![]() |
Sivas şampiyon olsun
Ben Fenerbahce taraftarıyım ama SİVASSPORun şampiyon olmasını istiorum SİVASSPORa başarılar dilerim özelliklede evindeki gs maçında
|
--->: Sivas şampiyon olsun
[QUOTE=tolgahanfb58;350134]Ben Fenerbahce taraftarıyım ama SİVASSPORun şampiyon olmasını istiorum SİVASSPORa başarılar dilerim özelliklede evindeki gs maçında[/QUOTE]
vay uyanık vaaaaaayyyyy!!!!!!!!!!!!!! |
-->: Sivas şampiyon olsun
lütfen nick indeki fb yazısını kaldır 58 ile fb yan yana gelemez
|
[QUOTE=tolgahanfb58;350134]Ben Fenerbahce taraftarıyım ama SİVASSPORun şampiyon olmasını istiorum SİVASSPORa başarılar dilerim özelliklede evindeki gs maçında[/QUOTE]
ya bırak bu başarı ayaklarını! açıkça siz galatasarayı yeninde biz şampiyon olalım diyosun git kendi sitene,orda yap yorumunu!!! |
teşekkürler kardeş. ha şunu da unutma bu sitede 70 milletten insan üye kimisi sana karşı tavır alacak kimisi desdekleyecek, temennilerine teşekkür ederim. arkadaşlar bizlerde daha dikkatli yorum yazarsak iyi olur nedeni ise adam zaten bizim şampiyon olmamızı istiyor. gs yi yenin biz olalım demiyor. sivas şmpyn olsun diyor |
çok uyanıksın yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
[B]LUTFEN NICKLERE FB GS BJK TRB YAZMAYIN ŞARTELLER ATIYOOR
[/B] |
Sen çıkar şu ağzındaki baklayı.Öyle yorum yap.Yani demek istiyorsunki GS bizi Ali Sami Yende yenerse FB nin şampiyon olması zorlaşır.Sizde GS'yi Sivasta yeninki biz şampiyon olalım.Vay uyanık vayyyyyy:)
|
YA TABİ YA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON OLMASINI ÇOK İSTERİM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR İNŞ.
|
bende sivasin sampiyon olmasini cok istiyorum ama biraz zor.. bu sezonu 3. sirada kapatiriz anca belki dorduncude olabiliriz kim bilir
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49. |