![]() |
Kayserıye Akıyoruz..!!
YİĞİDO GENÇLİK GRUBU OLARAK
KAYSERİSPOR-SİVASSPOR MAÇI ICIN YALNIZ BIRAKMIYACAGIZ ŞAMPIYONLUK YOLUNDA GİDİŞ DÖNÜŞ:15 YTl HAREKET TARIHI:13/04/2008 HAREKET SAATi:09:00 TEL:0543 350 4691 TEL:20544 962 01 16 HAREKET YERİ:HÜKÜMET MEYDANI |
--->: Kayserıye Akıyoruz..!!
[B][I]SivassporIcın Haydı Yıgıdolar 58 ELLİSEKİZ 58 [/I][/B]
|
[B]Yiğido Gençlik Grubuna Kayseride Takımımızı Yanlız Bırakmadığı İçin,
Gerçekten Teşekkür Ederiz... İnşallah Mutlu Giderler Mutlu Dönerler. Sağ Sağlim Gidip,Kazasız Belasız Gelirsiniz İnşallah. Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun...[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;346971][B]Yiğido Gençlik Grubuna Kayseride Takımımızı Yanlız Bırakmadığı İçin,
Gerçekten Teşekkür Ederiz... İnşallah Mutlu Giderler Mutlu Dönerler. Sağ Sağlim Gidip,Kazasız Belasız Gelirsiniz İnşallah. Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun...[/B][/QUOTE] sagol eyuphanaydın allah razı olsun |
yolunuz acık olsun yiğidolar...
|
ya kusura bakmayın ama bizler gurbette yasayan sivaslılar olarak sizi anlayamıyoruz,nedir aranızdaki husumet bilmiyoruz ama lütfen artık bitirin bu saçmalığı!
hep beraber gidin kayseriye,gençlik ayrı,çılgınlar ayrı... eger bu husumet devam ederse ben artık işin içinde sivasın basarısından baska seyler olduğunu da düşünmeye baslayacağım ve bu konuda da benim gibi düşünen birçok sivaslı hemşerim olduğunu da biliyorum... tek çatı,tek yürek... |
acaba sivasspor taraftarı için kaç kişilik yer ayırılmış bilen var mı? inşallah bilet sorun olmaz
|
[QUOTE=sivas_sevdamiz;347511]acaba sivasspor taraftarı için kaç kişilik yer ayırılmış bilen var mı? inşallah bilet sorun olmaz[/QUOTE]
Erciyes kale arkası 1100 kişilik yer ayrıldı diye biliyorum. |
[QUOTE=EyüphanAydın;346971][B]Yiğido Gençlik Grubuna Kayseride Takımımızı Yanlız Bırakmadığı İçin,
Gerçekten Teşekkür Ederiz... İnşallah Mutlu Giderler Mutlu Dönerler. Sağ Sağlim Gidip,Kazasız Belasız Gelirsiniz İnşallah. Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun...[/B][/QUOTE] [B]Arkadaşlar çabalarınız için gerçekten tşk.edrm hepinize.Ama bir isteğim var sizlerden.Lütfen tüm grupları bırakalım,tek çatı altında birleşelim.Bunu nasıl başarırız diye artık bunun yollarını araştırıp halledelim.Her zaman her yerde tek yumruk,tek yürek olalım.Birlikten kuvvet doğar unutmayalım.[/B] |
güle güle gidip gedin. şen gidin şen dönün 3 puansız dönmeyn :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:05. |