![]() |
SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/sivaskonvoy.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'un, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yendiği maçın ardından binlerce Sivaslı yollara döküldü. Sivaslılar araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı. Denizlispor-Sivasspor maçının ardından Sivaslılar sokağa döküldü. Binlerce Sivaslı kentin en işlek caddesi olan İstasyon ve Atatürk Caddeleri'ni araç trafiğine kapattı. Yüzlerce Sivaslı araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı. Valilik Binası önünde son bulan kutlamalar sonrasında bir açıklama yapan Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor'un şampiyon olacağını savundu. Yapılan bu kutlamanın 2 hafta sonra lig bitiminde Sivasspor'un şampiyon olacağının bir işareti ve hazırlığı olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, "Bugün Sivas bir bayram yapıyor. Bunu 'Taraftarlarla hep beraber canlandıralım' dedik. Yapılan bu konvoy, Sivas'ta 'Sivasspor şampiyonluğa hazırdır'ın göstergesi oldu. Takımı, teknik kadroyu, taraftarları ve Sivas'ı tebrik ediyoruz. Sivas'a bu galibiyet hayırlı olsun. Şampiyonluk yarışında bu galibiyet bize çok önemli bir mesafe kazandırdı. Ben de bu anlamda Sivas'a önderlik etmek istedim. Hep beraberiz. Sivas; takımıyla, taraftarıyla, teknik kadrosuyla, vatandaşıyla, iş adamıyla tek vücuttur ve takımının, kulübünün yanındadır. Tekrar Sivasspor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. |
--->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Aynı şov u inşallah Ankara da gençlerbirliği maçından sonra da yapacağız!!!
|
sayın valim bugün size canlı şahitlik ettim,ve ben sizle iftihar ediyorum,siz ne güzel insansınız...
|
evet arkadaşlar süper bir ortam vardı tabiki bu şovun içinde biz de vardık:)
|
ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ?? hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !! |
[QUOTE=yigidoo;355104]ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ?? hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !![/QUOTE] aynen kardeşim..!!bizim sivasın kafasına saksı düşmüş.!!inşallah bazı şeyler değişirde..seyircilikten tarftarlığa dönüşüm başlar.. |
-->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ
ARTIK TARİH DEĞİŞTİ -ŞAMPİYON SİVAS- ALLAH ÇALIŞANIN HAKKINI VERİYOR.BİZ BURALARA BEDAVADAN GELMEDİK ALNIMIZIN AKIYLA,BİLEĞİMİZİN GÜCÜYLE.SİVASIN HAVASIDA BURAYA KADAR DİYENLERE İNAT YILMADIK YIKILMADIK!YÜRÜDÜK YÜRÜDÜK VE YÜRÜDÜK!İNANMIŞTIK BİZ BU BAŞARIYA.İNANMIŞTI ANADOLU İNANMIŞTI YİĞİDOM!VE BAŞARDIK!ANADOLU TAKIMLARI ARASINDA EN ÇOK PUAN ALAN TAKIM OLDUK!ŞİMDİ HEDEF ŞAMPİYONLUK.ASKER BÜLENT BUNU HAKETTİ,11 DEV YÜREK BUNU HAKETTİ MECNUN BAŞKANIMIZ BUNU HAKETTİ 12. ADAM BUNU HAKETTİ VE ANADOLU BUNU HAKETTİ.ŞU AN KAYSERİLİSİ,TOKATLISI,YOZGATLISI,MALATYALISI,ADIYAMANLISI,HATTA ARDAHANLISI SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DUA EDİYOR. ALLAH'IM YARDIM ELİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK EYLEME.BİZ YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUĞU YAŞATMAYI NASİP EYLE YA RABBİM.AMİN |
Vayy Bu Habere Vallahi Sivasin Denizliyi Yendiginden Daha COk Sevindim, Demek Sivaslilar Sonunda Ayaga Kalkabilir, Helesukur Gec bile Kalindi Ama neyse bunada Sukur :D
SIVASSPORUMMM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! |
[B][I][COLOR="Olive"]Hele şükür yaaa !..Haydi yiğidom Uyan !..Uyan-uyan ve silkelen !..Her yer Kırmızı-beyaz olana dek !.. [/COLOR][/I][/B]
|
[B]En nihayetinde Sivastan güzel bir haber geldi :)
Valimizinde dediği gibi şampiyonluk kutlamalarının provası niteleğinde, geçte olsa yapılan herşey güzeldir ;)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35. |