![]() |
Ligin yeni rengi Yiğidolar...
Süper Lig’deki ilk yılında iddialı bir kadro ile yola çıkan Sivasspor, Samsunspor’u deplasmanda yenerek beraberlik serisine son verdi ve rahat bir nefes aldı. Takımından memnun olduğunu ve en kısa zamanda zirveye doğru yürüyüşe geçeceklerini belirten Yiğidolar’ın patronu Werner Lorant, [COLOR=Red][B]“Sivasspor’un bu ligin rengi olacağını söylemiştik. Bundan sonrası için de iddialı konuşabilirim. Bu gücü de takımdan alıyorum”[/B][/COLOR] ifadesini kullandı
|
Herkez Yiğidolari Konuşacak
Bütün Takimlara Kök Söktürecek Inşallah
Tüm Dünya Yiğidolari Konuşacak En Büyük Sivasspor Iyki Varsin Sivasimmmmmmmmm |
[SIZE=3]Takımımızın aldığı sonuçlar ortada. İnşaallah bu yıl Türkcell süper ligi'ni iyi bir yerde tamamlayacağız. [/SIZE]
|
[b]Takımımızın şuana kadar aldığı sonuçlar ortada ve bundan sonrada daha çok puan alacağız diye düşünüyorum...Sivasspor bence zirve yürüşüne çıktı ve artık bizi kimse tutamaz...
YİNE YOLLARDAYIZ.... 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ....[/b] |
Trt 1 In Hakemi Suan Ismini çikaramadim Aynen Sunlari Söyledi:
Sivasspor Ligde Kalmak Gibi Bir Sorunu Olacagini Sanmiyorum Ligin Renkli Takimlarindan Olacagi Kesin Biraz Tecrübe Kazanirlarsa Yukariyi Zorlayabilirler... Hakemin Bu Yorumu Beni Gururlandirdi Inşallah Bir Kaç Sene Içinde şampiyonluga Oynuyan Bir Takim Ortaya Cikaririz... Sivasspor Ve Sivas Olarak Basarilar Bizi Bekliyor... |
hedef ilk 10 olmalı,çümkü ona göre tffden para alacak
|
[QUOTE=serdal58]hedef ilk 10 olmalı,çümkü ona göre tffden para alacak[/QUOTE]
bence asıl hedef ilk 5 olmalı |
[b][color=blue]BU TAKIM LİGDE ÇOĞU TAKIMIN KORKULU RÜYASI OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE.KORKUN BIZDEN.
YİĞİDOILAR GELİYOR...[/b][/color] |
[b]RENKLERMİZİN ASALTİ YETER ...OYNADIĞIMIZ KALİTELİ FUTBOL DA ORTA DA..LİGİN YENİ RENGİ BİZİZ..[/b]
|
ilk 5 insallah
Lig baslamadan once ilk onbes demistim. Ama goruyorumki yanilmisim. Bu takim cok yukselecek insallah. Simdide diyorumki; ILK 5 te bitirecez insallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52. |