SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SORAN ÇOK ALAN YOK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1816)

RüStü ElmaS 23.08.2005 21:25

Soran çok Alan Yok

SivassporYönetim tarafından her sezon öncesi satışa sunulan kombinebiletleri şimdiye kadar beklenen ilgiyi görmedi

Geçtiğimiz haftalarda satışasunulan kombine biletleri, ilk iki gün büyük ilgi görürken bu iki gün içerisinde200 adet satılmıştı.

İlk iki gün gösterilenbu ilgi biletlerin satışı sunulmasının üzerinden ikihafta geçmesine rağmen durakladı. Satılan kombine biletlerin sayısıhala 200’ün üzerine çıkmadı.

Bu durum başta Sivasspor YönetimKurulunu büyük bir üzüntüye boğarken, taraftarların kombinebiletlerine ilgisiz kalmalarının nedenini anlayamadıklarınıbelirterek kombinelere taraftarlarının ilgi göstermelerini istediler.

Hakikat

sVs 23.08.2005 21:48

benim için hiç de süpriz değil atarlar tutarlar ama hiç bir icraatları olmaz bana desenizki sen aldınmı yok hayır ben o parayı tıko çıkartıp peşin veremem taksitle olursa bak o zaman olurrrrr

sVs 23.08.2005 21:52

artı yönetime bir şey daha burda gırtlak patlattık gurbetçilerimiz geliyo bi mağaza açın orjinal ürünleri alsınlar diye ama yok kulübede forma satılırmı? alanların çoğuda tezgahlardan almışlar bu kadar apara güme gitti anlıyacağınızz soğuk sular hazır mı?

mustafatekin 24.08.2005 13:08

Kombine Bilet

ben sahsen uzuldum cunku sıvaslılar olarak kulubmuzun bırıncı superlıgte kalıcı olabılmesı ııcn bu tur gırısımlerımızın daha fazla olması gerekır ama bızler bırazcık duyarsızız bu konularda ama sudabır gercekkı takımımızın alacagı basarılar taraftarlarımızı dahada atesleyecektır.ve trubunlerı devamlı dolacaktır buna emınım.ama basarısızlıkta kımse olmayacaktır.

Bilmiyorum 24.08.2005 13:25

[QUOTE=mustafatekin]ben sahsen uzuldum cunku sıvaslılar olarak kulubmuzun bırıncı superlıgte kalıcı olabılmesı ııcn bu tur gırısımlerımızın daha fazla olması gerekır ama bızler bırazcık duyarsızız bu konularda ama sudabır gercekkı takımımızın alacagı basarılar taraftarlarımızı dahada atesleyecektır.ve trubunlerı devamlı dolacaktır buna emınım.ama basarısızlıkta kımse olmayacaktır.[/QUOTE]

TARİHİNİN EN İYİ SEZONUNDA BİLE BÖYLEYSE KÖTÜGÜNDE NE STAD DOLAR NE BİŞEY SATILIR

serhankaburcuk 24.08.2005 13:53

[b]Herzaman büyük kulüp olmaktan bahsederiz...Nerede büyüklüğümüz...Bir Bursaspor taraftarı kadar olamadık...Bursaspor 2 ligde olmasına rağmen toplam 16 bin kombine sattılar...Helal olsun Bursa taraftarına...Ama biz Süper Ligdeyiz en kral zamanlarımızı yaşıyoruz..Satılan kombine 200 ...Çok yazık ve ayıp...

DEĞERLİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLETLERE İLGİ GÖSTERELİM...

MAÇLARA GELEMEYECEK OLAN YİĞİDOLARDA BİZİM DERNEK OLARAK DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA İLGİ GÖSTERSİNLER..[/b]

kangalli_irfan_almanya 24.08.2005 13:56

katiliyorum rüsüt abi sana stata yakin olan abiler ve ablalar lütfen yardimci olalim sivassporumuza o bizim takimimiz kimsenin degil biz sahip cikmazsak kimler cikar ......cevap kimse

gurbetten saygi ve selamlarla .......

ReDYiGiDo 24.08.2005 15:06

Arkadaşlar kombine biletlerinin satılamama nedeni Sivassporumuzun Sivasta daha hiç maç yapmamasıdır. 4 eylül stadında bir iki maç yapılmasın inanıyorum ki 3 katı artacaktır satışlar...

serhankaburcuk 25.08.2005 19:29

[b]Bugün yönetim kurulu üyelerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmemde kombine biletlere hiç talep olmadığını söyledi ve Sivassporlu taraftarların biraz daha duyarlı olmalarını istedi..

Sivasspor yönetim kurulunun yaptırmış olduğu 20000(yirmi bin) şampiyonluk haritasının 15000(onbeşbin) in ellerinde kaldığını ve kulübün zarar ettiğini söyledi..Yiğidoların bu haritaları alması gerektiğini söyledi...Eğerki bu haritaların satılmaması durumda bu haritaların yakılacağını ve bu sebebten kulubün maddi olarak büyük bir şekilde zarara uğrayacağını söyledi...

Bizde bu gelişmeler üzerine kulübümüze gönüllü olarak Olimpiyat stadında harita satışı yapacağız...Yiğidoların bu satışa ilgi göstermesini bekliyoruz...

[color=red]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...[/color]

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..[/b]

ReDYiGiDo 25.08.2005 19:32

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bugün yönetim kurulu üyelerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmemde kombine biletlere hiç talep olmadığını söyledi ve Sivassporlu taraftarların biraz daha duyarlı olmalarını istedi..

Sivasspor yönetim kurulunun yaptırmış olduğu 20000(yirmi bin) şampiyonluk haritasının 15000(onbeşbin) in ellerinde kaldığını ve kulübün zarar ettiğini söyledi..Yiğidoların bu haritaları alması gerektiğini söyledi...Eğerki bu haritaların satılmaması durumda bu haritaların yakılacağını ve bu sebebten kulubün maddi olarak büyük bir şekilde zarara uğrayacağını söyledi...

Bizde bu gelişmeler üzerine kulübümüze gönüllü olarak Olimpiyat stadında harita satışı yapacağız...Yiğidoların bu satışa ilgi göstermesini bekliyoruz...

[color=red]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...[/color]

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..[/b][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]Arkadaşlar eğer Sivaslıysak Sivassporluysak Kulubümüzü zarara uğratmayalım olimpiyatın oradan arkadaşlarımızdan haritaları alalım Kombine biletlere Rağbet gösterelim bu 4 eylülde maç oynanmadan olmayacak gibi ama biz yinede söyleyelim[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49.