![]() |
İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B]İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.
Dernek sağolsun yardımcı olamadı ama derneğe üye bir abimizin aracılığıyla araç işini hallettim. Yalnız halen gelecek olanların listesini göremiyorum. Lütfen isim yazınız. Yazdığım bu listeyi devam ettirin... 1- izmirliyigido (Y.KINIK) 2- 35fulya58 3- myway 4- yigido_sampiyon 5- bahadır erdem 6- coosivaslicoo 7- ertugrulss 8- bekirarda 9- sivsivfatih 10- Etem-Murat 11- basayev58 12- serinos 13- anilolcay 14- yasargul 15- chechenmesut 16- ahmet doğan 17- bayram abi 18- .... Lütfen isimleri yazınız. Şu anda benim ayarladığım araç 28 kişilik. Sahibide Sivas'lı bir hemşehrimiz.. Fiyat konusunda da yardımcı olacak. Sayı 28'e tamamlanmazsa masrafımız artacak. Bunu da baştan belirteyim. Gelecek olanlar lütfen isimlerini yazsınlar, beni de dernekten (Sidayder'den aramayın) cebimden ulaşabilirsiniz. Telefonum 0532-360 71 00 (Yalçın KINIK).. Haydi haberlerinizi bekliyorum. Sonrada hareket programını belirleyelim, hep beraber. Araçta ben ve SİDAYDER 2. Başkanımız Doğan DEMİRALAN'ında olma ihtimali var. (Tabii ben olumsuz gelişmeyi bertaraf edebilirsem geleceğim). Gelemezsekte araçta bazı kurallara uyulması için, araçta taşkınlık olmaması için ve yolda gruba liderlik yapması için, şoför arkadaşımız bir başkan istiyor, ben Etem-Murat kardeşimi öneriyorum. Arkadaşlar hemen yazın. Tribün fiyatı : 10,00 YTL olarak açıklanmış. "ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU [COLOR="Blue"]ŞAMPİYONLUK[/COLOR] YÜRÜYÜŞÜ"NDE [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuzu yalnız bırakmayalım...[/B] |
--->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
Çılgınlar 58 grubu olarak bizlerde büyük bir ihtimal Denizlide olacağız otobüs kalkıcak Denizliye...
|
Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D
|
Denizlispor - Sivasspor maçının günü ve saati belli oldu. Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Organizasyon için haber bekleyin.
. |
arkadaşlar herhalde kalabalık olacağız...
bilet bulabilecekmiyiz??? |
[QUOTE=S1vasLee;351795]Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D[/QUOTE]
İzmir'de çekirdek çıtlatılmaz, stad çınlatılır... |
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
[B]Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...
Izmirden hep beraber gidelim... Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz. Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz... Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar [email]patron_3558@hotmail.com[/email] ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler. Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz.... Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim.. Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler... Ben baslatayim.. 1. myway....[/B] |
bende listeye adımı ekliyim;
1.myway 2.yigido_sampiyon |
-->: İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...
Ben aile boyu aracımla gitmeyi düşünmekteyim.Değişiklik olursa kafileye katılmak isterim.Geç gidersek Manısa da olduğu gibi bilet sorun olurmu ?
|
İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN MAÇA GİDECEK OLAN TARFATARLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.TARAFTARLARIMIZA VE TAKIMIMIZA BAŞARILAR.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:27. |