılıklara bir son verin ve birleşin’ isteğini iletti.

Sivasspor’un maçlarında tribünlerde 3-4 farklı taraftar gurubunun oluşarak birbirleriyle yarışması son haftalarda daha belirgin olarak ortaya çıkmaya başladı. Farklı isimler ve guruplar halinde tribünlerin farklı bölgelerinde bölünen taraftarların olması, maçlarda takıma verilen desteğin azalması ve aksi yönde takımı etkilemesi, Sivasspor Yönetimini harekete geçirdi.

Başta Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere bütün Yönetim Kurulu üyeleri taraftar guruplarının biran önce bir araya gelerek ‘tek ses’ olmasını isterken, bölünmelerin takıma zarar vereceğini açıkladılar.

Başkan Otyakmaz, tribünlerde oluşan bu görüntünün son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, “Sivasspor bizi tek çatı altında toplayan tek şey. Biz bu çatı altında bile guruplara bölünüyoruz. Ve gerçek gücümüzü ortaya çıkartamıyoruz. Son haftalarda artık bu işin tadı tuzu kaçtı. Biran önce tek bir ses, tek bir gurup ve tek bir Sivasspor olunmalı. Biz taraftarlarımızı guruplara bölünmüş halde değil, tek bir ses olarak istiyoruz. Bunun içinde taraftarlarımızı guruplara ayıran gurup Başkanlarının gerekli hassasiyeti gösterip gerekenleri yapmasını istiyoruz. Bu takımın taraftarlarına da bu yakışır” dedi.

[B][I]Sivasın Sesi[/I][/B]

sinan-58 28.03.2008 12:02

-->: ARTIK BİRLEŞİN

yönetim destek vermediği sürece birliktelik çok zor

GLoBe-Y-Gençlik 28.03.2008 12:09

--->: ARTIK BİRLEŞİN

evet bencede <orr hayırlısı herseyın

FALÇATA 58 28.03.2008 12:24

HAYDİ GRUPLAR HEPİMİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDO ADI ALTINDA BİRLEŞİN ...........

Abdullah DuMaN 28.03.2008 12:25

-->: --->: ARTIK BİRLEŞİN

[QUOTE=FALÇATA 58;340224]HAYDİ GRUPLAR HEPİMİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDO ADI ALTINDA BİRLEŞİN ...........[/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM YİĞİDO GRUBU ALTINDA BİRLEŞELİM

bozkurt187 28.03.2008 12:26

baskanimiz cok dogru konusmus cilginlar felan filan yok hepimiz yigidoyuz

sinan-58 28.03.2008 12:44

-->: ARTIK BİRLEŞİN

ya anlamıyorsunuz destek gelmediği sürece birleşme imkansız destek geldiği an birleşilir zaten yeterki destek olsun

EyüphanAydın 28.03.2008 12:51

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Bence Tüm Grupların Başkanıyla Görüşülmeli,

Grupların Üyeleriyle Görüşülmeli.

Bir Ad Önünde Belirgin Olup Artık

Bu Çatı Altında Destek Verelim.

Zannedersem Birden Fazla Taraftar Grubu Bi Sivasspor'da

Var 1-2 Kulüpte Daha Olması Lazım.

Bence Hemen Şampiyonluğa Giden Takımın Tek

Taraftarı Olmalı, Tek Birlik, Tek Düşünce,Tek Çatı

Altında Toplanması Gelip Geçmiştir.

Başkanımızda Sivasta Oynanan Maçlarda Bunu

Ap Açık Farketmiş Gibi Görünüyor..

Ben İnanıyorumki Sivasspor Her Yükün

Altında Alnı Açık Alnı Pak Çıktı.

Böyle Bir Olayında Altından Çok Rahat

Çıkacaktır,Diye Düşünüyorum...[/B][/FONT][/CENTER]

3258murat 28.03.2008 13:51

Takımıyla taraftarıyla hep birlikte kenetlenmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu döneme girdik.Artık gruplar kendini feshetmeli,yoksa bu ayrılıklar bize çok zarar verecek.AYRICA isim filan aramaya gerek yok.adımız da sloganımız da namımız da YİĞİDOLAR.Bugünden tezi yok bu gruplaşmalara derhal son verilmeli ve daha sonra da böyle oluşumlara izin verilmemeli.UNUTMAYALIM !!!BİR KİMSENİN KENDİNE YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ BAŞKA KİMSE ONA YAPAMAZ.

BROTHERS58 28.03.2008 14:40

DAHA ONCE TV58'E MESAJ ATIP BASKANA ILETMELERINI ISTEMISTIM BU KONUYU.BENCE DAHA ONCEDEN OLMALIYDI AMA EN AZINDAN SU KALAN FINAL MACINDA TEK SES TEK YUREK OLMALIYIZ.HADI SIVASLI TARIH YAZMAYA SADECE HAFTALAR KALDI.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26.