SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Her üye konu açamaz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18108)

Rallim58 21.04.2008 23:11

Her üye konu açamaz

[B]Sevgili yiğidolar, [COLOR="Red"]www.sivasspor.com [/COLOR]sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi [COLOR="red"]verilmemesinin[/COLOR] daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.[/B]

gfb34 21.04.2008 23:12

-->: Her üye konu açamaz

LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!

[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17[/url]

ertor58 21.04.2008 23:14

--->: Her üye konu açamaz

[QUOTE=Rallim58;352616][B]Sevgili yiğidolar, [COLOR="Red"]www.sivasspor.com [/COLOR]sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi [COLOR="red"]verilmemesinin[/COLOR] daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.[/B][/QUOTE]

katılıyorum ve destekliyorum daha önce benzer bir konu açmıştım ama bişey yapılmadı çok large bir siteyiz. herşeye müsamaha gösteriyoruz.

Rallim58 21.04.2008 23:28

[QUOTE=ertor58;352622]katılıyorum ve destekliyorum daha önce benzer bir konu açmıştım ama bişey yapılmadı çok large bir siteyiz. herşeye müsamaha gösteriyoruz.[/QUOTE]

[B]Bizler üye olarak gereğini yapalım da vebali bizden gitmiş olsun. Yoksa TS li arkadaşın küfürlü yazılara benzer yazıları hergün bu sayfalarda görürsek kimse şaşmasın. O zaman da iş işten geçmiş olabilir.[/B]

altuntas58 22.04.2008 01:03

-->: Her üye konu açamaz

[QUOTE=Rallim58;352616][B]Sevgili yiğidolar, [COLOR="Red"]www.sivasspor.com [/COLOR]sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi [COLOR="red"]verilmemesinin[/COLOR] daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.[/B][/QUOTE]

[B]size tamamen katılıyorum belli bir süreden sonra konu acılmasından yanayım öyle her önüne gelen konu acarsa çok büyük kirliliğe maruz kalırız şu anda bile bu kirliliği yaşıyoruz basın yayın organlarından bir haber okuyan bu haberi hemen sitede konu olarak acıyor buda belli bir kirliliğe yol acıyor bunların önüne gecilmeli[/B]

Rallim58 22.04.2008 07:47

[QUOTE=altuntas58;352654][B]size tamamen katılıyorum belli bir süreden sonra konu acılmasından yanayım öyle her önüne gelen konu acarsa çok büyük kirliliğe maruz kalırız şu anda bile bu kirliliği yaşıyoruz basın yayın organlarından bir haber okuyan bu haberi hemen sitede konu olarak acıyor buda belli bir kirliliğe yol acıyor bunların önüne gecilmeli[/B][/QUOTE]

[B]Üzüldüğüm birşey var, bizler toplum olarak tepkimizi infialen bildirir, düzetilmesi için şifahen olsun bildirmeyiz. BJK maçındaki isyanları kavgaları görseydiniz, dersiniz ki sitede bu konu tartışılsa yorum yapmayan üye kalmaz (Tabii 4 eylüle gelip yaşananları görenler-çünkü hemen her hafta yaşanıyor), ama gel gör ki konuyu (Stadyumda dizayn adıyla) taşıdım, tartışalım diye maalesef, sadece 5-10 duyarlı üye yorumu ile kaldı.
Şimdi de (akşamki de) aynı olay; Daha geçenlerde hatırlayanınız vardır, naklen yayın konusunda bir TS genç birisi evladımdan bile küçük daha 20-22 yaşlarında ağıza alınmayacak küfürleri siteye yazarak yaptı. O kişinin üyelik kayıt tarihine baktım o küfürü yazdığı gün üye olmuş.
Şimdi biz ne istiyoruz; Sitemizin kirlenmemesi, bu kadar rağbet görerek 40 binleri geçen üyenin rahatsız olmaması onları huzurla bilgi alıp muhabbeti ve yorumları adına;
[COLOR="red"]1-[/COLOR] Üye olan kişi üye olduğu gün hemen yorum yazma, ya da konu açma hakkına sahip olmamalı,
[COLOR="red"]2- [/COLOR]Yapılan yorum ya da açılan konular bir editör süzgeçinden geçirilmeli,
[COLOR="Red"]3-[/COLOR] Bu site Sivas'lı ve Sivasspor taraftarlarının sitesi olduğu düşüncesiyle başka takımlara ait övgü ya da sövgü belirten konu açılmamalı,
Kısaca;
[COLOR="Red"]HERŞEY SİVASIMIZIN VE SİVASLIMIZIN HUZURU İÇİN
HERŞEY SİTEMİZİN TERTEMİZ DEVAM ETMESİ İÇİN[/COLOR][/B]

S1vasLee 22.04.2008 09:15

katılıyorum kardeşim .

RüStü ElmaS 22.04.2008 09:36

Bu konu hakkında sizlerden gelen haklı şikayetleri dikkate alarak, bundan 3 ay önce almış olduğumuz karar ile yeni üyeler konu açamıyor.
Yani dikkat ederseniz, 27.01.2008 tarihinden sonra üyelerin konu açma imkanları henüz yoktur.
Eğer mailleri doğrulanmış ve onaylanmış ise, mesaj yazma yetkisine sahip olabiliyorlar.
Sivasımız için
Sivassporumuz için
Sitemizin düzeni için ne gerekliyse yapılmaktadır.

sametkarayün 22.04.2008 09:37

katılıyotum size bencede öyle olması lazım

casus84 22.04.2008 09:50

[url]http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29.