![]() |
KÂBUSLARI OLDUK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivas/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B][I]Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN[/I][/B] Ligin sonları yaklaştıkça ve Sivasspor maç kazanmayı sürdürdükçe, Fenerbahçe ve Galatasaraylıların uykuları kaçıyor. Gazete ve televizyonlarda bu takımların amigoluğunu yapanların, şimdi ellerinde kalem kağıt ince hesaplar yaptığını görüyorum. Aslında onları böyle görmek bana zevkte veriyor. “Çobansız sürü” misali, bir sezon birisi, diğer sezon öbürü elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olmuş, Türk futbolunda kendilerinden başka takım tanımamışlar. Maçlarını oynadıktan sonra, ya da oynamadan önce Sivasspor’un ne yapacağını merak etmeleri bizden ne kadar çekindiklerininde açık bir göstergesi. Ahh ah. Şu Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanmak için değilde, kaybetmemek için sahaya çıksaydık ve öylede olsaydı şimdi şampiyonluğun en büyük adayı Sivasspordu. Hadi bu maçları biz elimizle verdik, ya iki hafta önce oynanan Fener-Kayseri ve Galatasaray-Gençlerbirliği maçlarında hakem adil olsaydı. İkili averajın bile önem taşıdığı şu günlerde rakiplerin ikişer puan kaybetmesi bizim için müthiş bir şey olacaktı. Dünde ifade ettiğim gibi,İlahi adalet Ankara-Fener maçında tecelli etti, şimdi sırada Galatasaray var. Onunda bu haftaki İstanbul maçında aynı akibete uğrayıp puan kaybediğine inanıyorum. Ancak doğrusunu söylemek gerekirse ben İstanbul Büyükşehir-Galatasaray maçından o kadarda umutlu değilim. Neden derseniz, bilindiği gibi kısa süre öncesine kadar İstanbul büyükşehir Hocası Abdullah Avcı’nın adı Galatasaray’ın hocalığı için gündeme geldi. Hatta kalan 6 maç için teklif götürüldüğüde yazılıp çizildi! Yine Belediyespor’da oynayan Necati Ateş Galatasaray’ın futbolcusu. Bu futbolcu sezon sonunda tekrar Galatasaray’a dönecek. Dolayısıyla “şampiyon olmuş” bir takıma gitmek isteyecektir. Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan İstanbul Büyükşehir’in bu faktörleride göz önüne alarak Galatasaray karşısında direnç göstereceğine inanmıyorum. Benim tek ümüdim “İlahi adalet”.. Biz rakiplerimizin puan kaybetmesini beklerken kendi oynayacağımız maçlarıda kazanmak zorunda olduğumuzu da unutmamak lazım. Bu hafta karşılaşacağımız Ankaraspor kadro yapısıyla sürpriz yapacak nitelikte bir takım. Buna fırsat vermeden kendi sahamızdaki maçı kayıpsız geçmek zorundayız. Fener’e ve Galatasaray’a kâbus yaşatmaya devam etmek için “Haydi Sivasspor”... |
--->: KÂBUSLARI OLDUK
[B]DURUN BAKALIM DAHA NELER YAŞANACAK BİZ HELE BİR ŞAMPİYON OLALIM KIYAMET KOPACAK BU TAKIM NASIL ŞAMPİYON OLUR DİYE...[/B]
|
-->: KÂBUSLARI OLDUK
artık korkulan bir takım olduk her spor programında konuşuluyoruz bu gurur çok güzel her kez bizim şampiyon olmamızı istiyor.
|
Tesekürler güzel makalen icin.
Biz maclarimizi yenelim onlarinda korkudan ödleri kopsun insallah. biktik her hafta sonu onlarin yalanlarini dinlemekten. Adalari gazeteci orta isimleri menfatci soyatlari yalanci. |
Abdullah Yiğit kardeşim, kalemine sağlık. Konuları çok güzel irdelemişsiniz. Bende aynen katılıyorum. İBB maçı G.Saray için belirttiğiniz konulardan dolayı kolay geçecek. Sanırım bugün yarın NECATİ ATEŞ kardeşimiz antrenmanda sakatlanır (!)...
Neyse biz işimize bakalım... Kalan 4 maçımızı da kazanalımda ilahi adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Şu F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarıyla, Ç.Rizespor (0-0) maçına çok üzülüyorum. . |
evet oldukl kabuysları catlasınlar patlasınlar
|
-->: KÂBUSLARI OLDUK
Onların kabusu değil ilerleyen senelerde azraili olmak için çok çalışmalıyız.çooooooooook.Eyvallah a.yiğit yüreğine sağlık.
|
BİZİM ŞAMPİYON OLABİLMEMİZ İÇİN GS NİN VE FB NİN BU HAFTA PUAN KAYBETMESİ LAZIM İNŞALLAH ÖYLE DE OLUR YOKSA SİVAS ŞAMPİYONLUĞU BEŞİKTAŞ MAÇINDA KAYBETTİ AMA GENEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDECEĞİMİZE İNANIYORUM.. BURAYA KADAR GELMEMİZ BİLE 4 HAFTA KALA BÜYÜK BAŞARI İNŞALLAH 4 MAÇI ALACAĞIZZ
|
Beter olsun sözde büyükler.gs-istanbul bld maçına gelirsek;
Abdullah Avcı dürüst insandır işine saygısı sonsuzdur takımını takır takır oynatır Abdullah Avcı'dan yana problem olmaz ama evet kocaman bir ama hemde aynı şeyleri Necati Ateş için söylemem çok zor.Ona güvenilmez bence hem de hiç. |
KABUS YASATMAYA TAM GAZ DEVAM
SivaSakarya gerisi palavra |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:54. |