![]() |
KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/maratonsansalerman.jpg[/IMG]
Bu sezon son derece istikrarsız bir görüntü çizen ve zirveden bir hayli uzaklaşan Trabzonspor, maçlarını canlı yayınlamayan yayıncı kuruluşa tepki göstermeye başladı. Daha önce de benzer tepki gösteren ve bu nedenle Sivasspor’un maçları yerine Trabzonspor’un maçlarını yayınlamaya başlayan yayıncı kuruluş, geçtiğimiz hafta Trabzon-Gençlerbirliği maçı yerine Sivasspor-Ankaraspor maçını naklen vermişti. Önceki akşam bu konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Lig TV spor müdürü Şansal Büyüka ve yorumcu Erman Toroğlu, Sivasspor’un bu sezon elde ettiği başarıyla bunu hak ettiğini ve Trabzonlu’ların buna saygı duyması gerektiğini söylediler. Trabzonlu’ların tepkisine bir anlam veremediğini dile getiren Erman Toroğlu ise “Valla Lig TV Sivasspor maçını değil de Trabzon-Gençler maçını verseydi, ben boğaza balık yemeye giderdim. Bana ne abi Trabzon-Gençler maçından!.. Ama Sivasspor-Ankaraspor maçını büyük bir keyif ve heyecanla izledim. Çünkü Sivasspor şampiyonluğa gidiyor. Onun alacağı sonuç Fener’i ve Galatasaray’ı da yakından ilgilendiriyor, kimse kusura bakmasın” şeklinde konuştu. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
Erman Toroğlu süper konuşmuş ağzına sağlık........
|
Trabzon devri bitti artik Sivasspor var ;)
|
HELAL OLSUN DEMEKKİ AKILLARI BAŞINA GELDİ BUNLARINDA.SONUNDA SİVASSPORUMUZUN BAŞARISINI KAVRAYABİLMİŞLER.SONUNDA BUNU ANLATABİLMİŞ SİVASSPORUMUZUN ŞANLI FUTBOLCULARI VE HOCASI.
BİZİM TRABZONSPORLA SORUNUMUZ YOK AMA ONLARDA ANLASINLAR ARTIK BUNU.ANLAMAZLARSA ANTİ-BİZANSIN YANINA ANTİ-PONTUS YAZMASINIDA BİLİRİZ. |
Agizlarina Saglik...Iyi demis:D
|
agzina saglık hocam yerinde konusmssun her zmanaki gibi bu hafta veriolarmı maci beylerrr
|
[B]abicim adamlar 7.sıradalar biz 3 sıradayız ve de şampiyonluğa oynuyoruz o kadar da olsun..[/B]
|
-->: KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!
[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17[/url] |
trabzonlulara verilecek en güzel cevabı vermişş erman hocaa ağzına salık...onlarada yazık bee..:)))
|
-->: KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
[B]Trabzonlu’ların tepkisine bir anlam veremediğini dile getiren Erman Toroğlu ise “Valla Lig TV Sivasspor maçını değil de Trabzon-Gençler maçını verseydi,[COLOR="Red"] ben boğaza balık yemeye giderdim.[/COLOR] Bana ne abi Trabzon-Gençler maçından!..
[COLOR="Red"]Ama Sivasspor-Ankaraspor maçını büyük bir keyif ve heyecanla izledim. Çünkü Sivasspor şampiyonluğa gidiyor.[/COLOR] Onun alacağı sonuç Fener’i ve Galatasaray’ı da yakından ilgilendiriyor, kimse kusura bakmasın” şeklinde konuşt bizim söyleyeceklerimizi Erman Toroğlu ve AanşalBüyüka pekte güzel acıklamişlar sağolsunlar [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:42. |