![]() |
SİVAS MANYAAA...
[B]CNN-TÜRK[/B] Kanalında Pazar akşamları bir spor programı yayınlanır.
[B]''Futbol Mania''[/B] [B]CNNTÜRK' [/B]ün sitesinde bu program ile ilgili aşağıdaki tanıtım ifadeleri yer alıyor : [B][COLOR="Red"]''Her Pazar 21.00'de PROGRAM HAKKINDA Yeşil sahada mücadele bittiği anda heyecan stüdyoda başlıyor. CNN TÜRK Nebil Evren'in sunduğu futbolmania'da renkli kişilikleri ve cesur yorumlarıyla öne çıkan Aziz Üstel, Ömer Çavuşoğlu ve Faik Gürses'i canlı yayında buluşturuyor. futbolmania, Süper Lig'de haftanın maçlarını ve yaşananları farklı bir pencereden yorumlayarak gündem yaratıyor. Türk Futbolu'nun köklü kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş camialarıyla bütünleşmiş Ömer Çavuşuoğlu, Aziz Üstel ve Faik Gürses perde arkasında kalanları ve merak edilenleri kendilerine has üsluplarıyla futbolseverlere CNN TÜRK'te aktarıyor.''[/COLOR][/B] Dün akşam bu programı izlerken; yukarıda [B]''Renkli kişilikleri ve cesur yorumlarıyla''[/B] öne çıkardıkları, klişeleşmiş, koflaşmış, tadı duzu kalmamış, boş teneke gibi dangır dungur eden yorumcuların ve [B]manyamış[/B] yorumlarının arasında bir gaf dikkatimi çekti: Bu [B]manyamışlara[/B] göre; [B]Cvetkov[/B], bu sezon, devre arasında [B]Sivasspor'[/B] a transferi yapılmış...! Program sunucusunun ifadesi aynen şöyleydi : [B]''Devre arasında transfer edilen Cvetkov 4 gol attı'' [/B] Hasbinallaaaaa.... dedim. Belki düzeltirler dedim ve bekledim. Manyamışın biri bu enformatik cehaleti gösteriyor, Ancak, diğer [B]3 manyamıştan[/B] ne bir müdahale ne de düzeltme oluyor...? [B]''Sükut ikrardandır''[/B] (yani susmak kabullenmektir) gereği, diğer 3 manyamışın da cehaletini gösteren bu durum şunu da deklare ediyordu : Zirveye oynayan [B]Sivasspor[/B] hakkında hiçbir dökümantel bilgiye sahip değiller ve bilgilenmeye de gerek görmemişler...! [B]Bre manyamışlar, Bre bunamışlar, Bre bunalmışlar,[/B] Madem, bütünleştiğiniz kulüplerin borozanlığını yapacaksınız, Madem, diğer takımlar hakkında cahilsiniz, Madem, at gözlüğünüzü çıkarmaya niyetli değilsiniz, ... O zaman, Programınızın adını [B]Futbol Mania[/B] değil; [B]''İstanbul Manyakları''[/B] olarak değiştirin...! O zaman, Kendinizi, renkli kişilikler ve cesur yorumcular olarak değil; [B]- BJK Manyağı - FB Manyağı - GS Manyağı[/B] olarak tanıtın...! Vala gerisini bilmem de, Şunu söyleyeyim : Bi kere [B]Manyak[/B] olduğunuz kesin. Ama bir gün sizi [B][COLOR="Red"]''Sivas Manyağı'' [/COLOR][/B]yaparız...! Haberiniz ola... Demedi demeyin...! |
--->: SİVAS MANYAAA...
aynen katılıyorum...hala Sivasspor'a Beşiktaş'tan daha az şans tanıyorlar,bu kadar yanlı yorumlarla sezonsonu ne yapacaklar çok merak ediyorum.
|
sabredin beyler 6 hafta kaldı...:D:D:D
|
Gardaşlarım inşaallah şampiyonuz bu sene Sivassporu çekemeyen arkadaşlar var aha takıldı aha takılıcı Sivasspor yola devam 6 maç daha sabredersek ...........
|
sabredin beyler 6 hafta kaldı... 6 HAFTA SONRA GÖRÜRLER SEYİ. TRT 2 NİN YORUMCULARI DA BU HAFTAKİ MAÇ TAHMİNLERİ 3 YORUMCUDA SİVAS PUAN KAYBEDECEK DİE SÖLEMİŞLERİ ALSANA ......
|
[B]Abim,Yine Döktürmüşşün,
Gerçekten Acaba Şampiyon Oluncada Takımımız Hakkında Bilgi Öğrenmezler. Şimdi Onlar Manyadığına Göre Bülent HocamıZı,Mehmet Yıldızımızı,Başkanımızı Tanımıyorlardır,Bellimi?Olur Çünkü Manyamışlar...:D[/B] |
İşte her önüne gelenden spor yorumcusu olursa böyle zır cahiller ortaya çıkar normal görmek lazım bunları aslında...
|
ligin bitmesine sabırsızlanııyorum şu yorumcuların ağzının payını bi verelimm
|
yine ismi lazım olmayan bi kanalda ismi lazım olmayan bi fosil Sivasspor hakkında yorum yapıyordu,adamın cümleye bakın;
Sivas takım oyunu oynuyor,kadroda bildiğimiz bir oyuncu yok,bir Yılmaz'mı Yıldız'mı onu biliyoruz(onuda bilmiyor ya :)) bide saçlarını jöleleyen (Mami'den bahsediyor) var o kadar.... yuh ki ne yuh,madem spor medyasından ekmek yiyorsun,oturda 2 maç izle,sorulan soruyada ya adam gibi cevap ver,yada sus da, biliyorda konuşmuyor diyelim . :):):) |
[QUOTE=basayev58;342184]yine ismi lazım olmayan bi kanalda ismi lazım olmayan bi fosil Sivasspor hakkında yorum yapıyordu,adamın cümleye bakın;
Sivas takım oyunu oynuyor,kadroda bildiğimiz bir oyuncu yok,bir Yılmaz'mı Yıldız'mı onu biliyoruz(onuda bilmiyor ya :)) bide saçlarını jöleleyen (Mami'den bahsediyor) var o kadar.... yuh ki ne yuh,madem spor medyasından ekmek yiyorsun,oturda 2 maç izle,sorulan soruyada ya adam gibi cevap ver,yada sus da, biliyorda konuşmuyor diyelim . :):):)[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D..........-*-*-*-*-* |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |