![]() |
Sitedeki Rakip Takim Avatarlari !!!!!
[B]Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????[/B]
|
--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
bence olmaz abi.iyi niyetle geliyorlar sonucta. farklı takımlara tahammül etmezsek bize de tahammul etmezler. sonucta adam avatarını sivasspor yapacak değil ki. sen olsan baska forum da yapar mısın abi?
|
-->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
[B]Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...
Spor hosgoru baris ve kardesliktir.... Iyi niyetli olmayanlarin zaten yeri yok burda... Saygilar..[/B] |
[B]yha abi beni trabzonun ve kayserinin siteden banladılar sırf avatar yüzünden. Adamlar dediki aramızda rakip takım taraftarı istemiyoruz dediler. Trabzonlularda sivaslılar aramızdan defolun dediler ve banladılar. ve bende hiçbir kötü niyetlili bişey yazmadığım takdir de[/B]
|
[B]aynen bendende benıde bazı taraftar sıtelerınden banladılar trb.konyaspor.gs.bjk.[/B]
|
[QUOTE=yigido Atilla;347469][B]Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????[/B][/QUOTE]
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm. Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya |
[B]Sitemize girenlerin avatarına bir şey yapamayız adamlar baştan ben sivassporlu değilim derse bence bir mahsuru yoktur ama başka takımın avatarını kullanıp ben sivassporuda tutuyorum büyütmüşlerden birinide tutuyorum derse işte o zaman olmaz insanlar bu siteye girerken baştan tavrını ortaya koymal bir gönülde iki aşk yaşanmaz öyle ikili oyunlarla bizlerin sabrını zorlamasınlar rengini ortaya koymalılar sivasımızın Sivassporumuzun ismiyle ve plakasıyla diğerlerini birleştirip uyduruk avatar yapmaya son verilmeli diye düşünüyorum [/B]
|
iş hakaret boyutuna varmadığı sürece herkes görüşünü beyan etmeli bence...
|
-->: --->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=altan54&58;347494]Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya[/QUOTE] [B]Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var [/B] [ATTACH]2779[/ATTACH] [ATTACH]2780[/ATTACH] |
[QUOTE=altan54&58;347494]Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya[/QUOTE] Sakaryaspora bu sitede en ufak kimse ne laf soyler nede soyletir bizler sakaryasporu kendimize kardeş takım gibi görüyoruz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |