![]() |
HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettinn.jpg[/IMG]
Kayserispor maçında sarı kart gören Hayrettin Yerlikaya, bu hafta oynanacak olan Ankara maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Hayrettin Yerlikaya, bu sezon üçüncü kez kart cezalısı durumuna düştü. Fenerbahçe, Ankaragücü ve Manisaspor maçlarında sarı kart gören ve Kayserispor karşısına kart sınırından çıkan Hayrettin Yerlikaya, maçın 44. dakikasında gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Buna göre Hayrettin Yerlikaya, Cumartesi günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Ankaraspor maçında kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayacak. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
offffffffffffffffff hayrettin offffffffffffffffffffff
|
[B]HAYRETTİNİ ELEŞTİRENLER AlIN SİZE GÜN DOĞDU O MEVKİDE KİMİ OYNATACAKSINIZ GÖRELİM BAKALIM...[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Bu maçta galiba İlhan sol beke çekilir. Küçük bir ihtimalde Mahmut Hanefi. Ama Mahmut şu anda oynayacak gibi görünmüyor. [/COLOR][/B]
|
valla mahmut hanefiyi niye aldık anlamadım ben...adamı son 5 dakka bile oynatmadı bülent hoca...
|
yönetimin yaptığı işlerden bugüne kadar tek bir konuda hatalı görüyorum.O da Hayrettin konusunda.Bu oyuncudan bi halt olmayacak bu belli.Zamanında BJK istedi ki BJK takımı transferde parasının hesabını bilmeyen bir takım.Bu adamı BJK ye iyi bi fiyata İTELEYEMEDİK ya Mecnun başkana o konuda keşke diyorum.
|
[QUOTE=ilker_8787;349108]yönetimin yaptığı işlerden bugüne kadar tek bir konuda hatalı görüyorum.O da Hayrettin konusunda.Bu oyuncudan bi halt olmayacak bu belli.Zamanında BJK istedi ki BJK takımı transferde parasının hesabını bilmeyen bir takım.Bu adamı BJK ye iyi bi fiyata İTELEYEMEDİK ya Mecnun başkana o konuda keşke diyorum.[/QUOTE]
arkadaşım tamam hayrettin son haftalar iyi oynayamoyor ama bu kadarda yerden yere vurma... beşiktaş istediği zaman bırakmayız diyodunuz,daha 2-3 haftaya kadar fatih terim niye milli takıma almıyo diye söyleniyodunuz... bu takımın buralara gelmesinde hayrettinin çok büyük payı var... Allahtan mehmet yıldız son haftalarda gol attıda dilinize düşmedi:mad::mad: |
[QUOTE=yigido_sampiyon;349110]arkadaşım tamam hayrettin son haftalar iyi oynayamoyor ama bu kadarda yerden yere vurma...
beşiktaş istediği zaman bırakmayız diyodunuz,daha 2-3 haftaya kadar fatih terim niye milli takıma almıyo diye söyleniyodunuz... bu takımın buralara gelmesinde hayrettinin çok büyük payı var... Allahtan mehmet yıldız son haftalarda gol attıda dilinize düşmedi:mad::mad:[/QUOTE] Arkadaşım inanırmısın ben hiç bir zaman Hayrettin iyi bir futbolcu demedim.Bu takımın en zayıf halkası da bana göre hayrettindir.Hayrettinin övülecek tek yanı defansif özelliğinin İŞE YARAR olmasıdır.Kimse yanlış anlamasın iyi oyuncu asla değil.Ofansif özelliği hiç yok. Milli olma konusuna gelince ise Fenerbahçe ve Bjk maçlarında (özellikle fb maçında) yaptığı hatalara ve kapattığı bölgenin rakipleri tarafından koridor haline getirilmesine bakarsanız bu oyuncunun ne kadar milli takımı hakettiği konusunda umarım daha iyi fikir sahibi olursunuz.Neden fb ve bjk maçlarını örnek gösteriyorum ? Çünkü milli takım bazında Hayrettinin karşısında olacak oyuncular Gs , Fb ,Bjk kalitesinde hatta belki daha yüksek kalitede oyuncular olacak................................ |
-->: HAYRETTİN 3. KEZ CEZALI
Cok kolay sari kart yiyor Hayrettin bu sezon. Daha dikkatli olmasi lazim
|
yiğidi öldür hakkını yeme! hayrettin gerçekten sivas için çalışmış bir adamdır ama bana sanki bu sezon iyice cıvttı gibime geliyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:39. |