![]() |
Müjdeeeeee !....
[B][COLOR="Purple"]Dün gece saat 12'de istason caddesinde bayrak asarken önümüzden sivasspor'un almış olduğu yeni otobüs geçti. İlk görmek bize nasip oldu. Darısı başınıza. Kırmızı süper bi otobüs...[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Not. Cumartesi günü futbolcularla birlikte yeni otobüs şehirde bir konvoy düzenliyip otobüsü sivas halkına tanıtacaklar. Konvoya herkes katılabilir..[/COLOR][/B] |
--->: Müjdeeeeee !....
evet saten katılıcaz neyse yaptıgıım pankartı gordunmu tugrul
|
İNŞALLAH BU HABER TAKIMA ÇOK İYİ BİR MORAL OLUR
|
hemşerilerim ben istanbulda yaşıyorum. bazen bazı ğüzel olaylarlar oluyo her maça ğidiyorsunuz.mesela otobüsü bizden önce ğörüyosunuz hepsinden önemliside ğüzel sivasımın havasından suyunundan yararlanıyorsunuz.sağlık olsun sizlerle kalplerimiz bir önemli olanda bu sayğılarımla ( SELO CANN58 )
|
ah keşke bende sivas'ta olabilsem SİVASTAKİLER MEMLEKETİMİZİN ve TAKIMIMIZIN DEĞERİNİ BİLİN
|
HAYIRLI UĞRULU OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ BİNMEYİ NASİP EYLESİN
|
Ben şuna inanıyorumki Balili sakatlanmasaydı belki bir iki maçı beraberlik yada mağlubiyetle bitirmezdik ve şimdi puan farkıyla öndeydik.Kısmet değilmiş inşallah şimdi kaldığı yerden devam eder ve başarısını devam ettirir, tekrar geçmiş olsun hoş geldin Balili başarılar dilerim sana.
|
otobüs bugün kongre müzesi bahçesinde olacak
|
-->: Müjdeeeeee !....
biz göremeyyiz ellaham siz resimin koyarsınız
|
hayırlı uğurlu olsun...
bu yeni otobüs şans getirir inşallah pazar günkü maça... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |