SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU GOL HAYAT VEREBİLİR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17877)

SivasSpor.Com 06.04.2008 22:49

BU GOL HAYAT VEREBİLİR

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsbjk11.jpg[/IMG]

Beşiktaş`a 90+5`te Mehmet Yıldız`ın attığı gol sezon sonunda Sivassporumuza hayat verebilir. Lig sonunda puanların eşit olması durumunda Sivasspor ile Beşiktaş`ın gol averajlarına bakılacak.

Maç 2-0 bitseydi Beşiktaş sezon sonunda Sivasspor ile puanları eşit olursa sıralamada üstte yer alacaktı. Ancak Sivasspor'un 90+5'te attığı gol skoru 2-1'e getirince ikili averajlar da eşitlenmiş oldu. Böylece sezon sonu iki takımın puanları eşit olursa ikili averajlar eşit olduğundan gol averajına bakılacak. Şu an için de gol averajlarında Sivasspor'un Beşiktaş'a bariz bir üstünlüğü var.

Ligde son 5 haftaya girilirken Sivasspor'un averajı +25, Beşiktaş'ın averajı ise +17.

fatih3558 06.04.2008 22:52

--->: BU GOL HAYAT VEREBİLİR

kazancaaktın be sivas canın saolsun yinede kötü oldu ama napcan

şafak58_35 06.04.2008 22:57

bütün şanslar gitti artık ya :( çok üzgünüm yenmek lazımdı artık hedef enazından uefa olmalı...fb bu saatten sonra bırakmaz bence onlar şampiyon olur...yinede sivasa teşekkürler bu heycanı 3 yıl içinde yaşatmakbüyük başarı...istikrar olsun bu sene olmadı seneye oluruz :)

tanju_58 06.04.2008 23:06

keşke yenseydinde sivasım şöyle küçük averajlara bakmak zorunda kalmasaydık.......

dülger58 06.04.2008 23:08

LİG SONUNDA PUANLARININ EŞİT OLACAGINI SANMIYORUM.BİZ ELİMİZDEKİ FIRSATI DEGERLENDİRMESİNİ BİLEMEDİK.İNCE HESAPLARI BİR DAHAKİ SEZONA BIRAKTIK SANIRIM.

[COLOR="Red"]HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK [/COLOR]

slasher//z 06.04.2008 23:10

abi biz her şartta koşulda bu ligi bjk nin önünde bitiricez ama bjk yi yensek de şampiyonluk adayıydık :(

F. Şahin 06.04.2008 23:14

Kahvede bu gole sevinen tek kişi bendim, tek Sivaslı olmam nedeniyle. Kahvedekiler de dalga geçmeye kalktılar ama cevap suratlarına Osmanlı tokadı gibi yapışmıştı:
"İnşallah lig sonunda aynı puanda bitiririz de o zaman bu golün değerini anlarsınız. Sizi o zaman görürüm." :D Maçın bitiş düdüğüyle hakeme sövme nidaları yükseldi Beşiktaşlı taraftarlardan bu sözün de verdiği etkiyle :D Bense kötü oynadığımız bir maçta en azından ikili averaj için avantaj sağlamanın (her ne kadar ikili averaj eşit olsa da averaj olarak önde olmamınızın) verdiği keyifle (teselli) eve dönüyordum.

yigido_sampiyon 06.04.2008 23:16

beyler daha 5 maç var...hiç belli olmaz...

gençlerbirliği maçının sonuna kadar beklemek ve görmek lazım...

fatihada58 06.04.2008 23:23

[QUOTE=F. Şahin;346003]Kahvede bu gole sevinen tek kişi bendim, tek Sivaslı olmam nedeniyle. Kahvedekiler de dalga geçmeye kalktılar ama cevap suratlarına Osmanlı tokadı gibi yapışmıştı:
"İnşallah lig sonunda aynı puanda bitiririz de o zaman bu golün değerini anlarsınız. Sizi o zaman görürüm." :D Maçın bitiş düdüğüyle hakeme sövme nidaları yükseldi Beşiktaşlı taraftarlardan bu sözün de verdiği etkiyle :D Bense kötü oynadığımız bir maçta en azından ikili averaj için avantaj sağlamanın (her ne kadar ikili averaj eşit olsa da averaj olarak önde olmamınızın) verdiği keyifle (teselli) eve dönüyordum.[/QUOTE]

gardaş sende bendensin yahu hiçmi sivaslı olmaz yanımda hep yalnız izledim maçları şimdiye kadar.

yigido_sampiyon 06.04.2008 23:26

[QUOTE=fatihada58;346014]gardaş sende bendensin yahu hiçmi sivaslı olmaz yanımda hep yalnız izledim maçları şimdiye kadar.[/QUOTE]

senin yanında yine sivaslı yokmuş...ben kahvede beşiktaşlıların yanında izledim...90+4 de az daha dayak yiyecektim:D:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:11.