![]() |
İMPARATORDA HATA YAPAR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu sezon tek başına takımı sırtlayan Mehmet Yıldız'ın aday kadroda yer almaması nedeniyle, Fatih Terim'e sitem etti. Sezonun son haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olmasıyla UEFA'yı kaçıran Sivasspor'da sinirler gergin. Başkan Mecnun Odyakmaz ikili averaj konusunu araştırdıklarını söylerken, "Çok ince bir hesap olduğu için bu herhangi bir yerinde yanlışlık var mı, bizim lehimize dönebilecek bir şey var mı diye araştırıyoruz, gayret ediyoruz. Ama böyle işliyorsa bu kural böyle olduysa yapacak bir şey yok. Ben şunu düşünüyorum mantık olarak. Fenerbahçe bu grubun içinden sıyrıldıktan sonra Beşiktaşla bizi baş başa bırakmaları lazım diye düşünüyorum. Biz ikili averajda eşitiz. Bunu geçtikten sonra genel averaja bakılması gerektiğini düşünüyorum. Biz Beşiktaşla yarışıyorsak onunla aramızdaki duruma bakılması lazım diye düşünüyorum" dedi. [B]TERİM'E SİTEM[/B] Son maçta UEFA Kupası'nı kaçırmalarından dolayı kendilerinin ve de Sivas halkının çok üzgün olduğunu belirten Odyakmaz, bu kadar güzel geçen bir senenin ardından son maçta 3'üncülüğü kaçırmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Fatih Terim'in açıkladığı milli takım kadrosunda hiçbir Sivaslı oyuncunun olmamasına da değinin Sivasspor başkanı, "İmparatorlar da bazı dengeleri gözetmek zorunda kalıyorlar ve adaletsizlik yapabiliyorlar. Mehmet Yıldız ’ın ve Mehmet Topuz ’un milli takımda olmamasına çok üzüldüm. Buna rağmen başarılar dilerim" şeklinde konuştu. [B]Maraton / Burak ÖZKAYA[/B] |
--->: İMPARATORDA HATA YAPAR
[I][B]almamamayla yaptı bıle bu ne ya herkezın sıvasa garezı var[/B][/I]
|
sallayın su adamı yazıklar olsun imparatormuş.
|
-->: İMPARATORDA HATA YAPAR
MEHMET YILDIZ ÇOK YORULDU BU SEZON DİNLENMESİ İÇİN ÇAĞIRMAMIŞ MİLLİ TAKIMA BİRDE İNTER TOTUDA MAÇLAR ERKEN BAŞLIYOR MEHMET İÇİN İYİ BİR TATİL FIRSATI OLMUŞ
|
SAYIN BAŞKANIM NE İMPARATORU MİLLİ TAKIM İÇİN DAHA NE YAPTI Kİ HEM LİGİ BURALARDA BİTİRMİŞ KAYSERİ VE SİVASTAN OYUNCU ALMAMAK NE DEMEKTİR YA BU MİLLİ TAKIMI EZİKLER YÖNETİYOR YA DA BU ADAM BU MİLLİ TAKIMI HAK ETMİYOR
|
İmparatorun tercihlerinde sıkıntı var galiba
özellikle anadoludaki topcuları hiç değerlendirmeye almamış ts tolga yı almış tolga kendi takımınde yedek bizim akın tolgadan daha cok forma giymiştir ama almıyor bir musa aydın bir abdurrahman nerde yıldızı soylemiyorum herkes biliyor zaten bizim topcular sivaslı değilde 3 büyüklerden birinde forma giyselerdi milli takıma alınırdı ama almadı takıntısı var hocanın bence |
[B]bu işte bir karışıklık var ama hadi hayırlısı...[/B]
|
Adamin gözü kör olmasi lazim, bir mehmet yildizi, abdurrahman dereliyi, hayrettin yerlikaya vs. oyunculari görüpte kullanmiyorsan, ya körlüktür yada aptallik.
|
[B]milli takımın başında yalaka istemiyorum.yalakanın çalıştırdığı milli takımın tarafında da değilim.bırak turu maç bile alamaz yalaka ordayken türkiye[/B]
|
SAYIN BASKAN BU ÜLKEDE BIR IMPARATOR VARSA O DA SENSIN. TERIMDEN ANCAK PALYANCO OLUR VE TARIH TEKERRÜRDEN IBARETTIR:INSALLAH GOL BILE ATAMADAN DÖNERLER GERIDE DEFOLUR GIDER PALYANCO TERIM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |