SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TARAFTAR İNANSIN!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18298)

SivasSpor.Com 30.04.2008 08:28

TARAFTAR İNANSIN!!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettin.jpg[/IMG]

Hayrettin, taraftarların ve Sivas halkının şampiyon olacaklarına veya Şampiyonlar Ligi’ne gideceklerine inanmadığını söyledi!!

Yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlıkları süren Balili ve Sedat Bayrak ile rahatsız olan İlhan, hafif sakatlığı bulunan Sezer, izinli oldukları öğrenilen Petkoviç ve Karim Saidi katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından Sivassporlu oyuncular, evli ve bekar oyuncular olmak üzere 2 gruba ayrılarak, çift kale maç yaptı. Maç sırasında futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi. Bekar oyuncuların farklı üstünlüğüyle sona eren maçın ardından idman sona erdi.

Sivasspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, idmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi.

Galatasaray’ın bu sonucun ardından Sivas’a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ’’Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne olursa olsun kazanmak istiyoruz’’ dedi.

Bir hedef koyduklarını, o hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Yerlikaya, ’’Denizlispor maçında da inanılmaz derecede iyi mücadele ettik. Çünkü bu saatten sonra iyi futbol fazla düşünülmez, kazanmak daha önemli. Ne yapıp edip, Galatasaray karşılaşmasını kazanmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Taraftarların ve Sivas halkının şampiyon olacaklarına veya Şampiyonlar Ligi’ne gideceklerine inanmadığını belirten Hayrettin Yerlikaya, ’’Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Sonuçta biz bu başarıyı elde ettik ve bu göz ardı edilemez bir başarı. Ama kimse inanmıyor buna. İnşallah bu başarı devam eder. Onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız’’ dedi.

spor58.com

Abdullah DuMaN 30.04.2008 08:30

-->: TARAFTAR İNANSIN!!

İNANMAYANLAR İNANSIN BİZLER İNANIYORUZ

3258murat 30.04.2008 09:46

--->: TARAFTAR İNANSIN!!

[B]Biz inanıyoruz Hayrettin

İnanmayanlara ise yazıklar olsun

Bugün inanmayanlar

Ne zaman inanacaklar çok merak ediyorum[/B]

sametkarayün 30.04.2008 09:47

yha abi kim inanmıyo yeter artık fanatik egiriyorum fotomaç a giriyorum bu böyle haberler inanmıyolar artık herkes inanıyo ve sivası deskelkiyo ben bir çok kişi tanıyorum gs li fb li olmasına ragmen sivası tutuyor hemde sivaslı değilken ben inanıyorum ki hepimiz inanıyoruz...

XXCakir58 30.04.2008 09:56

insallah sampiyon oluruz, anadoludan bir sampiyon ciksa insallah

antik58 30.04.2008 09:56

herkes herseye ınandı bu macı alacagınızada ınanıyoruz.

altuntas58 30.04.2008 10:02

[B]Sivassporumuz son iki macını kayıpsız bitirmeli cünkü bu macların asla telafisi yok burda biz yiğidolara iş düşüyor takımı elimizden geldiğince maddi ve manevi olarak olarak desteklemeliyiz bu şampiyonluk yarışında bizimde olduğumuza inanmalıyız[/B]

deniz0958 30.04.2008 10:13

nasıl inanmıyoruz ve bunu söyleyeden bir sivaslı çoğumuz inanıyoruz inanmayanlar üzülsün

abircan 30.04.2008 10:24

inanmayanın gözüne 22 galibiyeti 4 beraberliği ve gelen 70 puanı sokmak lazım, sayın sivaslı uyan uyan takımın son iki haftada şampiyon olma şansı %50 şampiyonlar ligi şansı %75 e artık lütfen uyanda bir bayrak as lütfen sokağına, bu başarıya gelip geçici gibi bakan aymaz çekirdekçi halkım lütfen artık kıçını kımıldatta bir bayrak as, inan artık bu takım seneye şampiyonlar liginde mücadele edecek, son 3 yılda 46 galibiyet 22 beraberlik almış bir takım var karşında pardon elinde sahip çık kıymetini bil artık lütfen aymazlarım benim

sıvaslıgenç 30.04.2008 10:36

Fenerliside Gsliside bjkliside Sivaslı olmayanıda inanıyor nerden çıkardılar bu haberi.İnşallah hafta sonu Gsyide yenip şampiyonlukta büyük bir adım atacagız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25.