![]() |
HAZIRLIKLAR KAYSERİ`YE
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/idman10.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Ligde, sahasında Beşiktaşa yenilerek zirve yarışında yara alan Sivasspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. Sahasında Beşiktaşta 2-1 mağlup olarak hem UEFA Kupasına, hem de Şampiyonlar Ligine katılma yolunda yara alan Sivasspor, Beşiktaş maçının ardından ara vermeden hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerindeki salonda, fizik-kondisyona yönelik çalışma yapan Sivassporun, Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdüreceği belirtildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: HAZIRLIKLAR KAYSERİ`YE
[B][U][COLOR="Purple"]2005/2006 Fikstürü[/COLOR][/U]
04/12/2005- Kayserispor:2-2:Sivasspor (4 Pini Felix Balili,47 Musa Kuş) 30/04/2006- Sivasspor:0-5:Kayserispor [U][COLOR="Purple"]2006/2007 Fikstürü[/COLOR][/U] 15/10/2006- Kayserispor:1-1:Sivasspor (28 Hakkı Hocaoğlu) 01/04/2007- Sivasspor:3-2:Kayserispor (21+60 Pini Felix Balili,56 Mehmet Yıldız) [U][COLOR="Purple"]2007/2008 Fikstürü[/COLOR][/U] 25/11/2007- Sivasspor:1-0:Kayserispor (82 Musa Aydın) 13/04/2008- Kayserispor: - :Sivasspor[/B] [B][COLOR="DarkRed"]Sivasspor ile Kayserispor Türkcell Süper Ligde hafta sonu 6. randevusuna çıkacak.Sivasspor oynanan 5 karşılaşmanın 2 sinden galibiyetle 1 mağlubiyet almış ve de 2 maçta da taraflar birbileriyle eşit kalmışlardır...[/COLOR][/B] |
-->: HAZIRLIKLAR KAYSERİ`YE
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[B]Bu hafta işimiz biraz zor ama galip gelen taraf elbetteki biz olacağız eğer avrupaya gitmek istiyorsak bu macı ve diğerlerin almamız şart biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz sivassporumuz kayserisporu yenecek güctedir yeterki günümüzde olalım [/B]
[ATTACH]2768[/ATTACH]------[FONT="Arial Black"]2[/FONT] [ATTACH]2769[/ATTACH] -----[FONT="Arial Black"]2[/FONT] |
insallah hazirliklar besiktas macindaki gibi bosa gitmez
|
Haydi yiğidolar artık bundan sonra kaza falan yok.Çünkü telafisi olmayan maçlar,artık kaybetmek yok.40 yılda bir fırsat gelmiş bu fırsatı en güzel bir şekilde değerlendirip ligi en iyi yerde bitirmeliyiz.Takımımıza başarılar diliyorum.
|
kayseri bu hafta kendisine yapılan haksızlıklardan sonra
bize direnmeyecektir; tolunayın maçı biz hediye edeceğini düşünüyorum belki de averajımız düzelsin diye 3-4 bile atarız.. |
Insallah kayserisporu yenip sampiyonluk iddamizi devam ettiriniz.[B][COLOR="Red"]KAYSERISPOR :0 ***SIVASSPOR :1 .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
işimmiz çok zor ben berabere biticeğini düşünüyorum...
|
Valla bende ne düşüneceğimi şaştım. Bizim takımın sağı solu belli olmuyor.
|
[B]ÇOK AMA ÇOK ZOR BİR MAÇ KAYSERİSPOR EVİNDE İYİ OYNUYOR TEK MALUBİYETLERİ VAR BİZE BU MAÇI VERMEZLER BİZ BU MAÇIDA ALAMAYIZ...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |