SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İlan Edelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18111)

sait arslan 22.04.2008 11:27

İlan Edelim

[B]ÇILGINLAR 58[/B]
[COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENÇLİK[/B][/COLOR]
[B]MERKEZ TAYFA[/B]
[COLOR="Red"][B]YENİÇERİLER[/B][/COLOR]
[B]BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR[/B]
[COLOR="red"][B]GRUP GARDAŞLAR[/B][/COLOR]

HER MAÇ ÖNCESİ HEYKELDE BULUŞMAYA VARMISINIZ.
SİVASSPOR'U TUTAN TARAFTARLAR OLARAK YÖNETİME SESLENEREK BİZ TEK TİRİBÜN İSTİYORUZ DEMEYE VARMISINIZ.BU SİTEDE KULÜBE ZİYARET EDİLECEK GÜN VE TARİH BAŞLIĞI AÇILDIĞI ZAMAN YER VE MEKANA GELMEYE VARMISINIZ.KULÜP BİLİYOR KULÜP NE YAPACAĞIMIZI ANLIYOR.BU DURUMU HIZLANDIRMAYA VARMISINIZ.[COLOR="red"][B]YiğidolaR[/B][/COLOR] ADI ALTINDA TOPLANMAYA VARMISINIZ.

Yiğidolar Marka ismini yönetime teslim edeceğimiz gün yakındır.Para değil, oluşuma destek istiyoruz.Bizlere desteğimiz olacak diyen yöneticilerimizin son duruşunu merak ediyoruz.

YİĞİDOLAR BİR MARKADIR VE TARAFTARLARINDIR.
YİĞİDOLAR KULÜP LAKABIDIR AMA TARAFTARLARINDIR.
YİĞİDOLAR BU DURUŞUYLA BİR TİCARİ KAZANÇTIR.

YİĞİDOLAR 58: spor çalışmaları(taraftar)
YİĞİDOLAR: spor çalışmları(taraftar)
YİĞİDOLAR: ürün hazırlama,satma,satış noktası(taraftar)
SİVASSPOR 1967: spor çalışmaları(kulübündür)

[I]Devlet Büyüktür Kayıtlar Yalan Söylemez.[/I]
[I]Kulübümüze Ziyaret Edildiğinde Her Gruptan Katılım Olmalıdır.[/I]
[I]Tarih Belirlenecektir.Siteden Takibi Sürdürün.[/I]
[I]Gelmeyenin Değil Gelenin Kazanacağı Bir Gündür.[/I]

Not: Yiğidolar çalışma merkezini 29.06.2008'de açacaktır.

merkez_emre 22.04.2008 12:17

--->: İlan Edelim

[B]yeniçerilerin yanı bızım büyüklerimizin böyle birşeyi kabul edecegını hiç sanmıyorum hele hele ki kim oldugu belli olmayan bir insan ve henüz yaptıgı bir çalışmayı goremedıgımız kişi ise...hergun herkes grup kuruyor dernek acıyor....

bizede gelirse güzel bir olusum olacaksa ağırlığımızın olacagı ve diğer grupların rant elde etmeyeceğine kanaat getirirsek heryerde her olusumda olabiliriz....[/B]

S1vasLee 22.04.2008 12:26

Arkadaşlar Merkez_Tayfa yeniden toplansın onlar çok güzel bi gruptu neden dağıldınız emre

sait arslan 22.04.2008 12:38

EMRE GARDAŞ.İSTER ÜLKEMİZDEN İSTER UZAYDAN İNSAN BULMAK KOLAYDIR.
BİZ BU İŞE BAŞLARSAK DİĞER GRUPLARA AYIP OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİZ.YOKLAMAYA ALMAKTA HAKKIMIZDIR.DESTEK VERİLECEK İSİM LAKABIMIZ OLAN [U]YİĞİDOLAR[/U] ADI İLE TOPLANACAĞIMIZ İSİMDİR.BU İŞİ BİTMİŞ SAYIN.YETERKİ DESTEK OLAMAK İÇİN ELİNİZDEN GELEN HERŞEYİ ORTAYA KOYUN.

