![]() |
DESTEĞİN TAM ZAMANI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/5058destek.jpg[/IMG]
Süper ligin “süper takımı” Sivasspor’a ilgisizlik Vali Veysel Dalmaz’ı Sivaslı’lara tekrar seslenmeye mecbur bıraktı. Sivasspor’un süper ligde son derece başarılı olduğunu ve şu andaki konumuyla Anadolu’nun gururu haline geldiğinin altını çizen Vali Veysel Dalmaz, dün Gölova’da bir internet evinin açılışı sırasında Sivasspor’a daha çok destek verilmesi gerektiğini söyledi. Sivasspor’un ligdeki konumuyla her türlü desteği ve övgüyü hak ettiğini belirten Dalmaz “Maalesef böyle bir takıma şu ana kadar beklenen ilgi gösterilmiş değil. Sivas’ın adını başarıyla duyuran ve adından övgüyle bahsedilen bir takıma Yiğidoların daha çok destek ve daha çok ilgi göstermesini bekliyorum. Başlatılan “5058” mesaj hattına mesaj göndermelerini rica ediyorum. Bu konuda Sivas basınınada önemli görev düşüyor. Bu konuyu sık sık gündeme getirip Sivasspor’u daha çok yardım sağlamalarını istiyorum” dedi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: DESTEĞİN TAM ZAMANI
[B][COLOR="Indigo"]Evet artık birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı en yükseğe taşımanın zamanı. Bunun için çok desteğe ihtiyaç var. Artık laf değil icraat yapmak lazım. [/COLOR][/B]
|
off valimiz yok bu sivasli adam olacakmi bilmem
|
[B]haydi yiğidolar hep destek tamn destek !!![/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]hep destek tam destek dedik ama milyonlarca sivaslı olmasına ragmen iyi bir destek göremedik....inşallah bundan sonra görürüz..[/B][/COLOR]
|
-->: DESTEĞİN TAM ZAMANI
artik birlik, beraberlik olamiz lazim. Hic kopmali bu beraberlik. Hep Destek olmali, Sivassporun arkasina olmali
|
Tanıyayım tanımıyayım faturalı hattı olan kimi görsem 5 ytl verip cep telefonundan 5058 e msj gönderiyorum..maalasef benim hattım kontürlü ama simdiye kadar 8-10 tane msj yollamısımdır...Lütfen Sıvaslılar 5 ytl bizlerı zenginde etmez fakirde.. çorbada tuzunuz bulunsun..bu basarıyı elde etmek kolay degil.. diger klupler bize imreniyolar...
|
artik birilerin ve tum sivaslilarin biseyler yapma zamni haydi hemsolar HAYDI.
|
-->: DESTEĞİN TAM ZAMANI
beyler hep destek tam destek diyiceğimize eller cebe
burda yönetimin bir hatası var sadece faturalı hatlarda geçerli bu uygulama öyle oluncada böyle sonuçlar çıkıyor ortaya bu sitenin %70inden fazlası kontürlü hat kullanıyor |
Arkadaşlar,
Madem hatlı cep telefonunuz yok, Madem yakınınızda rica edeceğiniz bir telefonu olan arkadaşınız yok, O zaman benim kolay olarak gördüğüm,aylık olarak havale yöntemi ile gönderme sistemimi sizde deneyiniz.Hesap numaranızın olduğu banka şubelerinden havale masrafıda almıyorlar. İŞBANK ve DENİZBANK'ın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden,SİVASSPOR VAKIF HESAB noları kayıtlı olduğundan,yolunuz bir banka şubesine düştüğünde,iki dakikanızı alıyor,karınca kararınca bir yardım yapabilirsiniz. Benim avatarımda ise,havale makbuzum bulunmaktadır.Ne yazıkki,Sivaslı olmayan bir işadamı DENİZBANK şubesinden havale yapmış,Sivaslı olarak ise bir elin beş parmağını geçmez havale yapanlar.Gizlilik derecesinde olduğu için,Sivaslı olmayan işadamının ismini yazamayacağım,sadece soyadını yazayım...-CORA-....,belki bir yerden tanıdık gelir bu isim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16. |