SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS`TA GURUR VE HÜZÜN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18508)

SivasSpor.Com 05.05.2008 16:12

SİVAS`TA GURUR VE HÜZÜN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Taraftar1.JPG[/IMG]

Dün oynanan maçdan Sivasspor'un 5-3 mağlubiyetle ayrılmasının ardından Sivas sessizliğe bürünürken, Sivas halkı takımlarını bağrına bastı.

Yaklaşık bir haftadır, Galatasaray maçına hazırlanan Sivas'ta, maç öncesi kent merkezi kırmızı-beyazlı bayraklar donatıldı. Galatasaray maçı öncesinde Sivas'ta karnaval havası yaşanırken, Sivasspor'un rakibine 5-3 mağlup olmasının ardından kent bugün sessizliğe büründü. Kentteki bayrak ve balonların bir hafta asılı kalacağı öğrenildi.

Bu arada maçın değerlendirmesini yapan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivaspor-Galatasaray maçının Anadolu'nun en büyük derbisi olduğunu söylerken, Fenerbahçe-Galatasaray maçını gölgede bıraktığını söyledi. Vali Dalmaz, Sivasspor'un mağlup olmasına üzüldüğünü belirterek, "Ama takımımız gönüllerin şampiyonu olmuştur. Aldığı başarı çok önemlidir. Umutlarımız UEFA'da. Sivasspor'un yabancı takımlarla yapacağı karşılaşmalarda başarılı olacağını ümit ediyorum. Futbolcu ve taraftarlara teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşlar ise Sivasspor'un hiç beklemedikleri bir sonuç aldığını söylediler. Mağlup olmalarına üzülmediklerini söyleyen Sivassporlu taraftarlar, Sivasspor'un buralara kadar gelmesinin önemli bir başarı olduğunu belirterek, takımlarını kutladılar.

İHA

yusuf_yusuf 05.05.2008 16:13

--->: SİVAS`TA GURUR VE HÜZÜN

İKİSİDE VAR AMA CANLARI SAOLSUN YA BURAYA KADAR GELDILER YA BASKA SEY İSTEMIYORUM

sivaslitaner58 05.05.2008 16:39

yenildik dunyanin sonu degil toparlanin haydi bakalim

yigidoo 05.05.2008 16:44

yenildik ama bu takima daha iyi bir seyirci kitlesi gerek. o türbundekiler bu oyunculari seyretmeye haklari yok.gitsinler baska seyler seyretsinle ne seyrediyorlarsa ona devam etsinler.
seyirci eger dunku macta daha canli olsaydi biz galibiyetle ayrilirdik.
1600 kisi Gs 15.000 susturmayi basardi. halel olsun GS 1600 kisiye,
yaziklar olsun Sivas seyircisinede o mactakilere sözum

kadir984 05.05.2008 17:07

sonuna kadar pes etmeyelim arkadaşlar.
birde şöyle düşünün

ya bu takım küme düşmemeye oynasaydı ?

deniz0958 05.05.2008 17:13

bu sene diyersenenin provasıdır seneye inşallah şampıyonuz

kaya0758 05.05.2008 17:13

maç sonun da galatasaray kaptanı hakan şükür ve arkadaşları sivas seyircisini alkışlamıştır tebrik edriz soğolsunlar.
ama üzüntüm şudurki sivas taraftarı takımını çağırmasına rağman mehmet yıldız takımını taraftara götürmemiştir.
zaten mehmeet yıldızın getirmesini beklemezdimde muhammed alinin getirmemesine çok üzülmüşümdür.
devran bazen getirmeye çalışıyodu ama ne yapsın kaptan hemen gidiyosa o ne yapsın.
kaptanı eleştiriyorum yaptığı yanlıştı yakımı taraftara götürmeliydi son maçta

GLoBe-Y-Gençlik 05.05.2008 17:15

[B][I][U]evet buraya kadar gelmelerı bır mucıze ama su hakemlerın anadolu takımlarına kastı var[/U][/I][/B]

özgühertaş 05.05.2008 17:17

[QUOTE=yigidoo;361484]yenildik ama bu takima daha iyi bir seyirci kitlesi gerek. o türbundekiler bu oyunculari seyretmeye haklari yok.gitsinler baska seyler seyretsinle ne seyrediyorlarsa ona devam etsinler.
seyirci eger dunku macta daha canli olsaydi biz galibiyetle ayrilirdik.
1600 kisi Gs 15.000 susturmayi basardi. halel olsun GS 1600 kisiye,
yaziklar olsun Sivas seyircisinede o mactakilere sözum[/QUOTE]

Ya gardaş ne kadar mantıksız ve boş yorumlar yapıyoruz.ya biraz sakin kafayla düşün.kadıköyde gs-fb maçında ellibin fbye sesi baskın çıkmadımı yada tam tersi samiyende yirmibin gsliye karşı fb liler sesi.yada inönüde diger takımların seyircilerinin sesinin baskın çıktıgı zamanlarda olmuştur.kaldıkı biz sivasspor seyircisi daha maç ve tribün kültürünü yeni yeni edinmeye stadlara yeni yeni alışmaya başladık.bizim seyirci potansiyelimiz digerlerinden çok farklıdır.bir çogumuz burda atıp tutuyoz yok onların sesi çıkıyorda bizim niye çıkmıyor.tabii onların sesi bizimkinden çok çıkar bi kere onlar burjuva çoçukları içtikleri içkinin hadi hesabı yok kafa kıyak olunca saten ne yaptıgını bılmıyor.sizlere sorarım hangi bir yiğido kafası kıyak maça geliyor.biz anadolu çocuguyuz.adabımızla maça gelir küfürsüz bir ortamda maçımızı seyreder gelen rakibimizi centilmence karşılar dostane bir havadada ugurlarız.sizlere sorarım şimdi sivasın hangi takımla takıntısı var kimseyle peki digerlerine bi bakın bakalım öylemi.sivassporun centilmen taraftarı her gittigi deplasmandA DOSTANE bir şekilde karşılanmıştır.çünkü herkeze biz sivaslılar sivasa geldiginde dostluk nedir en iyi şekilde göstermişizdir.
futbolcusuyla yönetimiyle teknık heyetiyle onlurlu ve gururlu taraftarıyla sivasspor bu sene gönüllerin ŞAMPİYONU olmayı hak etmiştir. ortada böyle bir başarı varken eleştirı olmaması gerektigini düşünüyorum.

kaya0758 05.05.2008 17:25

her ne olursa olsun sivas kaptanı mehmet yıldızı ve muhammedi eleştiriyorum takımı taraftra getirmeliydiler.taraftar çağırdı son maçat ayıp ettiler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:07.