![]() |
COLLINA HAKEM EĞİTECEK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/collina2.jpg[/IMG]
Merkez Hakem Komitesi yeni sezonda hakemlerin daha iyi eğitim alması için aralarında birçok ünlü ismin bulunduğu ve hakemliği yeni bırakan isimleri Türkiye'ye davet ediyor... Merkez Hakem Komitesi yeni sezonda hakemlerin daha iyi eğitim alması için aralarında birçok ünlü ismin bulunduğu ve hakemliği yeni bırakan isimleri Türkiye'ye davet ediyor. Aralarında Pierluigi Collina, Markus Merk, Urs Maier ve Michel Voutro'nun da yer aldığı ünlü isimler sezon öncesi yapılacak olan hakem seminerinde Türk hakemlere bilgi ve birikimlerini anlatacaklar. Hakemliği yeni bırakan bu ünlü isimler, hakemlerimize özellikle kuralların uygulanması, seyirci psikolojisinden kurtulma ve futbolcular ile ilgili diyaloglar konusunda eğitim verecekler. hürriyet |
--->: COLLINA HAKEM EĞİTECEK
bence türkiye ye hiç gelmesin türkiye deki çifte standardı görünce adam hakemlikten tiksinir yazık olur collina ya
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
bence türkiye ye hiç gelmesin ....................
|
[B]Bence Çok Fadalı OLucaktır.
Bu Buna Bir Örnek Vererek Açıklasam Daha İyi Olur. 1.Sınıfa Giden Ve Hiç Bir Şey Bilmeyen Öğrenciye Benzetebiliriz. Onlarda oKula Gidence Öğretmenleri Tarafından Herşeyi Öğreniyorlar. Aradaki Tek Fark,Hakemler Bilgili Ve İşlerini Bİliyorlar. Sadece Tek Eksikleri Bunları Pekiştirmelidirler. Tüm Hakemlerimiz Keşke Collina Gibi Olsa. Bizim Türklerin Collinaya Çok Büyük Bir Sempatimiz Vardı. Milli Takımdada Zannedersem Onun Yönettiği Maçlarda Hiç Yenilmedik..[/B] |
COLLINA COLLINA COLLINA
vay helal oslsun ya adama buravo yanı |
bence çok iyi olur bizimkilere bişiler öğretir..
|
valla hemsolarim bende bir cift laf söyleyecemde biraz olsun cekiniyorum biliyormusun horozlar anca kendi cöplügünde öter birde vaktinde öter ama bizim hakemlere gelince parayi görünce calar düdügünü hemde nasil nasil olsa rüsvet alinca collina bence iyi bir hakem hemde tarafsiz bizimkilere adam ederse ne mutlu hakemlere saygilar
|
-->: COLLINA HAKEM EĞİTECEK
ya bizimkiler öğrensede uygulamazlar tuttukları takım varken niye onun aleyhine duduk çalsınlar
|
-->: COLLINA HAKEM EĞİTECEK
bence bize faydali olur. Yani cok begendigim bir hakem.
|
[B][COLOR="Blue"]HAKAMLERİN EĞİTİLMESİNDEN ÇOK,ÖNCE BİR STATÜYE KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR.
ŞU ANDA HAKEMLİK İKİNCİ BİR İŞ OLARAK GÖRÜLÜYOR.HATA YAPISADA,HAKEMLİKTEN ÇIKARILSALARDA BİRİNCİ İŞLERİ OLDUĞU İÇİN PEK ÖNEMSEMİYORLAR. BU KONU İRDELENMELİ...[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |