SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÜÇLÜ AVERAJ HESABI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18591)

SivasSpor.Com 09.05.2008 09:49

ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[B]Beşiktaş'ın üçlü averaj hesabı[/B]

Siyah-Beyazlı ekip UEFA'ya gidebilmek için Manisa'yı farklı yenmenin yanında bir seçeneği daha gözardı etmiyor...

Beşiktaş’ın, UEFA Kupası’na katılabilmek için Vestel Manisa karşısında farklı galibiyet ve averajdan sonra bir seçeneği daha olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi yenmesi, Sivasspor’un ve siyah-beyazlı takımın son haftayı galibiyetle kapatması durumunda üç takımın 73’er puana sahip olması, üçlü averaj sisteminin devreye girmesine neden olacak.

Bu durumda Fenerbahçe, Sivasspor ve Beşiktaş’ın kendi aralarında oynadıkları maçlara göre yapılan puan cetvelinde, siyah-beyazlılar eksi 2 averajla, eksi üç averaja sahip olan Sivasspor’un üzerine çıkacak.

Böylece ligler statüsünün “puan usulü ve averaj” başlıklı 13. maddesine göre yapılacak sezon sonu puan sıralamasında Beşiktaş, Sivasspor’un üzerinde ligi üçüncü tamamlayarak, UEFA biletini cebine koyacak.

Fenerbahçe’nin Trabzon’dan tek puan alması durumunda ise bu kez ikili averajı eşit olan Beşiktaş ve Sivas’ın genel averajı dikkate alınacak.

altuntas58 09.05.2008 09:59

-->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

[B]Hayal dünyası Beşiktaşta hayal ediyor bizim Genclerbirliğini yenmemiz şart Manisasporun Beşiktaşa yatacağını hiç düşünmüyorum bu macı manisaspor alabilir temennimizde zaten o yönde haydi Sivassporum yen şu Genclerbirliğini avrupa bizi bekliyor[/B]

yigido_sampiyon 09.05.2008 10:08

--->: ÜÇLÜ AVERAJ HESABI

valla hesap yapmaya gerek yok...

biz gençler maçını kazanalım da...

yigidomustafa58 09.05.2008 18:32

[B]ne hesap yarar ne kitap farketmez biz Uefa ya gideceğiz...[/B]

sivas_kangallı 09.05.2008 18:37

bunları gecelim gençleri yenelim yeter...

EyüphanAydın 09.05.2008 19:02

[B]Bugun Camide Karşılaştığım Ertuğrul Sağlam İle Bir Diyologum Geçti.

Gerçekten Ertuğrul Hoca Çok Cana Yakın Bir Hoca.

Ben Nevzat Demir Tesislerin Orda Oturduğum İçin Hep Gelirler.

Gerçekten Bu Maçta Forvete Yüklenip Uefa Kupasına Gitmyeyi Göze

Almışlar Gibiydi.

Yinede Sivasspor Uefa'ya Gideceğini Söyledim Gülümsedi Ve Gitti.[/B]

yusuf_yusuf 09.05.2008 19:17

ya bız uefa ya gıderız umarım ya ----------------------

kadir0911 09.05.2008 19:30

arkadaslar fubol gördügünüz gibi matematik ama uefaya yinede sivasspor katilacagina inaniyorum

myway 09.05.2008 19:33

[B]Fenerbahcenin Trabzondan puan almasi icin dua edecegiz....Yoksa Inter-Toto yolllari bizi bekler...[/B]

sinan-58 09.05.2008 19:52

bu ne ya şimdide bu çıktı inş. fener trabzondan puan alır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37.