![]() |
HARAM OLSUN KASIMPAŞA
Kasımpaşa - Çaykur Rizespor
tarih : 13.04.2008 15:00:00 mekan : Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu bilet fiyatlarıKasımpaşa Taraftarı: 5,00 YTL Rakip: 5,00 YTL VIP: 100,00 YTL Bunların yaptığı Ahlaksızlıktan başka bişey değil. inşallah düşerlerde hayatları boyunca çıkamazlar. |
-->: HARAM OLSUN KASIMPAŞA
eee bu hafta bizde aynı şeyi yaptık, bizede mi haram olsun yani..?
|
--->: -->: HARAM OLSUN KASIMPAŞA
[QUOTE=jakobieen;347009]eee bu hafta bizde aynı şeyi yaptık, bizede mi haram olsun yani..?[/QUOTE]
BİZ 3 İSTANBUL TAKIMI İLE OYNARKEN YAPIYORUZ...ONLAR BİLE BİLE SEYİRCİ GELMESİN DİYE YAPTILAR. |
--->: HARAM OLSUN KASIMPAŞA
adam haklı olarak sivasın çok seyircisi olduğu için böyle bir uygulamaya gitmiş.biraz ayıp tabi ama korkuyolar SİVASSPOR'dan haliyle...
|
[B]Kasımpaşa stadyumunda cifte standart olduğun hiç sanmıyorum nedenine gelince çok ağır cazası var eğer böyle bir olay tespit edilirse kasımpaşaya en az 100 bin ytl ceza gelir aynı şey sivasspop içinde gecerli kendi seyircisine neyse rakip takımada aynı uygulamayı yapmak zorunda ha bu arada gizli saklı yapılıyorsa bunuda kimse tespit ememişse yapacak bir şey yoktur bunun bir örneğini gecen sezon ankaragücü-beşiktaş macında ankaragücü yaptı ama yaklandı ev sahibi takıma tamı tamına 450 bin ytl ceza verildi bu iş çok riskli bir iş onun için hiç kimse teşebbüs edemez[/B]
|
[B]her ne kadar yükseltselerde sivas 4 tane golu tıkdı geldi
helal olsun sivaslıalr yinede yalnız bırakmadı futbolcularımızı[/B] |
arkadaşlar buyuk takımlar geldimmi fiyatlar artıyor tabi bizde buyuk takım olduğumuz için kasımpaşa fiyatları artırdı bizde aynısını bjk ye yaptık buda buyuk olmanın dezavantajı
|
Kardesim Kasikpasanin baskani laz böyle olunca ne olacakti !! TS baskani bir aciklama yapmistir ki karadeniz takimlarin daha fazla olmasi gerek ligde diye bundan sizler ne cikariyorsunuz ???
tabiki bunu yapmasi cok normel hal Türkiyede. sahsen kizacak bir sey yok bunda. |
-->: --->: -->: HARAM OLSUN KASIMPAŞA
[QUOTE=bortecine;347011]BİZ 3 İSTANBUL TAKIMI İLE OYNARKEN YAPIYORUZ...ONLAR BİLE BİLE SEYİRCİ GELMESİN DİYE YAPTILAR.[/QUOTE]
Sizi anliyamiyorum ben. Sivasspor Zirveye oynuyor ve Kasimpasanin bilet fiyatlarini yukarlara cikartmasi gayet normal. Bende olsam bende öyle yaparim. Nasil Gs, Fb ve Bjk macinda bilet fiyatlari yüksekse Sivasspor macindada bilet fiyatlari yüksek olacak. Sivasspor ortalarda olsaydi bilet fiyatlari böyle olurmuydu, hayir olmazdi. Yorumlariniza anlam veremiyorum. Hem ayrica seyirci gelmesin diye yapiyorlarsa, o zaman kendileri zarara giriyor |
anadolunun her yerinde olan şeyler bunlar...
ben ankaradan biliyorum,normal maçlar 1 paket sigara parasına iken ist. takımları gelince fiyatlar fırlıyor eee ne olacak,seyirci o maçlara geliyor,o takımlar şampiyonluğa oynuyor. o maçtada bizim için yapılmasından daha doğal birşey yoktu... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |