![]() |
ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/mali-b.jpg[/IMG]
Ankaraspor maçında sarı kart gören Mohammed Ali, bu hafta oynanacak olan Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Sivasspor’da cezaların biri bitiyor diğeri başlıyor. Ankaraspor maçında kart cezalısı Hayrettin’den yoksun çıkan Sivasspor, bu defa da Mohammed Ali’den mahrum oldu. Ligin ikinci devresinde oynanan Gençlerbirliği Oftaşspor karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Mohammed Ali Kurtuluş, önceki gün oynanan Ankaraspor maçında gördüğü sarı kartla ikinci kez cezalı duruma düştü. Rizespor, Bursaspor ve Ankaragücü maçlarında sarı kart gören Mohammed Ali, Ankaraspor maçının 89. dakikasında gördüğü sarı kartla bu hafta oynanacak olan Denizlispor maçında takımdaki yerini alamayacak. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
MUHAMMED DIN OLMAMASI BIZIM ICIN BIZIM BUYUK BIR KAYIP AMA INSALLAH BIZIM YIGIDOMUZ MOHAMMEDI ARATMAZ BIR FUTBOL SERGILER.
BU ARADA GALATASARAY MACINA DAHA IYI CIKAR MUHAMMED. |
-->: ŞİMDİ DE MOHAMMED CEZALI
mohammed alinin Ankara macinda ceza durumuna düsmesi bence bi yandan iyi oldu. Neden sorarsaniz, Galatasaray macinda yerini alacak. Eger ki Denizli macinda mohammed ali sarki kart görseydi galatasaray macinda oyniyamazdi. Bize Denizli degil, Gs macinda lazim
|
Acaba sari karti bilerek mi yedi ? Gs macina rahat cikabilmesi icin belki bilerek sari kart yemis olabilir. Sari kartin pozisyonunu görmedim ama düsüncem mantikli olabilir. Tabi Denizli macida önemli ama Denizli macinda sari kart görse sezonun en önemli macinda (Gs maci) cezali duruma düsecek
|
[B]ben artık sakatlıklarımızın,cezalı futbolcularımızı işin hikmeti olarak görüyorum..sene başından beri hep aynı haber...:)[/B]
|
oliviera yerini iyi doldurur ;)
|
Bence sorun degil, Hem Gs ya karsi rahat cikar, Kartsiz, Hem Dinlenmis Olur, Hem Oliveara asil mevkiyinde oynamis olur..ve kendini gosterir:)
|
[B]Benim şahsi kanaatimce mohamedin yeri aranmaz onun her zaman yaptığı olay sivasspor aşkına oynayan bir futbolcu o sarı kartı yemezdi her ne hikmetse mohammed ali bunu alışkanlık haline getirdi ilk defa bu hafta Ankaraspor macında iyi oynadı ama ne yazıkki bundan sonraki denizlispor macına kendini dinlendirmeye aldı ben bu futbolcumuzda istikrarsızlığı gözlemledim halbuki her işin başı istikrardır bir gün iyi öbür gün kötü oynamayla sivassporumuza fayda yerine zarar verir[/B]
|
bence MOHAMMED iyi bir futbolcu ama nereden bir duran top olsa topu klaeye vuruyor 40 metreden serbest vuruş oluyor oradan da kaleye vuruyor bence olmaması daha iyi en azından sergio topu ortalar karambolden gol buluruz
|
[B]alistik böyle haberlere
her hata biri sakat biri cezali vs. takim 11 kisiden olusuyor ve sahaya cikan her 11 futbolcu yüregiyle oynuyor tabi bazen belirli futbolcularin yoklugu belli oluyor insallah bu hafta m. alinin yoklugu belli olmaz :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |