![]() |
MURAT SÖZLEŞME YENİLEDİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/msozgelmez.jpg[/IMG]
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Murat Sözgelmez’in sözleşmesini 2 yıl daha uzattığı öğrenildi. Sivasspor’da yönetim ve teknik heyetin yeni sezon öncesi çalışmaları sürüyor. Hayrettin ve Akın’dan sonra Murat Sözgelmez’le de masaya oturan Sivasspor yönetimi, bu oyuncuyla anlaşma sağladı. Sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan Murat Sözgelmez’in kendisini 2 yıllığına daha kırmızı-beyazlı renklere bağlayan resmi mukaveleye imza attığı öğrenildi. Murat Sözgelmez’in sözleşmesi 2010 yılında sona erecek. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: MURAT SÖZLEŞME YENİLEDİ
[COLOR="DarkRed"][B]murat sözgelmez kalite bir futbolcu elimizde kalması iyi oldu......[/B][/COLOR]
|
bende muratin sivasta kalmasi yanlisiyim inaniyorumki sivasspora verecegi daha cok seyler vardir muratin.bu arada sivassporda en begendigim futbolculardan birisi MURAT.
|
Cok guzel Murat sözgelmezin sözlesme yenilemesi cok sevindirici,Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...
|
aferin yönetime ya.murat 85 doğumlu ve çok sağlam beşiktaş maçı hariç bu yıl her maç 4x4 lük oynadı.elden gidecek diye korkuyodum fatih terim alsada milli takıma doldursa defanstaki boşluğu.
ayrıca muhammed ali ylede bir an evel yenileseler mukaveleyi. |
Takımımıza da kendisine de hayırlı olsun.
|
hayırlı olsun murat gardaşımıza. sivasımızda birçok başarıya imza atar.
|
murat kaliteli topçu kaldığı iyi oldu
|
-->: MURAT SÖZLEŞME YENİLEDİ
SİVASSPOR MURATTAN İLERİDE DAHA ÇOK VERİM ALACAKTIR BUNA EMİNİM
|
SEVİNDİM VALLA.................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57. |