BURDA KİMSEYE YALAN BORCUMUZ YOK.
DİĞER KONULARIMIZDA 29.06.2008 DE YERİMİZ AÇILACAK DENİLDİ AÇILACAK.
BU YER AÇILMADAN ÖNCE SİVASTA TESİSLERE KULÜBÜMÜZÜN BÜYÜK İNSANLARINA ZİYARET OLACAK DİYORUZ OLACAK.MARATON TRİBÜNÜNDEYİZ VEYA YENİ YAPILACAK OLAN STADIN YENİ MARATON TRİBÜNÜNDEYİZ.BUDA OLACAK.BUNLAR OLDUĞU ZAMAN OTOMATİKMAN DİĞER GRUPLAR DÜŞÜŞTE OLACAKTIR.KULÜP YENİ SEZONDA KİMSEYE EYVALLAH DEMEZ.BİZE DİYECEKTİR.DURUMLARI BİLİYORSUN.BİR GFB,BİR ULTRASLAN VE BİR ÇARŞI NASIL BİR MARKA İSE BİZDE O ŞEKİL BİR MARKAYIZ ARTIK.ANCAK ŞU DURUM VAR ORTADA.BU KULLANACAĞIMIZ İSİM KULÜBÜN LAKABIDIR.KULÜBÜMÜZ LEYLEK LAKAPLI GÜVERCİN LAKAPLI KARTAL LAKAPLI VE HATTA HATTA KANARYA LAKAPLI DEĞİLDİR.BU KULÜBE YİĞİDOLAR DENİLMİŞTİR.BU BÖYLE KALMASI LAZIMDIR.ELİMİZDEKİ KOZLARI İYİ KULLANACAĞIZ.VE KULÜP BİRGÜN DİYECEK Kİ.BENİM GRUBUM VARSA BENİ DESTEKLEYEN TARAFTAR VARSA YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANANLARDIR.BU DURUM KARŞISINDA DİĞER GRUPLARIMIZ ZEDELENMESİN DİYE YOL GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR.GELİNİR GELİNMEZ DİYE DÜŞÜNCEMİZ YOK.AMA YENİ SEZONDA TEK TRİBÜNDE TEK [U]PANKART[/U] DALGALANACAK BUDA [U]YİĞİDOLAR[/U] OLACAK.50 KİŞİLİK 100 KİŞİLİK GRUPLARLA ARTIK BU İŞLER İLERLEMEZ.NE GÜZEL DEMİŞSİN 800 KİŞİ GELDİLER TATİL APIP SİVASTAN GİTTİLER RAKİPLER.TOPLANILSA BİLE ONLARI GEÇEMEZ GRUPLAR.AMA HERKEZ BİLİR Kİ TEK GRUP VAR.BUDA BU ALEME YETERLİDİR.

ŞİMDİ SIRAYA KOYALIM

1-merkez açılışı 29.06.2008
2-açılıştan önce kulübe ziyaret.(her grup davetli olacak)
3-yeni sezonda yiğidolar adı altında tribünlerde olmak.

BUNLARIN HEPSİ OLMASSA BENİ VE İÇİNDE BULUNDUĞUM BU ORTAMI DANSÖZ İLAN EDEBİLİRSİNİZ.ANLAMIYORMUSUNUZ BU LAKAB KOZUMUZ VE BİZDE.ARTIK YÖNETİME İSTEKLERİMİZİ SUNMALIYIZ.BU İSTEKLERİMİZ ZARAR VERİCİ DEĞİL KARLI BİR İŞ OLACAK.SUNDUĞUMUZ YÖNETİCİLER VAR.KİŞİSEL OLARAK BAŞLAYIN DENİLDİ BİZLERE.AMA BU YETMİYOR.YETİYOR ASLINDA AMA DURARAK BEKLENMEMELİ.
YETERLİ OLMUŞTUR İNSALLAH.
YETERLİ DEĞİLSE SABIR EDİN BEKLENEN GÜNLERİ BEKLEYİN.
İSPATLICAZ.SİZDE YETERKİ YİĞİDOLAR İSMİNDEN KAÇICI BİR TAVIR SERGİLEMEYİN.HEP BERABER KAZANACAĞIZ.BİDE BENİM İP ADRESİMDE 3-4 KİŞİ GÖZÜKÜYORMUŞ.BİR ÜYE ÖYLE DEMİŞ.BİLİYORUM GÖZÜKÜYOR.HAKLISINIZ.
İYİ GÜNLER

sait arslan 22.04.2008 12:50

[QUOTE=S1vasLee;352775]Arkadaşlar Merkez_Tayfa yeniden toplansın onlar çok güzel bi gruptu neden dağıldınız emre[/QUOTE]

BUNLAR BİR DAHA YAŞANMASIN DİYE ÖNERİYORUZ.
DESTEKLENEN BİR KİŞİ OLACAK ÇÜNKÜ.
HERKEZE SAYGILIYIZ.SAYGIMIZ AÇILAN KONULARDAN DA BELLİDİR.

GLoBe-Y-Gençlik 22.04.2008 13:00

[B]Mesut Reıse Baglı O KABUL EDERSE YİGİDO GENÇLİK VARDIR SOZ BENDE DEGIL[/B]

sait arslan 22.04.2008 13:08

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;352782][B]Mesut Reıse Baglı O KABUL EDERSE YİGİDO GENÇLİK VARDIR SOZ BENDE DEGIL[/B][/QUOTE]

inanıyoruzki mesut reisiniz kulübe ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayacak.arkadaşlarımız bir arkadaşınızla temasa geçerek durumu netleştirecek.mesut gardaşımız duyulmuş ve iyi işler yapmaya çalışan bir insan olarak bilinmektedir.bu çalışmayı deteksiz bırakmaz diye düşünüyoruz.Varmı böyle bir şey iyi düşünün.ne güzel bir durum.
merkez tayfaya zaten güveniyoruz.

eşitlik olacak herkez şeklini koyacak.diyeceklerki işte merkez tayfa bu işte yiğido gençlik bu.bakın YİĞİDOLAR ismiyle toplanıyorlar.Bunlar denilecek.yeni nesilden de dua alacaksınız alacağız.Sabır sabır demişler.uyguluyoruz.sizde uygulayın.yakındır zaman.

merkez_emre 22.04.2008 13:18

[B]valla dediğim gibi önce icraat yapılsın sonra olucaksa olur zaten ama açılışa 3 ay demişsiniz simdi gelip baslık acıyorsunuz...önce yaparsınız bir takım şeyler kendınızı gosterirsiniz sonrada oturulur konusulur...ama msnde de konustum biraz adam bir ahmet diyor iki dk sonra hasan ismim diyor 2 dk sonra baska birşey diyor...

bu arada onune gelen yiğidolar tescili bende diyor bi anlamadım gitti sunu sizle beraber 3 kısı daha ulastı bana onlarda bizde dedi...ne patentmiş arkadas herkesın elınde dolanıyor...

dediğim gibi kuruyorsan kur tek başına kendını bi macda goster ne olup ne olmadıgını gorelım bizimde sartlarımız yerine getirilirse sivasspor ıcın hersey yapılabılır...)[/B]

sait arslan 22.04.2008 13:28

emre bizlerin adını çok kullanan var.
dikkat et.şimdi herkez için link atıyorum.araştırılsın.bu link için izin aldım.belirtilen yere tel de açabilirsiniz.yaşımız 38 ama tribüncüyüz.emir demiri keser.linki bekleyin anlatımlı olacak..

furky.b 22.04.2008 13:33

Evet TEK GRUP OLSUN!

Zaten Sesimiz cikmiyor..

Bari birlik , ve tek grup Olursa..

Hep Bir Agizdan Ayni Soz Ayni Cumle Cikar Ve Stadi Inletiriz!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21.