![]() |
Pankartlı mesaj.
Arkadaşlar BJK maçında "İSTANBUL KUŞATMASI" yazan ve üzerinde Trabzon'u saymazsak İstanbul dışına çıkmamış Şampiyonluk kupasını almak için istanbul surlarına dayanmış takımımızın fotosu olan bir Pankart nasıl olur.
[B]Bu tüm 3 büyük sevdalılarını ve 3 büyütülmüşü titretecek, ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterecek güzel bir mesaj olabilir.[/B] Ben bir tane hazırladım. bu büyük bir pankart şeklinde tribünden açılabilir. |
--->: Pankartlı mesaj.
Harika olmuş ellerine sağlık.İnşallah açılır böyle bir pankart.Bide bu sene şampiyon anadoludan harika tezahürat olmuş maç boyu söylenebilir.
|
Eyvalla. inşalla böyle birşey açılır. Şampiyon olunca da İSTANBULUN FETHİ diye açarız.
|
İnşallah zaten o gün bir gelsin neler çıkacak eminim.Hele gardaş walla harikasın nelerde düşünmüşsün...
|
emeğine ve ellerine sağlık çok gzel bir çalışma olmuş.artık sivasspor ve sivas için şov zamanı artık...
|
Diğer Maçlarda Tek Ses olamıyorsak Belşiktaş maçında Tek Ses olalımm
|
1 tane daha hazırladım eğer pankartta yazıdahabüyük vurgulanmak istenirse. Resim küçültülerek sol tarafa koyulabilir.
|
Cok guzel olmus ellerinize emeginize saglik.Saygilarimla...
|
[QUOTE=Engin58;342629]Cok guzel olmus ellerinize emeginize saglik.Saygilarimla...[/QUOTE]
Sağolasın. inşallah böyle bir pankart açılır. |
ŞU PANKART AÇILSINDA ALEM GÖRSÜN YİĞİDOYU
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |