![]() |
3 PUANIMIZ SİLİNDİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1nisansakasi.jpg[/IMG]
Süper Lig'de zirvede deprem. Kasımpaşa'yı 4-0 yenen Sivasspor'da 4 gol atan Cvetkov'un cezalı olduğu halde forma giydiği öğrenildi... Cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle Sivassporumuzun 3 puanı silenecek. Kasımpaşa maçında cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle 3 puanı silenecek olan Sivasspor puan çetelesini değiştirdi. Zirve yolunda tarihi bir sınavdan geçen Yiğidolar kaybettikleri bu 3 puanla şampiyonlukta büyük yara aldı. Sivasspor'un 3 puanı silindiğinde zirvedeki yeri değişmiyor ama Galatasaray'la aynı puanda olan Yiğidolar Sarı Kırmızılı ekibinin 3 puan gerisine düşüyor. Bir başka deyişle averajla 2.lik koltuğunda bulunan Galatasaray Sivasspor'un nefesini artık tam ensesinde hissetmiyor zira 3 puanla öne geçiyor. 2 haftadır yenilen Beşiktaş ise Sivas'ın kaybedeceği bu şok 3 puanla Yiğidolarla aynı puanda olmanın sevincini yaşıyor. Bu hafta ise oynanacak Sivas-Beşiktaş maçı tam bir düello şeklinde geçecek. Lider Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi 2 takım iken bu puan kaybıyla Sarı Lacivertli takımın en yakın takipçisi ise sadece 1 takım kalıyor. O da Galatasaray... Zirvede bunlar yaşanacakken dipte ise Kasımpaşa'nın yeniden umutları yeşerdi. Zira dün bir açıklama yapan Kasımpaşa basın sözcüsü Süha Sidal Sivas mağlubiyetiyle umutlarını yitirdiklerini söylerken kazanılan 3 puan yine umut tazeledi. Ligin dibine demir atan ve bu ünvanını haftalardır devam ettiren Kasımpaşa sıralamada 17. takım Rize ile puan farkını 3, 16. takım V. Manisa ile 4'e indirme fırsatını yakaladı... İŞTE SON PUAN DURUMU Takım O G B M AG YG Av P 1-Fenerbahçe 28 19 6 3 61 28 33 63 2-Galatasaray 28 18 7 3 51 20 31 61 3-Sivasspor 28 19 4 5 42 23 19 58 4-Beşiktaş 28 18 4 6 44 28 16 58 5-Kayserispor 28 13 9 6 44 25 19 48 6-Denizlispor 28 11 6 11 37 36 1 39 7-Trabzonspor 28 11 5 12 37 36 1 38 8-G.Oftaşspor 28 9 9 10 28 29 -1 36 9-Ankaragücü 28 9 9 10 29 34 -5 36 10-İstanbul B.B 28 9 8 11 39 36 3 35 11-Gaziantepspor 28 8 8 12 30 40 -10 32 12-Bursaspor 28 7 10 11 28 33 -5 31 13-BB Ankaraspor 28 7 9 12 28 33 -5 30 14-Gençlerbirliği 28 7 7 14 38 44 -6 28 15-Konyaspor 28 8 4 16 27 57 -30 28 16-Vestel Manisaspor 28 6 8 14 37 50 -13 26 17-Çaykur Rizespor 28 6 7 15 27 51 -24 25 18-Kasımpaşaspor 28 5 4 19 22 46 -25 22 [B][I]Tümspor - 1 Nisan Şakası [/I][/B] |
şaka değil kaka!!!
[B]1 NİSAN OLMASI münasebeti ile az önce haber7 Com u tıkladım ilk önce küçük bir şok geçirdim sonra kendime geldim.güya Cvetkov kart cezalısı olduğu halde kasımpaşa maçında oynamış ve Sivas 3-0 hükmen yenik sayılmış ve Hocamız bülent istifa etmiş.Ulan böyle şaka olurmu yüreğime indi vallah[/B]
|
--->: şaka değil kaka!!!
Sivasspor’da yönetim değişti
2008-03-31 19:30 -------------------------------------------------------------------------------- Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor yönetiminin şok istifası kentte şaşkınlık yarattı Turkcell Süper Ligi'nde Kasımpaşa galibiyetinden sonra olağanüstü bir toplantı yapan Sivasspor'un başarılı yönetimi sürpriz bir kararla istifa etti. Şampiyonluk yarışında en avantajlı fikstüre sahip olduklarını söyleyen Eski Basın Sözcüsü Fikret Ünsal '2. Ligden alıp 38 yıl sonra Süper Lige çıkarttığımız Sivasspor 3 sezondur başarı grafiğini hep yükseltti. 2007-2008 sezonunda ise ilk yarıyı lider olarak bitirmemize rağmen Valimiz Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanımız Sami Aydın'ın dışında bize özellikle maddi destek konusunda kimse yardımcı olmadı. Şampiyonluğa oynayan bir takıma özellikle çok zengin işadamlarımızın katkıda bulunmamaları bizlerin şevkini kırmıştır. Bunun için dün aldığımız yönetim kurulu kararı ile istifa ettik ve çok acelece olağanüstü genel kurula giderek yeni yönetimin seçilmesine yardımcı olduk' dedi. Ünsal, sözlerini yeni yönetim kuruluna ve şampiyonluk yolunda engel tanımayan Sivasspor'a başarılar dileyerek tamamladı. Ünsal'ın basın toplantısında çok duygulandığı da gözlerden kaçmadı. Sivasspor'un yeni Basın Sözcüsü İsmail Dursun ise alel acele yaptığı açıklamada geçmiş yönetimi suçlayarak 'şimdi istifa etmenin zamanı mıydı? Bari takımı şampiyon yapsalardı da öyle istifa etselerdi. Yeni yönetim olarak ne yapacağımızı bilemez haldeyiz. Bir anda ateş topunu kucağımızda bulmuş gibi olduk' diyerek, Sivasspor'u 4 yıldır başarıdan başarıya koşturan eski yönetime sitemde bulundu. Öte yandan yeni yönetim kurulu yılın Teknik Direktörü seçilen Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun'la da yollarını ayırdı. Teknik Direktörlük görevine Sivas Kamuoyunun yakından tanıdığı Yasin Aydın getirildi. Yeni Teknik Direktör Aydın yaptığı açıklamada 'ölmeden Sivasspor'da teknik direktör olarak görev almanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben teknik direktör olduktan sonra Sivasspor şampiyon olmasa da olur' dedi. İşte Yeni Yönetim Kurulu Listesi BAŞKAN: Hikmet ONAR 2. BAŞKAN: Ahat TÜRKMENOĞLU 2. BAŞKAN: Yahya YILDIZ ASBAŞKAN: Veysel AÇIKALIN BASIN SÖZCÜSÜ: İsmail DURSUN ÜYE: Uğur KAYA ÜYE: Metin POLAT ÜYE: Ali Rıza SALMAN ÜYE: Sururi İRFANOĞLU ÜYE: Battal BİLGE ÜYE: Ali HAKYEMEZ TEKNİK DİREKTÖR: Yasin AYDIN NİSAN 1 ŞAKASI peki buna ne demeli |
Şaka değil arkadaşlar, gerçek .... Cvetkov 4 sarı kart cezalısı idi. Maç oynanırken benimde dikkatimi çekmişti ama ben yanlış hatırlıyorum diye üzerinde durmamıştım. Sonradan TFF'in sitesine baktım doğruymuş. İşte şimdi yandık !...
. |
-->: şaka değil kaka!!!
[B]Bugün en iyisi haber okumamak[/B] :D
|
-->: şaka değil kaka!!!
bunlar şakaysa varya ama innşallah şakadır
|
-->: --->: şaka değil kaka!!!
[QUOTE=izmirliyigido;342693]Şaka değil arkadaşlar, gerçek .... Cvetkov 4 sarı kart cezalısı idi. Maç oynanırken benimde dikkatimi çekmişti ama ben yanlış hatırlıyorum diye üzerinde durmamıştım. Sonradan TFF'in sitesine baktım doğruymuş. İşte şimdi yandık !...
.[/QUOTE] [B]Yaaaa ne demezsin[/B] :D[B]. Sari kart cezalisi olsa Hocamiz oynatir mi, seni gidi seniiiiiiii[/B] :D |
[QUOTE=izmirliyigido;342693]Şaka değil arkadaşlar, gerçek .... Cvetkov 4 sarı kart cezalısı idi. Maç oynanırken benimde dikkatimi çekmişti ama ben yanlış hatırlıyorum diye üzerinde durmamıştım. Sonradan TFF'in sitesine baktım doğruymuş. İşte şimdi yandık !...
.[/QUOTE] geçen hafta konya maçında da oynadı bu adam hatta ondan önceki maçtada ve iyi hatırlıyorum kart görmedi |
.[/QUOTE] [B] iki mactir oyuncularimiz kart görmüyor ve her hafta oynuyor cvetkov o zaman simdiye kadar oynadigi maclarin hepsi yanlis oluyor hem TFF sitesinde yaziyormus göster bakalim nerde yaziyor ben bulamadimda :rolleyes: yaaa git isine kim inanacak :D[/B] |
[QUOTE=SivasLady;342702][B]
iki mactir oyuncularimiz kart görmüyor ve her hafta oynuyor cvetkov o zaman simdiye kadar oynadigi maclarin hepsi yanlis oluyor hem TFF sitesinde yaziyormus göster bakalim nerde yaziyor ben bulamadimda :rolleyes: yaaa git isine kim inanacak :D[/B][/QUOTE] yaa varya sabah sanki üstüme bir kova soğuk su yemiş gibi oldum .şok geçirdim resmen tarihin bir nisan olduğunu anlayana kadar 3 tana kriz geçirdim galiba:D:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12. |