![]() |
SİVASLILAR GECESİNE DAVET
[IMG]HTTP://WWW.SiVASSPOR.COM/images/stories//sivas/sivaslilar-k.jpg[/IMG]
Sivaslılar "Sivas'lılar gecesinde" biraraya geliyor.ASİB Avrupa'da yaşayan Sivas'lıların,birlik ve beraberliğinin pekişmesi,gurbette yaşayan hemşehrilerimizin tanışıp kaynaşması için muhteşem bir gecenin organizasyonuna imza atıyor. Geceye Yurtseven kardeşlerin yanı sıra birçok sanatçı,tiyatro gurubu ve halk oyunları ekibimiz katılıyor,gecenin önemine binaen ASİB Başkanı Rüştü Elmas şunları söyledi;"Bizler ülkemizden ve güzel ilimizden çok uzaklarda gurbet ellerde iş ve aş mücadelesi için Avrupa'nın değişik yerlerine dağılmış Sivas'lılar olarak birliğimizle,bütünlüğümüzle Sivas'ı burada yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyoruz,bu yolda asla yalnız kalmadık çünkü Dünya'nın neresinde olursa olsun bir Sivas'lı,Sivas lafını duyunca dikkat kesiliyor ve onun için akan sular duruyor,işte böyle bir gecenin hazırlanmasına bizi teşvik edende bu özverili Sivas aşkı oldu,gecemize tüm saygıdeğer hemşehrilerimizi bekliyoruz." Gecenin bir diğer özelliğide menüde Sivas mutfağının eşsiz yemeklerinin olması,mutfağımızdan muhteşem yemekler eşliğinde,gösterilere tanıklık edecek ve bol bol Sivas sohbeti yapabileceksiniz. [B]SİVAS'LILAR GECESİNE DAVETLİSİNİZ.[/B] Adres:BEYAZSARAY Burgweg 16-22.44145 Dortmund İNFO 0231-83 90 352/0160-974 20 582/0177-349 22 23/0179-77 93 790 Detaylı Bilgi İçin [url]www.sivaslilar.de[/url] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/sivaslilar-b.jpg[/IMG] |
--->: SİVASLILAR GECESİNE DAVET
EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM.BU TÜR ÇALIŞMALAR BİZLERE GÜÇ VERECEKTİR.SİVASLI HER ZAMAN BİRŞEYLER YAPAR.BUDA ONLARDAN BİRİ.KİLOMETRE FARKI OLDUĞU İÇİN GÖNLÜM ORDADIR.
|
-->: SİVASLILAR GECESİNE DAVET
SİZLERE İYİ EĞLENCELER
...... ..... .... .. . . |
[B]güzel bir organizasyon katılım büyük olur heralde..[/B]
|
--->: -->: SİVASLILAR GECESİNE DAVET
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;343779]SİZLERE İYİ EĞLENCELER
...... ..... .... .. . .[/QUOTE] EVET SİZLERE İYİ EĞLENCELER KATILIM ÇOK OLUR UMARIM< |
ben maalesef orada olamayacagim ama gidenlerin eylenceli vakitler gecirecegine inaniyorum
|
[COLOR="Red"][B]Bu birlik ve berabarlik için kimlerin emeği geçiyorsa onlara çok teşekkür ederim Allah yar ve yardımcınız olsun diyor darısı İstanbuldaki Sivaslılara diyorum [/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN BEN SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM HEP DESTEK İÇİN KOŞUYORUM SİVASLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM [/B][/COLOR] |
[B]Bu çalışmaları organize edenleri,
emeği geçenleri tek tek tebrik ediyorum. Takdir edilecek ve saygı duyululacak bir çalışma. Aaahhh... ah... İmkanım olsa da gelsem ve o menüden nasibimi alsam ;) Hele bir de ''Gardaş Sen Sivasın Neresindensin'' şiirini kürsüden bir okusam... Ama nerdeee... Ne imkanım el verir ne de uçak bileti gönderirler Rüştüüüüü, Gardaş eğer uçak biletimi gönderirsen varya vallah senin tabağındakilere dokunmam gardaş, hemşo sözü[/B] :D |
bu geceye gidecek olan arkadaş varsa dortmund ta yaşayan teyze oğlum şafak gülhan mutlaka orada olacaktır.......selamlarımı yollarım....iletirse sevinirim...
|
emeği geçenlere tşkler inş çok katılım olur..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |