![]() |
İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
Denizlispor - Sivasspor maçı için Denizli'ye hareket güzergahı ve saati aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. Herkese kolaylık olması açısından ve zaman kaybı olmaması açısından sadece 3 hareket noktası belirlenmiştir. Arkadaşların, bu hareket noktalarında belirtilen saatlerde olması önemle rica edilir.
[B]12:30 - Karşıyaka Vapur İskelesi Önü 13:00 - Şirinyer (Tansaş Önü) 13:15 - Buca (Belediye Önü)[/B] Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır. Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun. . |
--->: İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
Sanırım saat ve duraklarda problem yoktur.
. |
-->: İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
yolunuz açık olsun.................
|
bekleyiyorum izmirli yiğidolarım benim 2005-2006 sezonunda lorant varken 4-0 yenilmiştik ve 4 . golde özürlüler bölümünden el kol hareketleri küfürler neler neler yapmışlardı acaip zoruma gitmişti geçen sene de 2-0 ama işte o gün geldi paramparça etme zamanı denizliyi haydi koçlar
|
Ben Hatayda oturmaktayım. Belirtilen saatte Şirinyer Tanşaş önünde hazır ve nazır olacağım.
|
--->: -->: İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
[QUOTE=bekirarda;354037]Ben Hatayda oturmaktayım. Belirtilen saatte Şirinyer Tanşaş önünde hazır ve nazır olacağım.[/QUOTE]
Tamam kardeşim... Yarın görüşürüz.. . |
--->: -->: İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
[QUOTE=sinan-58;354029]yolunuz açık olsun.................[/QUOTE]
Teşekkür ederiz... Sivas'a 3 puan göndereceğiz.... . |
[B]Saat 13.15 de buca belediye onunde bekliyor olacagiz.
Gelmek isteyenler icin 3-4 kisilik yerimiz kaldi 0505 249 39 80(Mustafa) den bana ulasabilirsiniz...[/B] |
yolunuz açık olsun inş denizliyi yeneriz.
|
bende 13.15 te mustafa abimlerle oradayım yolumuz açık olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:38. |